52

Анонимен

преди 14 години

ти знаеш ли български език или НЕ? аххахахаах :)

51

ШОПА

преди 14 години

УСТРОУМЕН ЛИ СЪМ? АХАХАХХАХА ХОДИ В ПАТРУЛКАТА БЕ ЛАНЕЦ

50

Деян

преди 14 години

Ами защото това им е инструкцията. Когато полицай използва сила или Оръжие (е правилната дума), за него има съд. За това бандитите са вече по-нагли и безскрупулни, като си позволяват да стрелят по полицаите. Ако загиналия полицай беше стрелял и убил престъпника, сега и него щяха да го съдят и сигурно щяха да му лепнат доживотна. лека му пръст на момчето. Сега искам да видя *** с доживотна

49

Наблюдател

преди 14 години

Със воден пистолет, да му измие ръцете.Много си устроумен за правописните грешки...страшен си, стана ми идол!

48

Анонимен

преди 14 години

Мутра срещнал златната рибка и си направил ланец от нея...

47

Анонимен

преди 14 години

"Аз трябва по някакъв начин за засвидетелствам уважението си към тяхЦВЕТАНОВ,ми ти ги оправдаваш и насрчаваш другите бе,гати и недоразумението е този,да ни раздават правосадие по патрулките

46

Анонимен

преди 14 години

Плува *** в реката. На брега полицай лови риба. *** му вика:- Здрасти, колега-а-а!- Хм, какъв колега мога да бъда на едно ***, я изчезвай!- Че как бе, нали и двамата сме от вътрешните органи?

45

Анонимен

преди 14 години

С УРЪЖИЕ ЛИ СЕ ОТИВА?

44

силвито

преди 14 години

куките или се имат много хитри,или нас прости,*** не е нито едното нито другото.И вместо да имат свободен достъп до мои контакти в нета,както много седържеше,нека проверят техните служители кво прават в сужебно време на комповете,ЧЕ МИРИШЕ ТУК НА ЧЕНГЕЖИИНИЦА

43

ЛЪЖЦИ

преди 14 години

ТОГАВА ОСТАНАЛИТЕ ТРИМА ДА КАЖАТ КОИ СА ГО УБИЛИ КОИ СА ТЕЗИ ДВАМА!!!

42

CHORATA E VELIK

преди 14 години

ДОБРЕ Е, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ГНИЯТ, ЗАДЕТО СА УБИЛИ ЧОРАТА ПО ЖЕСТОК НАЧИН, НО ПРИСЪДИТЕ НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ ! ТРЯБВА ДА ГНИЯТ ТРОЙНО ПОВЕЧЕ, ЗА ДА ОСЪЗНАЯТ КАКВО СА ПРИЧИНИЛИ НА ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЧЕНИК - ЧОРАТА! НЕ Е ВЯРНО ЧЕ Е ЗАРИБЯВАЛ СЕДМОКЛАСНИЦИ ИЛИ ДЕЦАТА НА ПОЛИЦАИТЕ!

41

Анонимен

преди 14 години

Мутра си купил свещички за хемороиди. Чете в указанието: "Свещичките се поставят в ануса". Рови в кутийката и беснее: - Гадове мръсни! Другото си е тука, ама ануса не са сложили. Сега тия свещички какво, в *** ли да си ги завра... ?ИМА И ТАКИВА ВИЦОВЕ !

40

Наблюдател

преди 14 години

Тези, които слагат отрицателни коментари чвно не са много наясно с нещата.За случая с убития полицай, лека му пръс-достоен човек, но защо след като са му подали сигнал за ВЪОРАЖЕН грабеж, отива на сигнала със стоп-патрони и без жилетка, все пак ВЪОРАЖЕНИЯ грабеж се извършва с уръжие и се предполаг, че може да го използва....както и стана за съжаление.

39

Браво

преди 14 години

Браво на съда ! Най- после да видим истинско правосъдие в България, и убийците вкарани в затвора.

38

Анонимен

преди 14 години

Един гражданин отива при шефа на полицията да подава оплакване и му се казва да почака защото има учение.Докато чака във фоаейто чува някой да вика Карноба-а-а-ат и вижда как 10 полицаи с куфари профучават излизайки от едната стая и влизат в другата. След 5 минути същите полицаи тупур-тупур отново профучават от едната стая в другата. Това се повторило още няколко пъти и едва тогава гражданинът бил поканен да влезе при шефа.От любопитство гражданинът попитал какво е било това учение, а шефът отговорил :- А, нищо особено, тези полицаи в понеделник ги пращаме в командировка в Шумен, но в Карнобат ще сменят влака, та тази седмица репетират.

37

Анонимен

преди 14 години

Ало МВР ли е, ами обраха ме, изнасилиха майка ми която е самотна старица на село, ами откраднаха ми колата, ами, ами, ами ......................., а иначе сега плюете и храчите по МВР, НЕ НАРОД, А *** !

36

Наблюдател

преди 14 години

А колкото до бойните патрони, незнам защо никой не обясни, че те и в момента са на въоражение-задължително един пълнител със стоп-патрони и един с бойни.Невероятно ми е, че никой не го казва, а това е било винаги така-пълна маниполация!

35

Анонимен

преди 14 години

abe CVETANOV TI NA NAD ZAKONA LISI BE TUPO 4ENGE? MILICIONERITE V ZATVORA KADETO IM E MQSTOTO!!! SAMO PARI ISKAT I TE PREBIVAT ZA NISHTO .KOI KAVOTO E ZASLUJIL DAITE DA GI OPLA4EM TIA YBIICI .KATO TE SPRAT ZA PROVERKA 4ENGETATA DAI DA TE YBIAT A ILI PREBIAT

34

dr. Red

преди 14 години

Рано или късно на някой ще му избият човиите и ще започне да раздава самостоятелно правосъдие! Защото *** политици направиха така щото най-отгоре да изплуват *** мутри! Обезмислиха съществуването на държавата и позволиха дневния ред на обществото да се определя от дрогирани амеби! Митеран във Франция даваше разрешение за разстрел на бандити с висока обществена опасност без съд и присъда! И това се извършваше изкусно не като при нас!

33

Косев

преди 14 години

Не е въпросът дали Чората е престъпник или не, а по-скоро дали трябва да се изпълняват присъди преди да са произнесени.