11

gogo

преди 14 години

Че те за 2470 лв. на квадрат можеха чисто нов Център да вдигнат!

10

SKITNIK

преди 14 години

Хайде би журналисти, намерете я сега тая *** за коментар, искам да видя какво обяснение ще даде за ремонтите и табелките !!!

9

БГ

преди 14 години

и гнусната масларова да поразнищи,и фирмите на мъжа и...я вижте,как гледа отвисоко. все едно ви казва: А ДА ГО ВИДИМ БАТ ВИ БОЙКО КАКВО ЩЕ МИ НАПРАВИ...

8

innosence

преди 14 години

е че как няма дело, тя да не е богопомазана

7

Анонимен

преди 14 години

Тази "жена" на снимката ми прилича на зашеметен от алкохол румънски танкист.

6

starchild

преди 14 години

Тази е една от първите, които трябва да отидат в затвора, последвана от всичките министри и зам. министри на ДПС, а защо не и от цялата им незаконна партия.

5

бай ДЖОН

преди 14 години

БАНДАТА КРАДЦИ от БСП начело с ГЕЯ мазната МАСЛАРОВА и нейното БЕНТЛИ НАПРАВО ЗА ЗАТВОРА.

4

bay bay

преди 14 години

Тъпата оФФца си мисли че все ще и се разминава..а дано тоя път ненаправо да си търси транспорт за Сливен,там кирливите *** ше си я ползват за секс играчка ше и сцепят големия увиснал гзъз ;)

3

Анонимен

преди 14 години

Пак ли тая, бе?! Когато най-накрая ще я приберат на топло и ще спрат да ни занимават с тая вещица? Мине се не мине и хоп... Масларка направила това, направила онова... както е почнало скоро време ще ни информират и кога ходи по нужда... писна ми да и гледам мазната физиономия! За щастие на тази снимка поне не се хили, щото като се и хили, тогава вече със сигурност санувам кошмари!

2

yashinaki

преди 14 години

"До този момент обаче няма образувано дело срещу Емилия Масларова, поясниха от прокуратурата."Ами, образувайте де! Нали това ви е работата!

1

krisi

преди 14 години

Има ли област, в коята да не са КРАЛИ тези? Екскурзийки, море през декември, Куба...Сега разбрахте ли защо заплатите в България са най-ниски. Но не техните.