81

ot emsi do dian

преди 14 години

прокуратурата не може да усъди някой без доказателства.Първите такива се събират от дознателите от мвр.

80

emsi

преди 14 години

Вие май наистина не знаете за каква полиция става въпрос.70% са невежи,незнаещи,неможещи,не искащи да знаят.

79

Деян

преди 14 години

Грешка, това е доказателство за слабата работа на законодателя (НС) прокуратурата и съда. Полицията си служи със закони създадени от НС. Сигурен съм, че и друг път е бил задържан и това, че е бил пускан не е слаба работа на полицаите, защото те не го изпускат да избяга. Просто съда и прокуратурата го освобождават.

78

emsi

преди 14 години

Ужас

77

Dimo

преди 14 години

Не може ПОЛИЦИЯ да убива хора. Не може ПОЛИЦИЯ да съди хора. Има си закони които трябва да се спазват. Не зависимо кой какъв е.

76

до ели

преди 14 години

Този престъпник нашатра система го е създала.Той е доказателство за слабата работа на полицията.Защо след като всички знаят че е такъв престъпник до сега не е в затвора.?Може би е бил удобен на някои.Може би е помагал на някои?Може би е действал с някой.Може би е давал информация на някои или на него са давали.Сега е мъртав?Проблема е решен.

75

До 73

преди 14 години

Присъда за това, че са убили убиец? Не е убиец ли - а дрогата, дето я продава, не убива ли? А девойките, които проституират за него...? Акъл нямате, хора!!! Да защитавате бандитите, а не полицията! Ами как ще се оправим, след като и народа защитава мутрите, не само политиците!!!

74

BF

преди 14 години

Безпристрастното българско правосъдие,неповлияно от политически или финансови мотивировки, въздаде справедливост за несъвсем доказаното убийство на човек от криминалните среди, ивестен с прякора си и с "богатото" си минало! На същото правосъдие ще трябва да се уповава и народа, когато го убиват, независимо по кой начин.Та значи за убийство с автомобил се полага условна присъда, а за убийство с ръце ефективна по около 15 години,следователно ако искате да убивате правете го с автомобил!!Цинизъм!

73

Анонимен

преди 14 години

ПРИСЪДИТЕ СА МАЛКИ. ЗА УБИЙСТВО СЕ ДАВА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР.ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ.

72

Анонимен

преди 14 години

Някакъв далавераджия бил убит от полицията и сега съдят полицаите,които са извършили "мокрае дьела" - сигурен съм,че ги е псувал и ги е заплашвал,защото някой друг на виcок етаж стои зад него.

71

Деян

преди 14 години

Е да де, ама излиза, че някой са по-равни. Полицаите в затвора, а престъпниците вън. Абсурдно е! За каква демокрация говорим.

70

emsi

преди 14 години

За присъдите съм съгласен че са големи в сравнение с други за подобни престъпления,но отговорност тябва да носи всеки.Какво значи равни пред закона.Няма полицаи,няма прокорори.Иначе за каква демокрация говорим

69

ели

преди 14 години

Стигаааааааа с този "Чора". Още малко Национален герой ще го направят този престъпник.

68

Идиот

преди 14 години

При съдебно дело винаги загубилия е недоволен и казва ,че съдиите са корумпирани.За спечелилия обаче същия съд е справедлив и е спазил закона.Сега също е така -Родителите ,близките и приятелите на едната страна са доволни ,от другата са недоволни.Сега ругаете съда ,но ако другата инстанция отмени присъдите ще викате браво на същия съд ,който сега настървено плюете.Законноста няма връзка със справедливостта

67

emsi

преди 14 години

Полицията господа е в момента една институция с добри заплати , не подготвени кадри,с много нисък интелект,корупция-безхаберие-чувство на безнаказаност.Нещо като в хотел 5 звезди.

66

Анонимен

преди 14 години

Браво, 63!

65

jiko

преди 14 години

bashtata na ubitia narko dilar bil "vliatelen" chovek ot DPS, naznachil razsledvane na sluchaia, dali ne e naznachil i kvo da nameriat? Niama li v BG nezavisimi experti koito da se proiznasiat po zakluchenie za prichinata za smarta, a vseki si naznachava "negovi" eksperti dokato poluchi "istina" koiato udovletvoriava nego samia

64

Анонимен

преди 14 години

"Чората е бил контингент на службите, имал е дела за нетрудови доходи, измама и кражби на автомобили, трафик и разпространение на наркотици, трафик на хора, сводничество и скланяне към проституция!" - такъв с перце ли да го галят, а?! Как искате да спасим децата си от проституиране и дрога, като нищо не им правят на такива ***, като Чората?! В Китай такива, като нашия герой, ги бесят на площада!

63

Деян

преди 14 години

Е да де ама тук излиза, че най големите престъпници са полицаите, а престъпниците са с ореоли над главите. Нещо ми куца тая работа. Да превишили са си правата, за да се стигне до смъртта на бадита и трябва да има последствия, ама кажи ми кой престъпнук у нас е получил на половината на годините им затвор? Ами няма такъв. Има двама дето що майки са разплакали, а като ги арестуваха се оказа, че са най болните хорица на света и още разиграват съда. Мери се с различен аршин.

62

СПГ - 9

преди 14 години

бат Бойо като беше главен секретар тези престъпници който оказваха съпротива ги обстрелваха с противотанкови оръдия и полицайте бяха награждавани.Тук се получава обратното.