149

Dino

преди 15 години

ГЕРБ-"Напънала се планината и и......рала мишка"СК-"Чула жабата,че подковават коня и тя надигнала крак"Атака и РЗС-"От трън та на глог"Дпс-"Да би мирно седяло,не би чудо видяло"БСП-"Крадецът вика -"Дръжте крадеца""НДСВ-"Царят е гол"Зелените-"Както майка им ги е родила"Лидер-"И сам воинът е воин"Ха сега- за кого?Всички партии са за забрана.България има нужда от личности,избрани мажоритарно и от референдуми по всички важни за страната и.

148

състрадател

преди 15 години

Чак ми стана жал за Костов... Що плонжове прави, цветя носи, въртеше опашчица - и пак нищо...Бойко се оказа серт...

147

Маркс

преди 15 години

А ти защо имаш такива съмнения? Ти! Гласува за герб!?

146

ГНИЛО

преди 15 години

Има нещо гнило и отново комунистите са намесени... нещо смърди в тая работа без да направят коалиция, висят. Дано не стане като с царя, дано БСП и ДПС никога повече да не дойдат на власт! Дано Бойко не е поредната червена пийонка!ДАНО!

145

BG българин

преди 15 години

Когато проумеете, че в тая държава всички сме БЪЛГАРИ и няма "български турчин", "български арменец"..."български българин"!И мюсюлманите спрете да гласувате под строй за ДПС!

144

Мондисо

преди 15 години

Волен Сидеров: Меморандумът на ГЕРБ е програмна схема за бъдещите действия на управляващата партия------------------------Не съм фен на Волен,но определено е вникнал по-добре от Костов,Димо Гяуров и Мартинчо в същността на меморандума. Ама как иначе съпредседателите на СК ще са всеки ден в медиите,ако не мрънкат постоянно?И така ще си мрънкат (дай,Боже!!!) още 4 години с мисълта Бойко да се провали и СК да стане спасителката на нацията. Д??б@ и спасителката (без извинение).

143

ПелтекоФ

преди 15 години

Абе , Боцата де се покри днес,наистина? Да не се уплаши и утре като дадат на Цеци мандата, той да е новия премиер?

142

Стиви

преди 15 години

Кайсии бре!

141

tur4in

преди 15 години

vzemi i ataka we boyko........samo ataka

140

Рей Чарлз

преди 15 години

Абе брато,Като сме кьорави с теб и двамата и да сложат снимки, к`во ще видим????

139

Стиви Уондър

преди 15 години

Стига тъпотии ,искаме новини със снимки на Неповторимия!!!

138

Бойко Борисов

преди 15 години

Ах ти палавницееее ,разбира се че ще ти го подам гол

137

Мондисо

преди 15 години

По твоята логика да сложим за Министър на МВР Стефан Данаилов - и на килограми го докарва и "корава" усмивка може да извади като актьор. Колко мафиоти изигра в "Октопод" и други италиански сериали. Аз викам Цветанов да си върши работата в МВР,а пък други да се усмихват кораво.

136

нели

преди 15 години

ами хаиде на баня ама и ти ще си голичък нали..............

135

анализатор

преди 15 години

Видимо е и с невъоръжено око,че герб е огледален образ на ндсв-то.Има някаква циклична закономерност на този процес.Ндсв-то бяха приети от народа с болшинство,и там депутатите бяха от кол и въже.Юпита, и темподобни.Може би се очаква от нова партия да направи нещо различно,но това пак ще си остане илюзия.Не може да се налива ново вино в стари мехове.

134

Мондисо

преди 15 години

Винаги ще има 5 депутати извън ГЕРБ. От всички групи. Дори в БСП магат да се намерят 1-2 що годе читави хора. Проблемът е, дали биха явно гласували или само тайно. Но за това е важен Председателят на НС и владеенето на парламентарните процедури. Та вярвам, че подкрепа за кабинета на ГЕРБ ще има.

133

TANKIST

преди 15 години

Da nakazvam che Mikov e po dobur no moeta prestava za koravo 4enge e dale4e ot tozi Cvetan4o :) moje i da e kadurno mom4eto , shte pojiveem shte vidim

132

Анонимен

преди 15 години

По-добре е от Миков де.. муахахах :D

131

Анонимен

преди 15 години

Хайде на бас че външно министерство ще е на синята коалиция

130

Мондисо

преди 15 години

Цветанов поясни, че меморандумът е само основата, върху която ще бъдат подписани други документи за договорености в конкретни области и касаещи конкретни министерства. -------------Е, к`во се изцепва тогава Димо Гяуров,че меморандумът е бял лист и не значи нищо?Елементарно е,Гяуров-казвате (като Атака) подкрепяте ли или не правителство на ГЕРБ и основните насоки в меморандума или не. И после сядате и пишете "конкретни договорености по области" и съответни срокове. Ама не-Костов иска друго