42

Т-34

преди 14 години

Беше ми много,много тъжно ,когато умря Джордж Харисън след тежка борба с болестта.Преди това и Джон Ленън, убит от луд. Всички велики музиканти остават завинаги с песните си ,но никой от тях не може да занесе нещо в отвъдното,пък било и златен ковчег.За съжаление не великите артисти правят за с си ,това което отстрани прилича на ***/мутренско/ погрние. Почивай в мир и прости на близките си!

41

Анонимен

преди 14 години

Обичам го!Не знам защо, но ми причича на страдалец на кръста, когото оплюват,а той през целия си живот се стремил да даде нещо хубаво на хората.

40

щастлива

преди 14 години

Щастлива съм, че съм била по онова време, когато направи бум с песните и концертите си. По въздействие мога да го сравня само с големите имена, които промениха стила на музиката, която беше пълна боза.

39

Анонимен

преди 14 години

31е много правпо-младите не знаят какво обаяние имаше на живо и каква енергия и вдъхновение с текстовете и сценичната изява, което предаваше на хората...Той беше точният човек, дошъл по точното време да въздейства на младите и възприемчивите.И толково изстрада...Поклон!!

38

sunny

преди 14 години

До: ФенкаАко не си разбрала, не съм седмаче...Ще останеш учудена колко неща мога да разгранича и да осмисля.Това че не знам много за Майкъл, едва ли ще ме разстрои много. Не дели хората на майкълчета (умници) и на немайкълчета (простаци и ***).Не ставай И фанатик.

37

зло джудже

преди 14 години

Ама този сайт е уникален просто...вместо погре.бение излиза погрниевместо погре.бан излиза погробичамнПредполагам идв от автоматичен филтър на думата '***',която се съдържа като сричка и в 2-те-нарочно пиша с точки.

36

Аз

преди 14 години

Елизабет Тейлър не беше поканена ...

35

Анонимен

преди 14 години

В онези години, когато нямаше нищо друго качествено, той излъчваше такова обаяние, че всеки изпадаше в еуфория, като го гледаше на живо. Но комунисти, надъхани с омраза, прокарват някаква конспиративна теория, че САЩ и евреите едва ли не са го убили - става дума за малки промени в текста на една песен, от което те правят от мухата слон. Няма вече кой да и им вярва по света. Изчистете съзнанието си от комунистимеската злобна пропаганда, насаждана на няколко поколения българи.

34

Фенка

преди 14 години

"И друго - Майкъл по какво се различава от Боун Скот в случая - и той умря от медикаменти?!"Прочети малко повече за личността Майкъл Джаксън. Не става само за музиката му и медикаментите...Никой не може да се мери с неговата личност. Той е всепризнат и уважаван от всички - не само в шоубизнеса, но и в цял свят. Това, че ти не можеш да го разграничиш от всички останали, си е твой проблем.

33

Анонимен

преди 14 години

Тъй като ви гледам, Вие за майките си няма да скърбите толкоз, колкото за тоя Майкъл Джексън. То бива заблудени и наивни хора, ама чак пък толкоз. На мен като ми е идол Джеймс Хетфийлд, няма да взема да се тръшкам, ако умре.

32

Анонимен

преди 14 години

най-култовото заместване е "к.р.а.я" с "в.е.л.и.к.и"

31

Александър Колев Три

преди 14 години

Едва ли може в няколко фрази да се каже всичко за този уникален човек.Аз съм щастливец и щастливи са тези хора които знаят и са виждали приживе този творец.Такива таланти се раждат рядко да си спомним за Моцарт,Бетховен,Паганини,и не на последно място слагам до тях и Майкъл Джексън и много много таланти .Много съм тъжен за загубата на неговите деца те не са сами но все пак загубиха любимия си баща .Присъединявам се към скръбта им и искам да ги подкрепя мислено ако не мога по друг начин.

30

Анонимен

преди 14 години

очевидно нищо

29

Анонимен

преди 14 години

а какво ли ще стане, ако напиша прокурор?

28

Petya

преди 14 години

po4ivai v mir angel4e ;(;( obi4am te ;(

27

Анонимен

преди 14 години

Ама този сайт е уникален просто...вместо погре.бение излиза погрниевместо погре.бан излиза погробичамн

26

Анонимен

преди 14 години

Да, Дайкъл джексън беше чист, колкото и да се мъчеха да го очернят и изнудват за пари.Е, може да си е имал малки пороци, но са били много по-малки от тези, които развиват разни теории за него.Децата го усещаха, че е като тях и затова много го обичаха!

25

Анонимен

преди 14 години

Майкъл Джексън имаше добра душа, приличаше на дете.Тези които го мразят или чрез него си изкарват други комунистически комплекси за конспирация на евреите спрямо него - не могат да му се мерят и на малкият пръст.Той е уникален за времето си. имаше голяма любов и енергия в с си, то се личи и от песните му.За времето си предизвикваше еуфория с песните и с визуалния си образ. Трябва да му се признае - равнява се на Големите, които въздействаха положително върху младото поколение.

24

Фенка

преди 14 години

Тежко е, много е тежко когато света осиротя след смъртта на най-великия, най-чистия, най-харизматичния ЧОВЕК - МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН! Процесията беше много трогателна и тъжна особено когато гледаш на сцената в ковчег човека, който преди я взривяваше. Още не мога да повярвам, че Майкъл не е между живите!!! За съжаление в този комерсиален свят не останаха велики личности пред които да се преклониш и от които да черпиш стимул и вдъхновение. Почивай в мир и спокойствие, Майкъл след всички тези злини, които човечеството ти причини! ОБИЧАМ ТЕ!

23

някой

преди 14 години

Сънни..това не беше погрние,а възпоменателна панахида..и никой не се е тръшкал.Феновете на Майкъл са интелигентни хора и го доказаха снощи,нямаше истерии и галамации!Всичко беше направено перфектно...и спокойно..получи се страхотен мими концерт..А по темета и аз не можах да издържа когато Парис се разплака..тези деца заслужават обич както всички останали..и ще я имат..успех и късмет им желая