9

уоп

преди 14 години

Едва ли е искал да спечелят ГЕРГ. По-вероятно е да е искал да е първа политическа сила.Иначе какъв е смисъла да се похарчат толкова много пари за купуване на гласове?

8

Иван Иванов

преди 14 години

Трябва да се съсредоточим върху това и в същото време да не допускаме безпочвени конспирации. Каква ли може да е причината ?!

7

SAPATA

преди 14 години

Не правете от Доган политически гений. Политиката е покер и всеки можа да сбърка. Доган не предвиди масово гласуване. А в него се губи влиянието на твърдите електорати. Още повече,че в България гражданскоетническа война е трудна цел. На никой не му се умира или не му се изселва отново.Не е изключено да се явят ***, но...ще ги питаме умира ли им се.Предполагам, че и Турция не иска да се замеси в ескалация.Иска в Европа.

6

ВЪЗХИТЕН СЪМ

преди 14 години

Това истина ли е - или не? Не мога да повярвам! Видеото не тръгва само! БРАВО ако е така, младежи от сайта!!!

5

taq

преди 14 години

Eдва ли това е била целта му...Не е чак толкова умен и хитър,колкото се опитват да го изкарат някой хора.Да не би да смятате,че на Доган му остава време да чете,да размишлява и да разсъждава толкова стратегически от нощните гуляи и дневния сън?!Мисля,че Доган просто подцени ужасно много българският народ...

4

Анонимен

преди 14 години

Има нещо мътно тука.Според мен искаше Бойко да спечели.

3

Иван Иванов

преди 14 години

Въпроса е риторичен! Някакви идеи?

2

Иван Иванов

преди 14 години

Така е !

1

Анонимен

преди 14 години

Доган случайни изказвания не прави.Той се изказа в с.Кочан неслучайно.После продължи.Всеки ден пускаше по 1 муха.Всичко беше тенденциозно.Целта му беше да накара българите да гласуват.Защо?Той знае нещо,което ние не знаем.