44

Анонимен

преди 14 години

какво дядо му това онова. какво направи за софоя той е важно - пътища, детски градини, метро, завод за отпадъци, забрана за строежи където трябва. много ви е къса паметта.

43

Анонимен

преди 14 години

Червените са ***. Толкова надменно отношение към хората - с презрение гледат и говорят с народа! Безогледна наглост! Циници долни! Бойко казва: "Прочетох в Стандарт..." а, Сергей: "Щаба ми докладва". Бойко е като нас - земен човек, червените се мислят за недосегаеми! Мамка ви! БРАВО НАРОДЕ!

42

dr. Red

преди 14 години

Ми това е положението! Глас народен глас Борисов! Имахме преди време един който лично ръководеше държавата и не си отиде без бой! Сега отново сме в тоталитарното време или по-точно безвремие! Но тоя филм сме го гледали! Човека държава човека сънце човека месия няма представа с како се заема! Христос беше дошъл да донесе мир на земята и не оцеля! Боцьо за да оцеле е какво ли е донесъл! Или да хващам полета за чужбина!

41

Анонимен

преди 14 години

Бойко е земен човек. Християнин. Просто се вижда, че е добро момче - по излъчването му. Опълчи се срещу страшна мафия... дано се оправи! Бойко! С тебе сме!

40

STRATO

преди 14 години

СЛАБО МЯСТО В БИОГРАФИЯТА НА СТАНИШЕВ -НИЩО НЕ Е РАБОТИЛ

39

STRATO

преди 14 години

ДО37 *** В Б-Я ДОСТА НАМАЛЯХА ТЕ КОГА ГО РАЗБРАХА ЧЕ Е УДОБЕН, КОГАТО СЛУГУВАХА НА ДОГАН ЛИ.НИКОЙ НЕ Е БИЛ ТАКА КОМУНИСТИТЕ КАКТО ВЧЕРА НАРОДА И ТО ПОВРЕМЕ НА ОТПУСКА60% НЕ НАДЦЕНЯВАЙ БСП ТЕ ДОРИ СВЯСТНА КАМПАНИЯ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ,НЕ ЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМА СМИСЪЛ СЛЕД 4ГОД. ТЪПОТИИ ДИГАНЕ НА ПЕНСИИ И МИН. РАБ. ЗАПЛАТИ

38

Анонимен

преди 14 години

"Дядо му не е съден от Народния съд. Убит е от съселяните си затова,че докато те са воювали с фашистите, той,/местен кръчмар и лихвар/ е завзел с измама земите им. А и жените им. Като се върнали от фронта и научили това, хората го претрепали накрай селото."Снощи на пресконференцията ББ каза, че дядо му е убит на 15 или 17 септември 1944 г. Дали тогава са се върнали от фронта, а?

37

??????

преди 14 години

Мутра, милиционер, полицай, бодигард, пожарникар ...?Какво е всъщност този убавец ? ...

36

до СТРАТО

преди 14 години

Ами той е удобен за комунистите бе драги, нали това се опитвем да ви обясня по-долу ! Затова комунистите не извадиха ИСТИНСКИТЕ СЛАБИ МЕСТА в биографията на Борисов, а му вменяваха някакви връзки и вини за управлението на Костов !

35

СТРАТО

преди 14 години

АКО ИМАШЕ НЕЩО НАИСТИНА СЕРИОЗНО ЗА НЕГО КОМУНИСТИТЕ НЯМАШЕ ДА СПРАТ ДА ГОВОРЯТ,НО ПЪК ТЕ НАЛИ ПРАВЕХА ПОЗИТИВНА КАМПАНИЯ

34

STRATO

преди 14 години

СЕГА ЛИ СЕ СЕТИХТЕ ДА МУ ГЛЕДАТЕ МИНАЛОТО ТОЙ ПОНЕ ИМА ТАКОВА СЕРГО НЕ БЕШЕ РАБОТИЛ НИШТО НЕ БЕШЕ ОТБИЛ ДЪЛГА СИ КЪМ РОДИНАТА НЯМА КАЧЕСТВА И ЛОГИЧНО СЕ ПРОВАЛИ

33

До № 28

преди 14 години

Дядо му не е съден от Народния съд. Убит е от съселяните си затова,че докато те са воювали с фашистите, той,/местен кръчмар и лихвар/ е завзел с измама земите им. А и жените им. Като се върнали от фронта и научили това, хората го претрепали накрай селото. Това го знам от хора от Банкя. Поинтересувайте се и ще се убедите.

32

Анонимен

преди 14 години

Честито, братя българи! Единствени в света ще имаме Премиер-Пожарникар!!! Ние сме най-древната култура на света - по-стара от тази и на маите. Точно с такъв премиер ще се гордеем занапред пред онемялото от възторг целокупно човечество! Хип-хип-ура!!!

31

Кой е ?

преди 14 години

Нашето момче Бойко прави лъвски скок в кариерата си като прескача доста нива в йерархичната структура на МВР и от обикновен пожарникар става направо Генерал !?!?!?!? ....Как стават тия неща, всеки може да се сети сам ! ...Така че - хубав човек си избрахте да ви ръководи през следващите 4-ри години !Да ви е честит ! И със здраве да си го ползвате :) :) :) ...Убеден съм, че след края на Борисовото управление, желанието да ни управлява БСП отново, ще бъде по-силно отвсякога !!! :) :) :)

30

Кой е ?

преди 14 години

Борисов няма как да е развивал охранителна дейност на фирмата си "Ипон" без благоволението на ДС най-малкото защото щеше да бъде смачкан бързо от техните силови групировки ВИС и СИК ! Как се става Генерал за една нощ от обикновен пожарникар е ясно на всяко дете ... На този могат най-добре да отговорят полковници от полицията, стигнали до това звание след десетилетия къртовска работа на "фронтовата линия" и стотици безсънни нощи ...

29

Кой е ?

преди 14 години

Няма как да не е бил обвързан с ДС и по-късно да му дадат охраната на другаря Живков ! Макар и свален от власт от самите комунисти, Т. Живков беше опасен за тях най-малкото, защото знаеше много ... Така че на случаен човек не са дали да го пази ! ...А за това кои по онова време можеха да регистрират охранителна фирма и да получат лиценз за нея, всеки може сам да се сети ... Като съвременник на онова време съм сигурен, че беше невъзможно да развиваш охранителна дейност без протекциите на ДС ...

28

Кой е ?

преди 14 години

По онова време не се ставаше лесно милиционер (проучваха кандидатите до 9-то коляно ), а още по-трудно се влизаше в школата в Симеоново ... Това да имаш дядо убит като "Враг на народа" и да те приемат в Симеоново беше не трудна работа, а НЕВЪЗМОЖНА !!! Достатъчно беше да имаш някой далечен роднина избягал на Запад и си аут, а какво да говорим, ако баща ти или дядо ти е убит като "Враг на народа" ...Това, че Борисов е бил приет в Симеоново е доказателство, че също е бил човек на ДС ! ...

27

Кой е ?

преди 14 години

Ами Бойко Борисов е човекът на Олигархията ! Той се представя за народен човек и привидно се дъжи като такъв, но реално НЯМА НИЩО ОБЩО С НАРОДА !Щом дядо му е убит от комунистите непосредствено след 9-ти септември, а баща му след това го правят милиционер от Народната милиция, 100% е сигурно, че ДС го е вербувала ! Практиката ДС да вербува близките на избити от Народния съд е вече известна ! Тя не е приложена само при Борисови ... Така че и бащата на Борисов не прави изключение ! ...

26

Анонимен

преди 14 години

Първата работа на мутрата Бойко ще бъде да забрани двойното гражданство.И то не заради турските изселници, защото Турция може да реагира също със закон и да преодолее този проблем.Проблемът на Бойко са останлите имигранти - младите и образовани специалисти, завършили престижни университети на запад. На мутренската Бг не са и нужни специалисти - на мутрите са им нужни роби, които са доволни от салаТката и ракийката, гласуващи ту за царя ту за неговия пазвантин. Е в края на краищата между Канадско и българско граждаство ще избера Канадското и следващата стъпка ще бъде да сменя имената на децата си за да нямат нищо общо с тъпанарите, с които ще се подиграва света в следващите години.

25

честито

преди 14 години

Браво, честито на всички Победи човекът който беше личен хранител(случайно) на Бай Тошо и Дедо - великият Кобург Той не беше приятел с Галеви като главен секретар, няма нищо общо със СИК, той не подкрепя *** във Варна, няма заплахи за живота от негови хора-партийци към мой приятели, той няма да лобира за АЕЦ Белене, той няма да прави заводи за изгаряне на ***, защото с годините ще умрат хиляди хора, за постоянно болните няма да мислим. Няма да имаме полицейска държава. Той не е корумпиран. Той няма да развива релсов транспорт в София, не е заложил такава точка в устройствения план на София, защото в София никога не е имало задръствания. Той не иска да прави квартал за 60 000 човека, на местото на Кремиковци, защото ще умрат хиляди хора от Рак, защото е малко замърсено там. Политическата чалга я обожавам! Той няма да направи и много други неща, но мен слабо ме интересува. Аз няма да емигрирам и да развивам потенциала си другаде:D Защото тука, виждам светлото си Герберско бъдеще Честито, да сте живи и здрави!