43

88

преди 14 години

до: мръсен негърТежестта на доказване пада върху този, който обвинява. Ако повдигаш обвинение срещу някого за извършено престъпление, трябва да докажеш това, защото презумпцията е, че всеки е невинен до доказване на противното. Така че от къде накъде ще ти доказвам, че Джако не е педофил. Аз никого в нищо не обвинявам. Тъпо е да се доказва, че някакъв слух не отговаря на истината. Блудствал си с детето ми, дай ми 20 милиона и всичко е ОК, отново ще спя спокойно. Сделка от най-долна проба.

42

МРЪСЕН НЕГЪР

преди 14 години

В крайна сметка кво се разправям с пъпчивите фенчета на Майкъла. За мен той е най-големия поп изпълнител за всички времена,но се съгласете че всеки човек-дори и най великите не са перфектни. Той човека бог да го прости си беше изразен педофил а в крайна сметка на мене ли трябва да ми пука за три мулатчета с наследство 500 млн. долара. Дреме ми. Той и Елтън Джон е велик ама си е т човека. И цезарите са управлява целият познат свят, ама са го слагали на деца. И мн.др.примери

41

аз

преди 14 години

разкарай се,бе!

40

до № 38

преди 14 години

А заслужава ли си,точно на теб, някой да ти доказва каквото и да било??????

39

Анонимен

преди 14 години

Де-ба тая Деби ,като взе парите ,за да ги роди и остави на Джако дечицата,проблем нямаше.Сега пак се появи и се сети ,че е майка.

38

МРЪСЕН НЕГЪР

преди 14 години

Давайте други доводи тези не ми се връзват. Докажете че Майкъл не е педофил.

37

Анонимен

преди 14 години

Кое е унизителното да докажеш, че не си лъжец а че просто те изнудват. След това за обвинението е почти невъзможно да докаже орална любов. И като казваш и аз бих платила- СПРИ. Не говориме за 1 или 5 милиона долара. Тука говориме за 20 милиона долара. Еми то ако ставаше така не мислиш ли че всеки може да си намери някой богат човек и да хитрува по подобен начин. След това не забравяй,че в едно наказателно дело ако не докажеш вината на подсъдимия то тогава самият ти ставаш обект за наказателно т

36

88

преди 14 години

до: мръсен негърКореняк софиянеца, като можеш да докажеш педофилията на звездата, що не се яви да дадеш показания в подкрепа на "нещастното" лъжливо, алчно *** Чандлър! Дал е 20 млн $ обезщетение в извънсъдебно споразумение, за да не се вихри безпочвен скандал, който на звезда от шоубизнеса няма да е от полза. А да те пита теб: ако детето ти наистина е изнасилено пари ли ще приемеш , или ще искаш мерзавеца да гние в затвора? Аз като родител май бих предпочела второто, продажници алчни.

35

VenRus 2008

преди 14 години

Той като е невинен защо е платил тези милиони. Ако някой ми отговори ще се съглася с ВАС. **************************Просто, за да го оставят намира. Ако мен ме обвинят в нещо абсурдно и имам пари, ще предпочета да платя извънсъдебно споразумение, дори и да не съм виновна, отколкото да мина през дълъг, унизителен многогодишен съдебен процес.

34

VenRus 2008

преди 14 години

Преди няколко години четох интервю с "майката", в което тя заявяваше, че изобщо не се интересува от децата си и не поддържа контакт с тях. Как така сега се сети, че иска да е майка и да си ги гледа? Май в завещанието е причината - всичко което има Майкъл отива за децата му, и естествено, ако Деби получи попечителството върху тях, тя също ще се облагодетелсва от парите. А какво ще стане с третото дете? Това, което не е от нея? Изобщо не е добре за децата да се делят, но алчната медицинска сестра явно не я е грижа как всичко това ще повлияе върху тях.

33

Анонимен

преди 14 години

НЕ бе недоряслък. Доказателството е пред очите ти. *** Джаксън е заставил детето да си свали гашите, след което Джаксън е засмукал детското му достойнство- ТОВА Е ОБВИНЕНИЕТО.В последствие съда го обявява за невинен и тук вече изниква а. ЗАЩО *** ДЖАКСЪН Е ПРЕВЕЛ 20млн. долара на семейството на детето. Имаш пари правиш сделка, нямаш пари-отиваш в кауша. Той като е невинен защо е платил тези милиони. Ако някой ми отговори ще се съглася с ВАС.

32

Опечален

преди 14 години

Жалко, че не доживя да узаконят педофилията...

31

BERKOVICA

преди 14 години

сега не е времето да се караме,време е на национално обединнение и да изкараме ДПС от властта

30

ифф

преди 14 години

а пък ти няма да е лошо да прочетеш малко инфо , да за разбереш поне за какво става и тогава давай акъл.....Най - мразя такива дето чули- недочули, ама на всяка маджа мерудия....

29

Анонимен

преди 14 години

Тука хора от с. София ли има? Ко прайте селски?

28

зло джудже

преди 14 години

МРЪСЕН ***....... Защото аз мога да ти докажа че е бил точно такъв. И не ми говори за села пикльо, защото незнам в тоя форум дали има по голям Софиянец от мен.Как ще докажеш?Ще покажеш,че ти е направил ан*ала на попски ръкав ли?

27

Анонимен

преди 14 години

Кво стана с шамара. Ще се видиме ли да ме напляскаш. А относно педофилизма ще ти кажа само следното. Невинният и чистият човек, никога не би платил 20 милиона на този, който го обвинява несправедливо в нещо. За кво ги е платил, нали не му е духал. Но аз ако те хвана ще те заставя с бой да ми духаш да видиш кво му е било на детето.

26

Анонимен

преди 14 години

Do: МРЪСЕН *** За софиянец не знам но по-голям *** от теб не само във форума няма

25

Анонимен

преди 14 години

Do: МРЪСЕН *** За педофил нищо не е доказано но т кой е си личи от коментарите

24

Анонимен

преди 14 години

Еми тогава утре и аз да кажа че си ме насилил да ми *** и да те съдя а.Той като е невинен защо е платил 20 милиона долара бе ***.