26

Typ Pojarnikar

преди 14 години

hahahahah qko smqx kakvo zaglavie samo hahahah sigorno samiq Boiko go izmislil i sa e obadil v redakciqta da go napi6at

25

националист

преди 14 години

Стига сте зяпали ББ,който до вчера делеше мегдан със Станишев и приема комунисти в партията си още и още !! Стига сте зяпали и изтръскания от нафталина нац.предател Костов!!Някои от вас са млади и не помнят,но ако навремето не беше ни предал,сега нямаше да сме на тоя хал!!*** И ТУРЦИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ПОЛИТИКА!!ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЗАЩИТНИКА НА ЕТНОСИТЕ ИМ,ЗАТОВА ГЛАСУВАТ ЗА ДПС,А НЕ ЗА ДРУГИ ПАРТИИ!!А ВИЕ РАЗВЯВАЙТЕ ОЩЕ СИНИ,ЧЕРВЕНИ,ЗЕЛЕНИ И ДР.БАЙРЯЦИ!!!

24

Анонимен

преди 14 години

под отстрия взор на ПАРТИЯТА МАИКА.. на за отношенията ни с русия тои казва че тръбите на южен поток ще са много грозни,а технологията в белене много остаряла.т.е. не е важно в бг да влизат повече енергиини и суровинни ресурси/от южен поток ,набуко,тамбукту и пр./,важно е да сме верни на новите големи братя......след всичко това на кои му е чудно че ни управлява станишев младши...

23

nezavisim

преди 14 години

Еййй...Щом и в този продаден сай взеха да хвалят СК,то нещата явно много са се овъртолили !!! Пребоядисаните сини завзеха сайта на СВЕЖО.НЕТ,ама като гледам,НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА КАК ТАКА И С КАКВИ СРЕДСТВА !!! С КАКВИ СРЕДСТВА СИ КУПИХТЕ САЙТА НА СВЕЖО.НЕТ,Г-Н КОСТОВ ???? И как така и по трите ТВ-Националната,БТВ и Нова вървят на всички партии клиповете,само не и на Атака !!! Защо НАЙ-ПРОБЪЛГАРСКАТА партия е опасна за всички ви,а най-етническата- ДПС, е кичена навсякъде ?!

22

nezavisim

преди 14 години

Бойкоооо...Куйович,Куйович....Разбрахме вече за твърдия член от СДС - Паси,че се е заиграл с ислямистите и масови убийци...То и затова все говори само за демокрация...А ти с кой кръг на мафията се беше заиграл ? Питаме и отговор нещем...Иначе Станишев пак ще ти каже някоя такава парола и ще трябва пак да замлъкнеш!Казваш,че няма да се коалираш с ДПС и БСП,ама не казваш нищо за махането им от власт!И ти като Костов знаеш де е хляба....!

21

руса атакистка

преди 14 години

АТАКААААААААААААА

20

PENE

преди 14 години

"За последните 4 год. броят на хората,които смятат,че корупцията е проблем е нараснал до 64,7%". Алоооо,само на мен ли ми се струва,че има връзка този факт с управлението на БСП с мандата на ДПС?!!! Да изметем тези червени и турски *** на 05.07. !!!

19

AntiDS

преди 14 години

Vsi4ki koito mnogo nadejdi imate na novite(stari) mucuni da ni napravqt evropeiska demokrati4na dyrjava, mnogo se lyjete i shte go osyznaete nai-mnogo sled godina dve.

18

Анонимен

преди 14 години

е бат костов премиер,не може човек който си общува с теменужки да е лош,я вижте каква жена има цела фондация окраде,а пък той изгони врага на цска,за това *** от дс да е премиер

17

от провинцията

преди 14 години

Абе Софиянци сте големи тапъци. На половината ви върнаха някоя друга реститутка и цял живот за СДС гласувате. Те са едни хищници за власт и пари. А Бойко поне е пред вас не го ли виждате що за стока е, мафиота вика дръжте мафията. Погледнете Цветелина, каква е тая, новата олигархия, значе и Бойко е олигархията + мафията.

16

Анонимен

преди 14 години

на защо не са извършили или поне опитали да извършат лустрация когато са били на власт и.костов отговаря че това било противоконституционно и един вид репресия срещу бившите членове на бкп/като жена му/.а на как ще спре доган тои отговаря-ще го пратя в опозиция.и всичко това от считания от някои за наи твърд сред опозицията на бсп/бкп/дпс........т.е. етническата партия е легитимна ,ще поседи в опозиция,пък после ние като се ***,ме пак ще доиде на власт и т.н. и т.н.под острия

15

помнещ

преди 14 години

Точно така, лапетата да мълчат, Костов раздаде държавата за жълти стотинки, Костов не потърси сметка от комунистите и не отвори досиетата, Костов предаде хората, когато най-много вярваха в него и имаше ПЪЛНО МНОЗИНСТВО, е сега вече никога няма да има ..... адиос предателю ...

14

Анонимен

преди 14 години

той само по време на криза ли ще го избирате? - да вади горещите кестенида, само те са способнитеама на ппрост народ - слаба държава :))))

13

AntiDS

преди 14 години

Ti sigurno si nqkoi mladej i ne pomnish koi hora privatiziraha po vremeto na Kostov.Vsi4kite bqha 4engeta i nomenklatur4ici ot komunisti4eskiq teror.Mnogo e slaba pametta na toq narod.

12

дада12

преди 14 години

Гласувайте за Костов,той изкара България от кризата,ще я изкара и сега

11

мангуста

преди 14 години

В България няма ***,а само мъже, които не са срещали Серго !

10

1111

преди 14 години

Ми то Бойко си е типична мека китка с нежна и ранима душица... Само риве и се оплаква по медиите че всички му пречат да си свърши работата. Горкият "мъж"... :)

9

Анонимен

преди 14 години

Командирът вече ни оправя и не ми е интересно повече.

8

Анонимен

преди 14 години

А за Доган ли да гласувам?Или за тези,които 20 години го толерират?

7

Анонимен

преди 14 години

интересно защо наивните европейски политици платиха на *** костов и на комарджията насранкобурготски аец козлодуй да се затвори