136

Анонимен

преди 14 години

tyi qke sigorno stuva pove4e ot kolata ti ;]

135

sarcastic

преди 14 години

ДПС не е етническа партия!По митингите на ДПС никъде не обвързват избирателите си с етноса им!По митингите на ДПС не се говори на турски!По митингите на ДПС не се обвързват избирателите с религията им!Ходжи, заплащани от ДПС изобщо не плашат селяните, че ако не гласуват за ДПС, Аллах ще ги накаже!Така че, нека всички заедно да гласуваме за ДПС, за да не ни накаже Аллах...(саркастичен съм)

134

Анонимен

преди 14 години

пак ли тоя го давате по телевизията ха ха и със същото яке да земе да се завре некъде че не ми е симпатичен

133

Анонимен

преди 14 години

Глупости

132

ЗА АТЕНТАТОРА ...

преди 14 години

Мръсната предизборна битка е стигнала дотам, че Доган замисля да подпали няколко села, за да обясни пред света, че България е на ръба на етническата война. За това алармираха източници, близки до спецслужбите. Доган губи почва под краката си и е решен на крайни ходове, предупредиха те. Лидерът на ДПС се чувствал лично предаден от президента Първанов и от ръководството на БСП. В момента червените се надпреварват да заклеймяват довчерашния си коалиционен партньор и да се дистанцират от него.

131

zabraven ot boga

преди 14 години

kak shte razberesh kato govori po umno i mudro i hitro ot 99,9% ot bulgarite vuv parlamenta?!? Za razlika ot Qne Qnev toi znae che vlastta na deputatite e zakonodatelna, a ne sudebna ili izpulnitelna, za razlika ot polovinata bulgarski oglupial i izprostial narod ti znae che masata ot politici sa shmekeri i sobstveniq si jiovot ne mogat da opraviat,a kamo li vahsia.I da go psuvate i da ne go psuvate, memet slaga bg politicheskiq elit v malkiq si djob..

130

do Taner 92

преди 14 години

ti li si sina na Nihat Kabilq, Tito :)

129

АБВГДЕЖ

преди 14 години

проel doradoори !!! съдии и адвокати,не може толкова много контингент да е на свобода,а един проel doradoор да застане пред камерата и да шикалкави,че нямали достатъчно доказателства и от този сорт,няма друга държава освен румъния и сърбия и евентуално македония,където престъпници с богати досиета да успеят да контролират хората и да получават имунитет,и, да влязат...защото те ще влязат,за да се отколонят гласове от бойко в дупница.По-добре да си дадем държавата на концесия,да дойдат американците и да ...

128

АБВГДЕЖ

преди 14 години

Нямаме истински политици,историята го е показала,колко национални катастрофи сме преживяли,имаме някаква харизма винаги да заставаме на страната на губещите,дали под натиск или защото имаме симпатия и апетити към дадени отдавна заграбени наши територии.Трябват хора които да знаят,че сгафят ли,ще си понесат последствита...като за начало трябва да се изчистят всички проel doradoори,да бъдат разследвани и тогава да се започне някакъв градеж.

127

КЛМНОПРС

преди 14 години

има само едно нещо за което този турчин е прав,управляват ни хора и искат да ни управляват хора,които не могат своя живот да оправят,та камо ли една цяла държава.Кой ли не е идвал и кой знае колко още ще дойдат.Трябват ни стабилни хора с бистри умове,жалкото е че няма хора човек в тази държава който да не си е премълчал поне един път за някаква корупция,когато започнем да си вярваме тогава може и да се оправим,докато си плюем в паничките един други му,ето такива като Ахмед Доган ще ни говорят.

126

bylgarka

преди 14 години

Българино осъзнай се най-после!Помисли за бъдещето на децата си!Излез и гласувай на 5 юли за когото и да е.Да махнем БСП и ДПС.Пък тогава можем да очакваме и нещо да се промени!

125

harison

преди 14 години

ne go livijdate 4e e piqn!ot piqn tur4in kakvo iskate?

124

анонимен

преди 14 години

Не този *** мвстот му е в пазаржишкия затвор до живот трябва да е там.Използва el dorado турци да гласуват за ДПС за да може той да си плете кошницата

123

eba4

преди 14 години

6e go e*a v rezaka , da si hodi v turciq

122

felix_tr

преди 14 години

г-н Доган си е прав!

121

Руснак

преди 14 години

Всичко в България беше добре до 1989 г. след това всичко почва да се ограбва постепенно и да се правят закони против народа! Всичко се наглася за по богатите и те стават богати а бедните по бедни! къде сте направете нещо като европейци!!!!!!!!!!

120

anna

преди 14 години

Доган е авторитарен лидер, защото от 20г е начело на пратията си. Най- малкото той има право да коментира обновления в останалите партии. Нови попълнения ще има във власта и от смяната на поколенията и заради нови симпатизанти .А защо в ДПС няма нови лидери и нови лица нека да го питат!ДПС е изцяло етническа партия.Тя е етническа партия съществуваща в нарушение на закона забаняващ етнически партии.

119

maltieca

преди 14 години

naglec,kolko o6te 6te vi tarpim be...........................................!

118

атакист

преди 14 години

ГЛЕДАЙТЕ В СВЕЖО НА СТР.1 "ПОТРЕСАВАЩО ВИДЕО...ГЛАСУВАЙТЕ !" !!!!!

117

ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА

преди 14 години

В цял свят избирателните секции са 259.В Турция са разкрити 122 секции, а броят на изселниците ни е 240000.В Гърция са разкрити 3 секции, броят на българите е 380000.В Испания са разкрити 16 секции, броят на българите е 350000.В Америка, където само на територията на щата Илинойз живеят 220000 българи, а общият им брой е около 800 000, секциите са 15.В Молдова при наличието на 30000 гласоподаватели е разкрита 1 секция.Това ако не е подмяна на вота, здраве му кажи!