319

13м

преди 14 години

не е доказано,не означава че не се е случило...

318

134

преди 14 години

ДО 13мБлудства? Споменах, че не е доказано. Аз съм юрист и не мога да заклеймя някого, че е *** заради недоказани деяния. Знаем, че световно известните личносто са по-лесно манипулируеми в това отношение, така, че няма какво да "подминавам". На какво се взъмущаваш, не мога да разбера?

317

13м

преди 14 години

кое е смешно бе..блудствата ли...ти не си в ред,как може да ги подминеш така,остави музиката...дори и едно дете да е наранил с чиста съвест ще го нарека ***

316

emo

преди 14 години

edin pedofil po malko

315

z3al0t

преди 14 години

ВТ, 13м ... малко останахме пичове.. :DАз лично ще продължа да пиша тука, защото ми е кеф да гледам как Джако-феновете се *** от яд като им кажат истината в очите :)

314

1234

преди 14 години

Вие пък го заклеймихте като най-големия *** заради два скандала, които си бяха просто прийом на "бедните" родители, да измъкнат някой лев от звездата. Не е доказано, че е блудствал с деца. Но дори и да е, всеки си има кирливите ризи, дори и вие, нали така? Говор все пак за талант, музика, успех и световно признание! Не издребнявайте, че ставате смешни!

313

13м

преди 14 години

наи после един умен човек,мислех си вече че всички тук са луди,*** превземките ,*** чудото

312

1234

преди 14 години

Наистина жалко за убитите пазачи, но за мен това е само поредната гадна новина у нас, факт. MJ е част от спомените ми, от детството ми, всеки си има своите музикални идоли. А той е икона, която , уви, заместник няма. Посочете ми съвременна група или певец от величниата на Джако. Нъц! Всички са бездарни плагиати, напарфюмирани гейове и ***. Всичко е чалга сега, драги мои. Страхувам се детето ми с каква музика от своето съвремие ще израсте! ПОКЛОН пред паметта и гения на Джако!

311

BT

преди 14 години

Приемайте го колкото лично искате. Аз лично не мисля да изгубя и една минута в жаленето на един човек, който бе откровено побъркан, който бе алчен, който нямаше ясна цел какво всъщност иска да направи в живота си. Погледнете му само окастреното от пластични операции лице и ще му видите душата. Каква ти жал. Дано повече такива да не се раждат! Светът и без това гъмжи от *** и ***.

310

13м

преди 14 години

до 306 че ти коя си ...незнаех че гаврата с дечица е следа,която трябва да следваме...

309

1234

преди 14 години

Докъде стигнахме? Ганьовщина! Не можем ли да говорим нормално, б ехора? Верно, че много хора умират всеки ден, четем по новините, но MJ е звезда, легенда, особено за моето поколение - 70-те години. Аз израстнах с музиката му, той бележи един от най-хубавите периоди в живота ми до сега. С него си отиде част от тинейджърските ми години, нормално е да го приемам лично и да скърбя. Явно на някои хора тук сантимента под каквато и да е форма, им е чужд.

308

тв планета

преди 14 години

ТВ ПЛАНЕТА ЩЕ ГО ЗАМЕСТИ И *** И *** С ВИЕЩИТЕ ЗВУЦИ ОТ ЗУЛИ И ДАЕРЕТА ТОВА Е ГНУСНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА МРЪСНО ПЛЕМЕ.МАЙКЪЛ СИ БЕШЕ НАИСТИНА ЗВЕЗДА ДРУГИТЕ ДУМИ ЗА НЕГО СА ИЗЛИШНИ,ОЧАКВАХМЕ ЗАВРЪЩАНЕТО МУ ,НО ЛЕКАРСТВАТА МУ ИЗИГРАХА ЛОША РОЛЯ...

307

52247

преди 14 години

До Емо .. На iPhone-a ми липсват някакви java ъпдейти или нещо такова и не мога да слагам плюсове :) Но не това е важното..Важното е, че Джако е умрял ;) Лека му пръст и от мен :)Айде. ;]няма какво да спорим повече.всеки с правдата си.. :) Жалко само за България, която с всеки изминал ден се прецаква все повече и повече..

306

Анонимен

преди 14 години

Защото ти си нищо. Никой не те знае, не си и няма да промениш света. Ще умреш и няма да оставиш следа след себе си. Ясна ли съм?

305

nina

преди 14 години

Gadi mi se ot hora kato vas ...

304

13м

преди 14 години

не го харесвам този,не харесвам и песните му,за мен е по скоро откачалка,която сама си разсипа живота,няма как след толкова операции да изкараш до дълбоки старини,а за педофилията само тои си знае...аз мисля че има известна доза истина,че защо някои не напише за мен такова нещо...

303

Emo

преди 14 години

А това, че беше част от една модерна екологична вълна и глас за промяна на гладните и край на войните? И това че насочиха глупавите хора предимно към педофилщината му и погребаха тази мода за по-екологичен начин на живот и не безразличие към страдащите и бедни деца? Трябваше да минат 13-14 години за да започнат да стават актуални пак тези въпроси! Но той не е виновен, че тълпата е проста, като този номер 5546729...

302

nina

преди 14 години

ne me interesuva kvi sa ti idolite i kvi ne sa .. bardak e za teb .. za teb ne e nishto koi znae kvo .. no kvo te burka drugite ??? i cennostite im ? koi si ti da gi komentirash tiq neshta ?

301

джако

преди 14 години

Джако не си е отишъл, той просто отиде на едно по-добро място, тук на този свят не сме заслужили да му се радваме поваче, както на още много гении като него, отиват си рано защото не ги оценяваме по достойнство и Господ си ги взима!

300

до 289

преди 14 години

***, кой си ти, бе? Kаквото и да е направил през живота си, важно е какво е оставил. Никой не е безгрешен, а той е оставил много. Но това ти не можеш да го разбереш, нали? Колко ли си отвратителен, за да пишеш толкова гнусни неща за починал човек. Гади ми се от теб..