262

асд

преди 14 години

Не само ние но и света не приема педераситеhttp://en.wikipedia.org/wiki/Florida_Amendment_2_(2008)http://en.wikipedia.org/wiki/Arizona_Proposition_102_(2008)

261

Анонимен

преди 14 години

Вие Гейове за какво по точно се борите??За правото да сключвате бракове в гражданското и в църквите,да се обличате в рокли, и да износвате бебета и да ги раждате? За какви нарушени права врещите?Мястото ви е в тъмните дупки!!!!!!!!!

260

Анонимен

преди 14 години

Аз изкам само да не ми правиш парад пред децата. Иначе си правете мрасотийте в къщи.

259

Гергана

преди 14 години

До 257, какво ти влизат гейовете в личното пространство? Не се ли ти, който искаш да им кажеш къде да демонстрират, с кого да се любят, с кого да се женят и т.н.? Някой гей да ти е казал какво да правиш или да е искал да ти ограничи правото на сексуален живот, демонстрация, брак и т.н.?

258

Кирил Софииски

преди 14 години

Да на 05.07 т.г. Те *** излязоха от парламента и какво друго да правят освен паради и избори ?!?!

257

Анонимен

преди 14 години

На тези които ми дават за пример чужбина като място за толерантност към *** и най вече че виждаш ли обичали ги. В калифорния миналата година приеха "propоsition 8" http://en.wikipedia.org/wiki/California_Proposition_8_(2008)Която отменя гей браковете. Явно на нормалните хора им е писнало от вас дори и в щатите. Така че хора не си мислете че е модерно да обичаш ***, модерно е да си защитаваш правата от тях защото те яко навлизат в личното ти пространство.

256

до 244

преди 14 години

Ако някой те принуди насилствено към хомосексуален акт да не мислиш че ще станеш хомосексуалист? А да си видял "излекуван" бивш гей който да е станал хетеро? Що за глупави схващания? Да не мислиш че на *** им е приятно да са мъжки ***? Все едно да кажеш, че на момичетата, които са ги излъгали че ще работят като танцьорки а са ги направили насила *** им е приятно да обслужват клиенти защото са мъже?

255

Анонимен

преди 14 години

Ревнуваш ли ве *** че хората се обичат и имат семейства. Мамка ти *** гадина. Целували се били *** изкам да те докопам и ще ти кажа аз.

254

Анонимен

преди 14 години

Парад на хетеросексуланите има всеки ден! Достатъчно е да пуснеш рекламния блок по телевизията или поредния романтичин филм! Вече от всяко кранче тече информация за хетеросекулната любов, а преди 100 години не е било така!!!!

253

Гей

преди 14 години

Пляс, пляс ***! Пляс, пляс *** идвам аз при ВАС! СерГейЧо

252

Анонимен

преди 14 години

Нямам нищо против хомосексуалистите. Проблема ми е с парадиращите с това и издигането на абоминацията като знаме.Да има случайно парад на хетеросексуалните?

251

Анонимен

преди 14 години

доказано е чрез генни изследвания,245,ако те интересува порови се в нета,аз лично нямам нищо против обратните,написах че имам такива приятели,но с някои неща се преиграва,а за животните -не принизявай хората до животните-те живеят чрез инстинктите си а хората чрез разума си ))))

250

Анонимен

преди 14 години

Болните и хора с отклонения като вас трябва да им се помага. Аз съм сигурен че ако не се навирате така нагло в очите на нормалните хора ще получите помощ и съжаление.

249

Анонимен

преди 14 години

Че то голям процент при хората и животните се раждат деца с умствена изостаналост. Това нормално ли е? Парад ли ще им правим?

248

Noq^

преди 14 години

До 245: Аномалии има навсякъде. Но нима това трябва да се счита за нормално и да се поощрява?Педерастите и лесбийките стават такива заради социални, емоционални и всякакви други ситуации, които влияят на психиката и възприятията им.

247

Анонимен

преди 14 години

Ало това в "Педераския университет" ли го утановиха. Вие си измисляте факти във ваша полза че дори и научни изследвания си правите. Моето научно изследване е че не сте всички се сбъркани по рождение.

246

Анонимен

преди 14 години

до 242 )))))))))))))))) играеш си с думите ,а?? засече ме...

245

Анонимен

преди 14 години

До 240, кой го е доказал това?? Ако хората не се раждаха гей и лесбийка, защо около 10% от индивидите при повечето животински видове също са с хомосексуална насоченост? Животните да не изпедерастяват от гей паради? :-)

244

Анонимен

преди 14 години

Това със генетичното определяне на *** го говорете на хората които не виждат как малките мъжки *** проституират от 6 годишни и стават травестити и мъжки *** до един. Как пък всичките се родиха гейове?

243

Анонимен

преди 14 години

Направете гей парад които се казва. "Гейовете са сексуално сбъркани" и всички ще сме за парада.