193

Анонимен

преди 14 години

Много толерантни сме били. Видите ли8 македонците очаквали да ги порежат още в началото. Ми те точно това и направиха. Допуснаха ги в 13 те човека. Единия го махнаха в началото, другия горе-долу посредата, а третия му биха шута на финала. Момчетата са си много талантливи и най важното е, че не се надвикват и вият през цялото време. Но това е положението. Таланта бил на първо място. Никоя от момичетата не можа да изпее нещо различно от основния си стил на пеене.

192

Билан

преди 14 години

Айде... Всичко било нагласено! Който и да бе победил, пак щеше да ви е нагласено! Ако беше нагласено щеше да победи оная Барби с дългите крака и лигавия глас, на която вече й забравих името и всички спрягаха за любимка на журито. От началото бях за Маги и на финала пуснах 3 SMS-а за нея. Много ясно че на финала ще победи Българското момиче - все пак българите сме повече от макетата, нали? Все още.

191

Анонимен

преди 14 години

Оправете си статията! Фамилията на Боян не е Стоев, а Стойков!

190

оптимист

преди 14 години

Сценарият кои ще напусне и кои ще остане беше толкова предсказуем ,че отдавна знаех кои ще остане на финала-Магдалена ,която не знам защо толкова много лансираха и Боян,защото трябваше до последно да има македонец.За мен наи-добрият изпълнител беше Преслава.Всяка седмица беше на елиминации,защото им носеше много есемеси.Накрая я пратиха да си ходи и лаврите обра Магдалена. Простоиите които се ръсеха в това шоу бяха в пълен контраст с младите хора които пяха много добре.

189

Анонимен

преди 14 години

Ама вие си спорите за глупости. Вот на публиката. Дрън дрън. Абе хора що за заблудени овце сте. Какво ви показват на екрана - някакви проценти. Я сега ми кажете, че не може всеки да си напише цифричките. Обработвали гласовете. Глупости. То се е знаело още при започването на предаването кой ще спечели. Как пък всяка година до финал стигат момче и момиче? Или пък сега ще ми кажете, че не е станало ясно, че македонците ще ги прецакат.

188

Анонимен

преди 14 години

VIVA PINO4ET ot BANKIA!KWO? A? AHaa BOBO4ET de sega KMET za SMET

187

ema

преди 14 години

Според мен момичето си пее много добре.Хич не е лесно да се изпее от жена тази песен на Фреди Меркюри,а тя го направи перфектно!Нямала визия.А да не би Боян да има?Освен това тук се слуша гласа,а не се гледа визията,или поне не тя е водеща.За справка може да погледнете английския вариант.

186

Анонимен

преди 14 години

Не знам как Магдалена победи. Аз лично не можах да издържа да изслушам докрай дори само едно нейно изпълнение, толкова не ми харесваше гласа й! Имаше много по-добри и интересни изпълнители от нея. Радвам се, че не живея вече в България и мога да си гледам шоу програмите тук - поне не са толкова нагласени. Съжалявам, че си губех времето да следя Music Idol 3 с надеждата, че ще победи най-добрият! Това просто не е целта в България.

185

Анонимен

преди 14 години

Не гледам подобни БиТиВи бози, но тая победителка има ужасна визия и май доста излишно самочувствие ...А пък на вас, които откривате топлата вода, че всичко е нагласено, ще ви кажа -това е БиТиВи !!! ... В тази телевизия всичко е манипулирано !!!

184

Antoaneta

преди 14 години

Браво на Магдалена! Дано да успее зад граница,защото като слушам какви посредствени парчета и *** клипове имат предишните айдъли,ми става мъчно за талантливите млади хора. От македонците най-добър беше Александър.

183

мунчо

преди 14 години

182- ти също си за лопата

182

Анонимен

преди 14 години

що не я награди Волен Сидеров, ми Бойко?

181

redordead

преди 14 години

тая е ба си кобилата, много не ме кефят такива жени - едра, кокалеста и на всичкото отгоре - тъпоумна, жалко, че не спечли Боян или онова другото котенце дето остана трета...

180

хохо

преди 14 години

прасета в космоса

179

мунчо

преди 14 години

няма ли лопати за тия дето само дрънкат простотии и хабер нямат от музика ,още по-малко от певци.чалгата ви е пийнала остатъка от малките мозъчета.ДА СЕ ЗНАЕ-ЛОПАТИТЕ ЗА ВАС,ЗА МУЗИКА СИ ИМА ХОРА.

178

sladka

преди 14 години

тя изобщо нямаше място на финала, егати посредственото момиче, грам излъчване няма, то само с викане НЕ ставаама сега съвсем ще си вирне носа, и без това самочувствието и е в излишъкда вземе да прочете тук какво наистина мислят хората за нея, не да лети в облаците

177

Пешо

преди 14 години

Кво бъдеще бе Мен, пее по кръчми на повикване - да за съжаление на това се казва бъдеще за един музикант тук у нас. Може и да има глас, но песните и са скучни, ако си ги чувал. Мадона няма глас, ама и билети за концертите и няма !

176

Павел Петров

преди 14 години

Магдалена закри финала с първия си сингъл.Кога го направиха този първи сингъл за 5 мин.Гостува "на живо" при Слави,а предаването е запис от 07.06(неделя).Сами си правете изводите дали вашето гласуване е определило новия идол! ;)

175

NELI

преди 14 години

Че Боян беше най-добър спор няма.Че нямаше да го допуснат да стане музикален идол на България се знаеше от самото начало.Всичко беше "игра".Но след като трябваше да е българин да бяха избрали поне най-качественото.Преслава имаше и гласа, и непринудеността,и всичко каквото трябва да има един музикалин идол.Дори и визия.Абе всичко което тази Магдалена го няма.Е как да не се учудваме и да мислим че нагласени неща няма -като има.Магдалена ни показа че знаеше предварително избора!

174

rockforever

преди 14 години

Добре, че е Томата да ни отсрами за музикален идол. Хубаво момче, завладяващ рок глас, излъчване. Различен, готин, земен.Невена е доста комерс, слива се с още един куп като нея.