85

Анонимен

преди 15 години

навсякъде по света/и в англия ги има,в "демократична"америка има ку-клукс-клан/има неофашисти.*** тва не значи,че трезвомислещите хора от цял свят ги подкрепят!гласувай за силна десница,която без да насажда етническо напрежение,ше следи за реда в държавата!

84

Националиста

преди 15 години

Само да ви обясня,че в Германия също има националисти и до колкото си спомням миналата година запалиха няколко джамии.Излиза че немските националисти са европейци,а нашите не са.Така че новината май се изчерпа,а ?

83

Анонимен

преди 15 години

84,не е нужно да съществува партия на крайни националисти ,та да се следи за спазването на законите в тая държава!закони има,само че няма кой да следи за спазването им!неофашистите само *** ни усложнят живота с безсмислено задълбочаване на конфронтациите между етносите!по-добре да се избере умерена дясна партия,която да следи за спазването на законността.при бай ти тошо що имаше ред?!аман от "разбирачи"!чели-недочели!

82

Анонимен

преди 15 години

Никога,никога не са викали *** ***.Искам да ми докажеш!!Това си го измислиха комунистическите служби и го пуснаха в медиите да заблуждават глупаците!*** убиват за 2 лева.Доказано!По селата е тотален разгром!Айде не ми се правете на много толерантни защото ви пожелавам някой *** да изнасили дъщеря ви и тогава ми приакзвайте за толератност!

81

Анонимен

преди 15 години

анонимен,не съм забравил ,как в зората наутвърждаването си атака викаше по митингите:"*** ***!"така че не ми обяснавай кой какъв е.не съм склеротик,нито невежа,та да не различа политически течения!и в подзаглавието ти го пише:чуждите медии отбелязали нелошото представяне на КРАЙНИТЕ НИ НАЦИОНАЛИСТИ!***!*** ни докарате тука 2-ри *** а'ла хитлер!

80

hard

преди 15 години

до номер 76,ти си поредния промит мозък от ислямо-фашисткото урпавление на България!Заради такива като теб сме на това положение.Разберете,че проблемите на страната са ужасно тежки и с някакви смешни лозунги няма да се решат!Кажете ми гербери и сини *** къде са ви програмите а???Докато АТАКА има много добре формулирана програма,вашите псевдо алтернативни партии нямат никаква идея на какъв принцип ще се основава тяхната политика,освен за кокала!

79

Кирил

преди 15 години

Аз съм от Атака, гласувах за тях и не съжалявам. Замислете се-никой друг не говори както тях за запазване на българското въобще на всички нива. Всички са си затворили очите и затова ДПС са напред. Българският народ изстрада достатъчно за 20 години,затова дойдохме ние от Атака, за да променим нещата. И един ден когато сме във властта ще сте раздвоени-ще ви е яд че сте гласували за друга(вашата) партия, но ще сте благодарни на Господ че Атака съществува и възкресява България!

78

Патриот

преди 15 години

Здравей промит мозък,медийте искат ти да си мислиш, че Атака са крайни националисти, за да ги свържеш по асоцияция веднага с нацистите в Германия.Всъщност, първа точка в плана на Атака гласи, че България е монолитна държава, в която всеки има равни права без значение от произход и религия. Това звучи ли ти нацистко? На мен не.

77

Анонимен

преди 15 години

за незапознатите-неофашизъм=ултрадесен радикален национализъм

76

Анонимен

преди 15 години

хора,правите ли разлика между национализъм и КРАЕН НАЦИОНАЛИЗЪМ?!крайният национализъм е зловреден!той поставя граници между нациите и отрича всичко,което е различно от собствената нация-език,култура,раса,цвят,традиции...в тази връзка атака е зловредна крайно националистична партия съотнасяна с национал-социалистическата партия на гитлер-демек атака са фашисти!те искат геноцид за различните от българите етноси-***,турци...неофашисти с една дума!пазате се от подобни залитания към такива партии

75

hannibal

преди 15 години

boiko tikvata e dolna mutra i na nego mu se smeqt v cqla evropa!

74

TUR4IN

преди 15 години

do balgarka:ste stanes balgarka kato se nau4is da pises na kirilisa i da govoris pravilno ezika balgarski

73

Анонимен

преди 15 години

АТАКА е много по-европейска партия от 99% от партиите представени в Европарламента!Там са само итнересчий,тарикати.ПЕС МЕС и всякакви псевдо-либерално-*** партийно заченати интерглобалисти.

72

ivendar

преди 15 години

За кое ние се смее бе глупендар,задето Доган каза че купуването на гласове е европейска практика ли?За това,че като им кажеш на господата европейци колко е пенсията на българските пенсионери и те питат-ТОВА ЗА ДЕН ЛИ Е?!Казал го е Ботев и сега е актуално-"свестните считат за луди,глупецът вредом всеки почита"

71

BG patriot

преди 15 години

sramuvams e 4e sam balgarin.zaradi mangala volen sidera.........toy e tur4in,turski agent..................

70

Zorba

преди 15 години

Стига с този шизофреник бе! Цяла Европа пак ще ни се смее...

69

Анонимен

преди 15 години

АТАКА не купуват гласове но ги изкараха по зли демони от ДПС! НЕРАЗБИРАМ ТАЗИ ДЕМАГОГИЯ,ПРОСТО НЕ Я РАЗБИРАМ!

68

Патриот

преди 15 години

Поради финансовата криза още миналата година много западни държави са национализирали предприятия и банки. Установили са, че е важно основни структури да могат винаги да функционират и за целта трябва да са в държавни ръце.Аз съм на подобно мнение и мисля, че напр всички енергетични дружества в страната трябва да се национализират. Мисля, че е нередно някаква немска фирма да държи електроразпределението в Източна България и да взема повече пари на KWh отколкото друга фирма в Западна България н

67

лелее

преди 15 години

Братле,тая вечер май си прекалил с белия прах!

66

DO 62

преди 15 години

Moi 4ovek -da si 4 politi4eska sila s stotici hilqdi glasove ,ti izkara 4e BG e edna ludnica s bolni mozaci ,e az ne sam takav i ATAKA e moqta partiq