50

Анонимен

преди 15 години

ЗАЩО СТАНИШЕВ ЛЪЖЕ ЧЕ ТОЙ И БСП СА НИ ВКАРАЛИ В ЕВРОПА КАТО ВЛЯЗОХМЕ ЗАРАДИ УСИЛИЯТА НА ОДС И НДСВ ПРЕДИ ТЯХ? ГОСПОДИН СТАНИШЕВ, ДАНО ГОСПОД ДА ТЕ НАКАЖЕ ЗА ТВОИТЕ ЛЪЖИ, ДА ПОЛУДЕЕШ ДАНО!

49

Мехмед

преди 15 години

Турция има 3 депутати в Европейския парламент! И това е благодарение на ДПС!!!

48

отчаян

преди 15 години

Хорааа, тройната коалиция печели 40%! Какво правите !? Харасват ви роследните години ли! Какви хора сте бе!!! Явно трябва да се махаме оттук, дано останете тука и серго да продължи да ви язди, и доган , и клептомана от Мадрид! Плюя върху тоя болен народ!

47

Стоян

преди 15 години

Това са предварителни резултати но явно ще се запазят Така ще бъде и другата седмица И какво излиза БСП и ДПС си взеха друг коалиционен партньор Вместо царя бойко

46

до 23

преди 15 години

Ами да , има избирателна активност - твоето гласче с тези на приятелчетата ти не си мисли, че не се разпределят, май ще се окаже задочно, че си гласувал за турците - а ти седи дома, чети ШОК !!! Поробени промити мозъци !!!

45

Иван Петров

преди 15 години

Гласувах за Атака - за пореден път и съм изненадан от резултатите, защото прогнозните резултати от онлайн гласуванията на няколко сайта (включително и този) показваха съвсем други резултати - при това имаше по няколко хиляди души гласували в тези анкети, но явно има много хора (по селата главно) които нямат компютри и интернет и гласуват - знаете за кои 2 партии....

44

Елементарна математи

преди 15 години

Такаа, както казваше един мой учител преди да оформя годишните оценки - "Дойде време круши да береме" - елементарната математика сочи, че хората управлявали ни до сега 4 години събират 40% от гласовете...малко по-малко от половината, които са гласували са доволни от случващото се в България и искат още от същото...аз не познавам и 1, но както и да е...

43

Димитър

преди 15 години

Към Мразя Интернет: твоят проблем е, че мразиш не само всички ами мразиш и себе си, но не си достатъчно умен, за да го проумееш.

42

Анонимен

преди 15 години

kakuv procent na BSP - dosta sa platili?

41

Анонимен

преди 15 години

ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАХТЕ!И ТЕЗИ КОИТО ПОДКРЕПИХТЕ ***->ГЕРБ,БСП,ДПС,НДСВ,СИНЯТА ***

40

Цецо

преди 15 години

Интересно,Турция има 3-4 евродепутати,без да е член на ЕС.Защото е повече от сигурно че дпс ще защитават техните интереси.Така е, като не сме народ а ***.

39

Анонимен

преди 15 години

Стадо овце сме предодохме наполовина власта от едните мутри на другите .. нямаме оправия . пак ще ревете и пак ще се събирате на простести запомнете ми думите ..

38

Анонимен

преди 15 години

ИЗЛИШНИ ПАРТИИ: ДПС, АТАКА, РЕД ЗАКОННОСТ СПРАВЕДЛИВОСТ, БСП КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯДА БЯХТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ОДС И НДСВ, А НЕ ЗА БСП НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ. ПРИЧИНАТА ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРОПА НЕ Е БСП, А НДСВ, АМА СТАНИШЕВ КАК НАГЛО ЛЪЖЕ!

37

Боян

преди 15 години

МБМД пак "оплеска конците" - резултатите й не съвпадат с платената от поръчителите прогноза, Това е защото там плащаш и поръчваш резултата, а после "каквото сабя покаже.

36

Гошо

преди 15 години

Абе хора, стига с тази АТАКА. Атака та Атака. Да ме прощават фанатизираните фенове на г-н Сидеров, но хора от неговата партия нямат място в ЕП. Видяхте какви циркове правеха миналия мандат (както и подобните им Европейски партии) и стават за смях пред цяла Европа. Надявам се да влязат добре подготвени хора които да ни представят достйно и отстояват нашите позиции. Няма нужда да споменавам, че хората от Атака, поне според мен, не са такива.

35

мм

преди 15 години

айдеее... фалшифицираха изборите...

34

Анонимен

преди 15 години

*** родоотстъпническа,взимай си парцалите и марш от България!Ходи да сменяш ***,като ти харесва.България не се нуждае от такива *** като тебе!Срам си за българите,чуждопоклонницо нещастна!

33

Анонимен

преди 15 години

Ми ти що пишеш тука , бе????

32

broq4

преди 15 години

pobedata e ravna na 30 lv.

31

Анонимен

преди 15 години

umen si e bulgarina spoko :)