12

преди 15 години

по случея да кажем- Македониja е бугарска

11

Патриот

преди 15 години

Поклон пред паметта на героите загинали за свободата и ( пълните хладилници) на България! Моля, не политиканствайте тука.

10

lach

преди 15 години

Каква върхоска бе цър-вул!! Вътрешна Македон-Одринска Революционна Организация! Вътрешна - защото тези райони са били част от Турция

9

Тодор

преди 15 години

Господ да пази родината от такива като теб!!!Засрами се, бе, българин!!! Ако не бяха тези хора незнам какво щеше да е сега България!!! Селянин такъв!!!!Поклон пред святата памет на Гоце Делчев!!!!

8

...

преди 15 години

Хладилниците на оплаквачи като вас най-вероятно са празни, защото сте мърди и за нищо не ставате. Подобно отношение към български национален герой могат да имат само жалки ***, които явно заслужават съдбата... Поклон пред Гоце!

7

Айнщайн

преди 15 години

И аз съм на мнение,че ни чака гражданска война.И лошото е че ще е по кървава от Румъния и Сърбия.Сами сме си виновни.Но преди да почнем да гърмим по наглите ***,които под предтекст за права разсипват държавата някъде около 5000 човека по мои изичсления българи също трябва да се разсртелят.После със свободно сърце бих се сражавал за родината си.

6

преди 15 години

kyf e toq we?

5

преди 15 години

Tsarigrad e makedonska !

4

:(

преди 15 години

"...Слабо ни интересуват такива "новини" при положение,че..."А трябва да те интересуват, България е на прага на война и е единствения начин, децата ти да останат живи и живеят свободно...Както предполагам обаче и това не те интересува, та информирам те, че това е единствения начин, да ти се напълни хладилника!!!

3

Balkanski

преди 15 години

ISTINSKOTO IME E VARHOSKA MAKEDONSKA REVOLUCIONNA ORGANIZACIA

2

Бай-Михал

преди 15 години

Слабо ни интересуват такива "новини" при положение,че хладилниците ни са празни.Било квото било едно време сега хич не ми дреме за Гоцевци,Ботевци и т.н.А и Бългърия бавно и сигурно си отива.Правилно децата не учат,то просто няма смисъл за какво......

1

Falco

преди 15 години

Априлското въстание е избухнало 100 години по-рано.Я веднага го поправете,за да не се излагате.