7

преди 15 години

снощи пуснах един смс след тази статия няма и да ги гледам аз спонсор на държават няма да ставам ,защото тя не прави нищо за нас

6

faz

преди 15 години

Каква благотворителност? На всякъде по света е освободена от данъци, такси и налози, а тук ако има начин и 3 кожи ще ти смъкнат, за това че си пратил 1 смс да помогнеш. А най-отвратителното е че дарените пари изобщо няма да стигнат до тези, заради които уж се прави всичко.

5

...

преди 15 години

Въпреки че знаех тази информация защо никъде не се спомена, че 50% прибират мобилните оператори или има други разходи за смс-ите?!?!? Ами хората да пращат!!! Подвеждат потребителите... Да кажат пратете 1.20лв смс и за благотворителност отиват 60ст, а за мтел или който и да е другите 60ст. Като е благотворително това защо са тези такси по разходи за мобилни оператори?!?!? Хората не стрига че отделят от и без това минималните си доходи за да подпомогнат нещо, но те и тях им взимат и не отиват по предназначение!!! ***!

4

Lamb of God

преди 15 години

Подобна абсурдна дивотия може да се случва само тук и никъде другаде. - Банда простаци и лентяи, набедени за некакви много важни особи, седят по цял ден и си бъркат по дупките срещу тлъст хонорар, а глупавият народ цъка есемеси като шашав. Подобно дебелоочие и цинизъм просто не съществуват никъде другаде по света.

3

Лори

преди 15 години

Никога и един смс няма да им пратя. Като чуя КАУЗА и ми се драйфа вече. Изродиха нещата.Това вече е просия. Нищо друго. Група популярни личности правят евтини изказвания, пеят или играят разни сценки изключително бездарно и се лъжат един друг колко добре са се справили...а баламите се умиляват от ш**аната КАААУУУЗА и спят спокойно след изпратен смс. Нямам думи.

2

преди 15 години

идеята на предаването е наистина благородно, но държавата трябва да направи нещо най-сетне

1

****

преди 15 години

A zashto tupata teritoria BG ne se otkaje ot DDS-to v/u blagotvoritelnite sms-i? Ne stiga che nishto ne pravi za nas, ami i pecheli ot tova..Deba debilite nedni....ama kato e prost blgarina sega shte si sedi v tovs arobstvo ne 500 ami 5000 godini...