49

преди 15 години

и аз не мога .Мисля да се отровя.Ще погълна една опаковка с вафли фокус и да се свършва.

48

do 46

преди 15 години

Яж спокойно. Турция е държава!

47

преди 15 години

Като си представител на голям вафлен концерн си ги заври тия вафли там дет слънце не огрява! Хидрогенизираната мазнина във вафлите е много по-вредна от захарта, така че вафли не трябва да се ядат точно заради нея - захарта не е кой знае какъв проблем.

46

преди 15 години

Всяко чудо за три дникак да напишат кой ги прай тия вафли като ги е ***

45

преди 15 години

В момента ям едно десертче "Made in Turkey" Ммммм разтапващо е! След 10 мин ще пиша дали съм оживяла!Вносител: некъв от Сливен!

44

ot baba

преди 15 години

pove4e ne moga da jiveia v tazi smotana darjava

43

:(

преди 15 години

Бойкотирайте всички вафли, доката не кажат коя е марката!!! :((((

42

преди 15 години

Oххх как ми се доядоха вафли! :) Гледам, че тези на Карфюра в Бургас са Маде ин Поланд! Да хапна една, а?

41

Диабет Шекеров

преди 15 години

Представител съм на голям вафлен концерн. Затова казвам, че захарта във вафлите е много по-вредна от меламина. Не яжте вафли заради захарта, а не заради меламина!!!

40

преди 15 години

dolni maimuni

39

anti

преди 15 години

Сигурно не знаят... тя новината цял ден се върти навсякъде, те чак сега я пуснаха.

38

преди 15 години

Наистина е гадно да се пускат новини от този сорт за шашкане на хората.Не пишете коя е фирмата,защото явно ви е страх да не ви съди ,нали? Ама какви ли не отрови има във всички храни,не само във някакви вафли,така че който оцелее,оцелее....

37

как може

преди 15 години

Как може да не се каже, коои са тези вафли? Че това си е прикриване на престъпление и сори съучасти при продължаване на престъплението !!! Ако сме умни хора и с гражданско съзнание не трябва да купуваме никакви, ама НИКАКВИ вафли - българско производство, тогава МАГАЗИНИТЕ ще изреват и ще поискат сами да се оповести името на вафлите. Но Асоциацията на потребителите трябва да скъди държавните служби за укриване на информация и съучастие. СРАМ, СРАМ, СРАМ! Къде е госпажа великата комисарка - царска любимка - МЕГЛЕНА КУНЕВА? Къде се крие сега? Това не я ли засяга? Или и в Брюксел няма информация.А това не е ли заплаха за сигурността, господин Станишев? Че някой и друг - дете, младеж, зрял човек, старец хванат рак или просто пукнат - това не е свързано със сигурността на нацията, нали? Няма да се занимаваме с дреболии - чакат ни избори.

36

liusilom

преди 15 години

tova samo tuk moje da se sluchi - otrovni vafli no ne se kazva markata emi da neka decata si qdat pak mnogo vajno kakvi shte sa posledstviqta. napravo nqmam dumi

35

преди 15 години

Няма да кажат кои са вафлите, защото фирмата е голям рекламодател - явно. Която и медиа да назове името - рискува да не види пари за реклама от тази фирма. Това е най-важното, а не здравето на някакви си хора.Сега предполагам, че ще ми изтриете и коментара, нали...

34

преди 15 години

konkretnost

33

преди 15 години

...кажете КОЯ Е МАРКАТА! ВЪН ОТ ПАЗАРА!!

32

преди 15 години

Ти да не си представител на вафлената компания?

31

преди 15 години

Захарни изделия - меламинЗеленчуци и плодове - нитратиМлечните продукти - сухо мляко и добавкиМаслата и маргарините - палмово масло и нефтМесото - 20 годишноМоля следващата новина да бъде "КОИ ПРОДУКТИ СА БЕЗВРЕДНИ"

30

Диабет Шекеров

преди 15 години

Захарта във вафлите е далеч по-вредна от меламина !!!