18

qwas

преди 15 години

izmama. v zatvora da idat tiq

17

valsodar.blog.bg

преди 15 години

Угрижени ми се видяха нещо тия "инвеститори".Що така, че нали само допреди половин година министри ни увещаваха от екрана как спад в цените на имотите у нас няма да има и цените им тепърва ще растат ? Цъ-цъ-цъ, да се ненадяваш - лотарийка ?! Че толкоз ли нямат 30 илядо евро бре ?Доскоро това им бе масрафа за другарска вечеринка, какво стана че толкоз бърже обедняха ? Дано да има кой да им се върже на акъла, че както са я подкарали, нищо чудно и да фалират, а тогава всичките им апартаменти ще са на тая цена ! :)))

16

Georgieva

преди 15 години

Този да не си мисли, че е открил топлата вода - преди няколко месеца австралиец продаде вилата си по същия начин и тоя сега си мисли, че предлага нещо ново. Аман от терикати!!!

15

expert

преди 15 години

В Австрия така продадоха вила край Виена за 1000 евро. Изискваха се 1000 участника. Нишо ново под слънцето.

14

asparuh

преди 15 години

Просто строителят го е закъсал или му трябва зелено за другото му проектче

13

преди 15 години

Значи идеята е, че даваш 200 лв. и имаш шанс 1/350 да спечелиш. Всъщност е много по-малко, защото няма голяма вероятност да завършат блока. :) Не е лошо като замисъл, обаче от това няма да излезе нищо.

12

преди 15 години

Абе аз плащам толкова за квартира! Ако знаех, че мога да си купя жилище толкова евтино нямаше да се прецакам така :(

11

sisithebest.blog.bg

преди 15 години

глупава работа, кой ли ще се хване на тая глупост!

10

Stanislav

преди 15 години

лотарийна концепция много ми харесва. В Щатите, където проблема с новите жилища е огромен би могло да се направи подобна схема и да се излезне от икономическата криза :)))

9

преди 15 години

и преди 10 години фараони от Ийст Уест обещаваха евтини жилища. накрая станаха кредитни милионери като източиха банките и наивните вложители и се скриха в чужбина

8

Станислав Малчев

преди 15 години

Поне ако е вярно ги дайте на българи които едвам свързват двата края!

7

111

преди 15 години

Абе, как така все хората на кмета строят- все едни и същи строители? После заменки и хоп хотелчета..... ПРОВЕЕЕЕЕЕЕРКА ОТ ДАНС

6

преди 15 години

Този Илия Илиев не беше ли собственик на Илстрой? Винаги играят с общината и въртят далавери с кмета.

5

Анонимен

преди 15 години

През определен период от време идват кризи, банкови фалити, пирамиди и т.н. Депозирайте, братя българи, депозирайте в банки, в разни пирамидални структури. Пак ще ви приберат спестяванията както го правеха и през последните 20 години. Който не умее да си управлява средствата ги влага в банки, пирамиди и прочее.

4

atattu

преди 15 години

после като завършите блокчето, направете заменка на тия апартаментчета за апетитни имотчета----я горичка, я в старата част , я в центърчето...... хотелче, до хотелче, блок до блок, проект след проект - и кой печели? кмета и свитата му....Аман!

3

преди 15 години

усещам как отново идват на мода томболите и бинго залите :)

2

преди 15 години

Това си е хазарт - трябва да се направи веднага проверка!

1

Фараона

преди 15 години

Това си е жива ПИРАМИДА!