46

преди 15 години

не знаех,че мъжете ги харесват и уважават едновременно.това значи,че трябва да ги взимаме за пример.ле-ле,трябва да се деформираме.o,не:)

45

Tina

преди 15 години

Не се засягам. Не се смятам за по-умна от всички нормални и обикновени жени в България, които работят и се грижат за семействата си. И които определено имат повече интелект от Мария. Иначе подържам мнението си за Глория.

44

преди 15 години

ето я Марчето, самоче можете ли да познаете коя точно е тя :) dot album dot bg/abrahim/images/12006225/?sl=3

43

преди 15 години

А бе,Марче ,за какъв музикален опит говориш?!Та ти освен да си отваряш устата друго не можеш!Никога не даваш смислени музикални отговори като член на журито!Научила си една "бленда" и това е!Усмихваш се тъпо и даваш думата на знаещите Дони и Фънки!Участието ти в Мюзик Айдъл е чиста реклама за теб,защото след раждането на дъщеря ти,хората просто те забравиха!И какво влачиш мъжа ти с теб да те пази като куче,не ти ли е обидно?!Ама да,разбирам го човека,той е инвестирал в теб хиляди евро,как няма да те пази! А замисляла ли си се дали Иван и Андрей те харесват?Публиката не остава с такова впечатление!

42

преди 15 години

О, миг поспри!!!! Наистина ли мислите, че чалга певиците са изискани дами, интеигентни модни икони. Вие вярно ли го мислите това? И казвали ли сте това на някой друг или само по форумите пишете. Моля ви недейте - ще ви се изсмеят. Леле заради такива като вас сме в това положение страната-пошлост, материализъм, глупост, просташина. Леле нямам думи... и не мога да повярвам, че наистина го мислите.

41

преди 15 години

имено, нека я има ПЛАНЕТА, нека ги има и въпросните жени, но защо трябва да се наричат певици от музикален канал. Това не мога да разбера. Но в България всичко е наопаки ...

40

преди 15 години

един тинейджър спокойно може да мастурбира гледайки планета.явно всичко се прави с тази цел-гледаш и "гледаш"

39

malinkata

преди 15 години

ne qdete go...na za cig,,te be

38

преди 15 години

Извинявай, но и теб ще те попитам, защо реши че мъжете в България не разбират от женска красота и кълват на всяка новотунингована фолкаджийка, която им сервират. Аз също съм мъж от България и мен например думите ти ме обиждат. Иначе въпросната Мария няма да ме впечатли нито с тънки, нито с дебели устни - разбираш ли. Има тип жени, които съзнанието ми изключва, без значение как са облечени, съблечени, тунинговани или не - и това са именно тези които се занимават с чалга-пеене. Само това е достатъчно да ме отблъсне от една жена, каквато и красавица да е - естествена или изкуствена.

37

преди 15 години

То е най-малкия й проблем.Тя уж като професионалист и жури не каза нищо което е свързано с техниката на пеенето на айдалите.Говори едно и също-ти не ставаш щото не изглеждаш добре или ти не ставаш щото не се обличаш добре или:ах,колко хубави крака имаш.Само гледайте как се измъква когато идва нейния ред да коментира участника.Не чухме някакво експертно мнение от нея освен от Фънки.Трагична е и за съжаление.

36

преди 15 години

Може устните й да не са най-доброто изпълнение на пластичната хирургия,но е факт,че сега Мария е по-хубава от преди.Както м/удругото и Глория и Емилия и т.н.Абсолютно всички певици след тунинга са МНОГО по-хубави от това,което са били преди.А конкретно Мария-сега наистина има по-хубави устни от естествените й такива.Не казвам,че харесвам устата й,но е по-хубава от предишната малка и крива устичка,която имаше.Винаги по-плътните устни са по-хубави от някои тънки лентички.Така че може да плюете тунинга,но е факт,че след него жените стават наистина хубави.Друг въпрос е ,че не е редно да се парадира с фалшива красота,но мъжете в БГ така или иначе не разбират кое е изкуствено и кое е,затова по-добре с корекции и харесвана от повече хора,отколкото без корекции и харесвана само от мама,тати,баба и дядо.

35

Антон

преди 15 години

Моля те, не слагай под един знаменател всички мъже в България. Иначе за някои от нещата си прав, но аз мисля че именно в това е и трагедията на България. Умишлено се насаждат ниска култура и низши страсти. Ти също изпадащ в противоречие. Казваш можеш да ги гледаш и без звук, но от друга страна казваш че това са певици. Не схващаш ли - тук границата между изкуство и порнография липсва. Не случайно много от чужденците, попадайки на въпросната ПЛАНЕТА (която сигурно ще се учудиш, но аз никога през живота си не съм гледал, дори не съм я запаметил в настройките на телевизора си), мислят че това е ПОРНО-канал и след това пък се чудят защо порно-актрисите пък и се опитват да пеят. Именно това е сбърканото в България. Хубаво нека ги има силиконките и напомпаните гърли, но мястото им не е на сцената, а в порностудиата и бардаците. Може би това дразни по-голямата част от българите, в това число и мен. Иначе няма за какво да им завиждам на тези момичета - първо не съм жена и втора последната ми мечта е била да се местя още неизстинала от един креват в друг.

34

преди 15 години

Тая кифла, ако си вярва наистина, че били малко жените, способни да кажат "не", мога да си представя в какви прослойки се движи.Интересноq защо ли все пак й излезе прякор именно "отварачката".....? "Срамната устна" също много й отива.

33

преди 15 години

за устните съм съгласна.но за ръста-не.това е дискриминация.кой избира какъв да се роди-нисък или висок?никой.като почнете да говорите не знаете къде да спрете.това също не е похвално.

32

преди 15 години

И аз не гледам МИ заради нея - драйфа ми се като я даде камерата.

31

преди 15 години

До 29:Ти пък си пълен ***. Явно си мислиш. че разбираш от п*у*т*к*и, а не от жени :)

30

агне-багне

преди 15 години

Номер 19... ние тук точно това обсъждаме, че не е за МИ и че не може да пее... Какви маниери, какви 5 лева, не си ли я чувал как говори на репортерите на сигнално жълто.... сега ще кажеш, че те си го заслужават - да, ама една истинска дама трябва да е над тези неща, нали така... А да сравняваш устните й с тези на Джоли... защо като е толкова красива(което беше факт едно време, преди да надуе джуката) я е направила тази корекция - за да изглежда по-пошла и съответно низкоинтелигентната, първичноразсъждаваща маса да й се изкефи, понеже гласови данни й липсват... коя уважаваща себе си жена ще се снима в подобна реклама на бира и ще приеме охотно прякоа Мара отварачката, за да й се радват дъртите чичковци алкохолици??? Откъде й идва самочувствието, при положение, че нито образование има, нито интелект... от парите на мъжа й, щото преди това го нямаше това самочувствие.... е кажи ми тогава, що за дама ще се възгордее само и единствено от парите на мъжа си... защо пее чалга, щом е истинска дама, защо се разголва по клиповете и разчита единствено на това, щом има и други качества... защо ги крие тези други качества... Аз лично спрях да гледам МИ, точно поради некомпетентността й и противната и физиономия - не мога да направя толкова голям компромис с естетичните си принципи, както и не мога да гледам как една неразбираща от музика жена се гаври със 100 пъти по-талантливи и красиви деца от нея...

29

преди 15 години

Най-хубавите жени в Бг са по-фолк певиците и това е доказано.Всички мъже си умираме за тях и с кеф можем да си гледаме планета без даже да има звук защото звук не ни трябва когато има с какво да си плакнем очите.В лице са супер в тела също,модерни са-те диктуват модата в бг така че спор няма-това са най-изисканите и подържани жени.Др въпрос е че жените ненавиждат тези певици защото нямат средства да бъдат като тях,а мъжете обожават певиците но казват че по чалгаджийки не си падат защото нямат пари да ги издържат.Една такава жена няма да се хване с някой работник на автомивка или с някот от Кремиковци защото тези мъжленца нямат пари.Красивата жена има нужда от пари-от много пари за да се подържа.А обикновените дрисли,дето се имат за хубавици а всъност са едни завистливи повлекани само могат да им дишат праха>и не ми казвайте че певиците били курв_и,защото реалността показва,че и обикновените женички по кръчмите са такива,само дето едните лягат срещу нова кола,а вторите срещу една водка.Казвам го от личен опит.Мария ти си супер-хубава.Браво!

28

kiara

преди 15 години

Толкова много гнусотии се изписаха и продължават да се пишат за това момиче.Тя не е Мара ,а носи името Мария.И какво от това ,че някой е платил тя да е там.С пари всичко се постига и няма лошо.Коментарите,че е проста са напълно неоснователни.Ние българите сме страшно завистливо племе.

27

Митко

преди 15 години

Глория и Интелект. Извинявай но мисля че си объркала една от двете думи. Сори. За мен чалгаджийките - до една без изключение - са проводник на низши страсти и насаждене на псевдокултура. Не мога как някой въобще може да използва думата интелект за подобни същества, освен ако не е с интелект по-нисък от техния. Сори, за това последното, не целя да те засегна лично, говоря по принцип.