219

B.I.S.

преди 15 години

Българският народ е прекалено ангажиран в ежедневието си и не вижда, или поне не осъзнава какво се заформя в нашата държавица. Ще дойде времето когато шепа партиоти ще ни прославят по цял свят с масовото изтребване на всичко що изповядва ислямизъм и се нарича българско! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ !!! надявам се политиците да се справят с този проблем, понеже ако трябва да се решава от народа ... ще има жертви ... и то МНОГО. лично аз, ако чуя ходжа да ми пее от някаква си джамия, рано сутрин докато си пия спокойно кафето, ами sorry, но всеки знае колко малко е нужно всичко да се изравни със земята, било то и с цената на човешки животи !!! въпроса е дали да си стоим кротко с наведена глава и да гледаме как бавно изчезваме като нация или да се отдадем на патриотизъм, в последствие на който ще бъдем смазани от външния свят. ..

218

abe

преди 15 години

абе тая много отворена в клипчето,не знам откъде са й поникнали тея крила, дали защото баща й е селски кмет и се прави на петел в кокошарника или защото така им промиват мозъците в джамията.. а си личи че не носят светски дрехи, щото като гледам си е подбрала най -хубавото тоалетче за пред камерите

217

коко

преди 15 години

Лошото е , че след изборите реално пак ДПС ще ни управлява.Повечето българи ще гласуват за различни партии или няма да гласуват.Накрая Доган ще предостави мандата си на братското БСП.Това е сценарият.Българите се карат кой е по-велик и кой да открадне повече,а турците им гледат отстрана сеира.Но какво друго да очакваш от народ който е убил или предал всички свои национални герои?

216

hexz

преди 15 години

Защото му е мил живота и са готови на всичко тези *** мръсни за да не попаднат в затвора. Готови са да доносничат само и само да не влезнат в затвора и сега когато вече имат власт да пропагандират фундаментален ислям.

215

преди 15 години

Niakoi znaeli kolko turski raiona ima v stranata ?

214

Тодор

преди 15 години

Това което се вихри по медиите, изказванията на отделни политици, действията на ДАНС имат кампаниен характер и не са насочени толкова към защита на държавния интерес, колкото имат политическа цел.Тазсутришните предавания го показаха - РЗС,ВМРО присъстват на първа линия, а АТАКА които от години последователно и аргументирано говорят по тези проблеми ги скриха изцяло.СКАТ я спряха на много места, където всяка седмица Стефан Солаков води предавания и тези въпроси са винаги коментирани малко или много в зависимост от темата.Така или иначе добре е че се поставят тези въпроси.Яне Янев е в ролята на пощенска кутия, лошо няма.Мисля си обаче дали тези пременените башевци, бошнаци и други подобни наистина искат децата и внуците им да ходят забрадени и шалварести.Не мога да приема хубави и млади жени, каквито се виждат по репортажите да се показват облечени като дервиши, след като могат да бъдат съвременни и красиви европейки.

213

varg1.blog.bg

преди 15 години

питане ве разтрел за тия амуджи

212

преди 15 години

Сутринта по телевизията съобщиха че броят на туристите, и в частност на немските туристи в морските курорти в Турция това лято ще се увеличи, докато в България на нашето Черноморие броят на същите ще намалее значително. Причина - лошото обслужване и по-високите цени.Докато ние тук скачаме че турците ходели в шалвари и забрадки, турските турци и туркини се припичат на плажа барабар с немските такива, и се радват на много повече благини на европейската цивилизация от нас. Апропо, навремето и баба ми е носела забрадка на село, а сега като погледнете по селата - българските християнски села, бабичките масово ходят забрадени и сакън - ако някой се пече по бански на двора ще го анатемосат тутакси! Така че не знам кой е по-задръстен - ние или турците.Но този проблем в родопите с ислямските училища го има - вярно е, и той е огромен проблем!

211

преди 15 години

Този случай много добре показва за какво работят агентите на Държавна сигурност- За лично и на семействата си забогатяване, което в крайна сметка води до разпад на държавата. Налагането на твърд ислям в населените места с преобладаващо помашко население е противодържавна дейност и би трябвало, да не се допуска.

210

преди 15 години

bulgarki s paturi -ujas , da ti se skusa surceto

209

mafuta

преди 15 години

ДПС пада от власт след 2 месеца и тогава да им направим Вартоломеева нощ. Мръсни кюнлий. Никой православен българин не трябва да гледа с пренебрежение на тези случай !

208

Бен

преди 15 години

КОИ СТЕ ВИЕ, ВЪЗМУТЕНИТЕ?!От чие име пишеш?! Кой те е упълномощил, да говориш от името на всички българи?! Аз поне не съм, не съм гласувал за теб, не съм ти давал право да говориш от мое име, затова говори за себе си! Аз също съм възмутен, но от -ската акция на ДАНС! Възмутен съм, че един даскал и един кмет са арестуване по сред нощ, като най големите престъпници и са откарани на 400-500 км за да им "снемат показания"! Възмутен съм, че няколко автомобила с не знам колко си агенти са изминали целия този път, изгорили са гориво, и вероятно ще получат добавка към заплатите за срледнощната им "акция"! Която се изразява в арестуването на двама нещастници, които нито са опасни, нито са тръгнали да се укриват, нито пък са подготвяли някаква терористична акция. Възмутен съм от разиграването на етническата карта за пореден път преди изборите! Възмутен съм от това, че изкуствено се създава етническо напрежение! Абсолютно против съм да има радикални ислямисти у нас, но абсолютно против съм и с подобни, надявам се недомислени акции, да тикаме насила мюсулманите към радикализация! Защото една такав безсмислена репресия точно това постига! И силнво се надявам да е надомислена акция, а не умишено проведено мероприятие!

207

православен

преди 15 години

Абре ***,абре бай-***-я ми кажете как може сътрудник на ДС (става въпрос за същия арестуван и освободен кмет) може да бъде ислямски фундаменталист????Ама такива сме НИЕ българите-винаги думите ни изпреварват мисълта.И не разбирам защо заради няколко аз трябва да се срамувам че съм Българин (православен съм и съм кръстен лично от игумена на Бачковския манастир -вече покойник дядо Наум)-защо?

206

bg

преди 15 години

Главното мюфттииство каза:"Обезпокоени сме от отношението на определени институции и политици към мюсюлманската общност. "Аз пък ще кажа, че ние, българите, сме възмутени от отношението на главно мюфтииство към обществено-политическата система на България. Създавайки райони за модерно робство на българи. Превръщайки всяко едно обществено събитие, половината в религиозно наситено с вопли към Алах и останалите.Ние сме възмутени от отношението на главно мюфтийство към образователната система на България. Създавайки центрове за подготовка на талибани.Ние сме възмутени от опитите на главно мюфтииство да налага системно религиозна вражда между българите.Ние смв възмутени от действията на главно мюфтийство да създава изкуствени етноси на база религиозни различия.Ние сме възмутени от действията на главно мюфтииство в опитите му да налага турски език в отделни райони на страната.Възмутени сме от главно мюфтийство в действията му по създаване на "турски" райони, които са едва ли не част от Турция. За турския налаган в местната администрация. А който не е гледал клипа за откриването на водопровода в Рибново, да го види.Въпросът, така поставен е силно нагъл и безочлив. Ние, българите трябва да сме възмутените. И сме възмутените. Нямаме нужда от разпространение на исляма с огън и меч по нашите земи. Както препоръчва Корана. Стойте си кротко, налягайте си парцалите. И който иска, да дойде и да ви потърси.След като разбрахме, че освен това през мюфтийството идват добри парички от разни ислямистки организации добри парички, спокойно можем да кажем, че тази организация е главно МУФТИИСТВО. Лошото, е че за дадените пари, трябва да се свърши определена работа в България.А на сънародниците ни помаци, мога само да препоръчаме да се осъзнаят. Хорица, осъзнайте се, за да ви приемаме като нормални българи. А не после да се чудите, защо ви третират като изпаднали хора втора и трета ръка. Не да се обиждате тогава..

205

преди 15 години

Абе тия от Рибново са много зле!!! Кви глупости ми говори това момиче от видеото??? ДАНС затова са такава агенция - влизат и не питат. Тя дори е разговаряла с тях...смех! Или тия от ДАНС наистина са некви циркаджии или тази е твърде много ербап. В САЩ и в Турция! ако си позволиш да апострофираш пътен полицай, загазваш веднага и то сериозно! В крайна сметка не става ясно, верни ли са твърденията на Яне Янев или не! Май по-скоро са верни, така като гледам колко нахъсени са тия млади помаци!!!!

204

преди 15 години

Ribata mirishe ot glavnoto muftiistvo.

203

Drug

преди 15 години

Otdavan e izvestno, che Miuftiistvoto stoi zad isliamizma. Tuk to otkroveno si priznava. V syshtoto vreme dvamata bash isliamista (zabelezhete pri tova v pomashko selo) sa pusnati po zhivo, po zdravo. *Samo da pitam g-da pravozashtitnicite i misliumanite - "A v Turciia, taka lie bre agalar? Ami ako ne e, shto se pishete turci? Ako li pyk e ne e li kraino vreme da povtorite goliamata ekskurziia - tozi pyt ednoposochno!"

202

Поета

преди 15 години

сутрин рано от зори,ти гласувай и

201

преди 15 години

ДПС вън от парламента! Да гласуваме за да не допуснем ДПС да определя нашите бъднини!

200

зъбатия

преди 15 години

Абе и така става щом си рекъл, ама кво ти е зор толко за тва парно, хвани една кадънка и тва е!Знайш кви печки са!