84

Мк

преди 15 години

Кво да ти кажа, дано да не мислят повечето хора като теб, защото в противен случай след 4-5 години ще почнем да емигрираме и към Румъния и Македония (а може би и Албания) щото ще са доста по-напред от нас. Много си зле изобщо логиката някакси ти куца

83

преди 15 години

*** фром ол шукаритарници юнайтед анд стронг... хас мукар на мотокар

82

ranarsa

преди 15 години

Костов е умен и далновиден държавник,но има един недостатък-обгражда се с неподходящи хора!Примери много.И в далечното минало,и в настоящето.Що се отнася до ПП Атака това е "Троянски кон".Истинската опозиция в България има едно име-Яне!Най-последователният боец срещу престъпното управление е лидерът на РЗС -Яне Янев.

81

преди 15 години

Аз яък се колебая между ДПС и АТАКА ....Я в гр. Раковски на изборите как хубаво се коалираха само !!!!!И за мааалко да бият !!!

80

преди 15 години

Само Владко Кузов и АТАКА !И Павел Чернев !И шуробаджанаците в тази партия !!!

79

Седесар от 1990г.

преди 15 години

С този акт СДС си изкопа сам гроба,коалирайки се с главния виновник за разцеплението на дясното!Има само три причини,поради които Мартин Димитров предприе този пагубен за СДС акт: 1.Още е твърде неопитен и зелен политик и не се усеща какъв капан старата лисица Иван Костов залага на партията му/СДС/ 2.Така са му наредили от ЕНП,защото не успяха да си наложат мнението на Б.Борисов и 3.Мартин Димитров е прибрал твърде голяма пачка!Друга причина не може да има! Иван Костов се опита да използва ГЕРБ за ракета-носител,но не го огря.Сега това става с помощта на СДС,защото той прекрасно знае,че партийката му няма никакъв шанс да прескочи 4% праг! Тъй като болшинството от истинските седесари не искаме да сме съучастници на това самоубийство,ще гласуваме за Атака,пък за следващите избори ще си регистрираме нова,истинска партия СДС! Ние не искаме хора в редиците си,които гласуват за каузата ни "С ОТВРАЩЕНИЕ"!!

78

преди 15 години

ATAKA PYK TEZ PE ***** *** MUTRI DETO IM SE VRYZVATE NA GLUPOSTITE ZASTANAT LI NACHELO SHTE OPROPASTQT I IZGRABQT OSHTE POVECHE BG ! HVASHTAITE IM SE OSHTE NA GLUPOSTITE ! MOGA SAMO EDNO DA KAJA KOITO I DA ZASTANE NACHELO NA NASHATA VELIKA BG PAK SHTE SE I IZPIKAE NQMA SI PUSNE VODATA ! SHTE GRABQT GRABQT NQMA SPASENIE ! PONE TEZI TAKA NARECHENI POLITICI NQMA DA NI SPASQT !

77

преди 15 години

сори, аз пък имах предвид 73

76

преди 15 години

правилно си забелязал че основна точка в програмата на АТАКА е РЕВИЗИЯ на КРИМИНАЛНИТЕ ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ (а те в по-голямата си част са именно такива). Включително и незапомненото разграбване на България и унищожаването на българската индустрия, за което основна вина носи персонално другарят Иван Костов. Така че - САМО АТАКА !!! - партията на ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ !!!

75

Анализатор

преди 15 години

Днес са заедно, НО утре пак ще се разделят. Двете партии са съставени от нискоинтелигентни хора със слугински манталитет. Винаги ще намерят кого да отлюспят, кого да наплюят. Те са такива- още си играят на комсомол и ченгета и си мислят, че е 1990 г.

74

преди 15 години

Не се карайте. Спасението за България се казва АТАКА. Всички други са комунистически марионетки и това го видяхме през годините. ДС им дърпа конците.

73

Мк

преди 15 години

имах предвид номер 48, а не себе си. Ако имаше малко мозък може би щеше да се досетиш. А колкото до атака, ми какво да ти кажа единствено пълен *** би гласувал з тях. Виж какви хора пращат в европарламента (Димитър Стоянов, 25 годишен доведен син на Волен. Това ли е най-долемият им капацитет, който могат да изпратят там или е просто шуробаджанащина?). Погледни какви хора попадат там (Владимир Кузов)! А колкото до програмата им, ами те нямат такава като изключим факта, че са против ЕС и за ревизия и национализация на някои от приватизационните сделки. Ако това стане нямаш представа колко бързо средната заплата тук ще стане 20-30 долара. Но това ти не можеш да го разбереш. А като го гледаш Волен не ти ли прилича на психично болен? Това ли искаш,след продажен цар, през никога не работил украински гей да си изберем и психопат. А между другото Сърбия е близо може би трябва да се поучим от техния опит и да не повтаряме техните грешки

72

sweteca

преди 15 години

Браво на 67.Като че ли изрекох аз тези мисли.Явно че памета ни е къса и забравихме ,мутрите с тяхните охранителни ф-ми и стикери по стъклата,глада,и най вече страха от неизбежната гражданска война.Явно малко им е било.

71

преди 15 години

Браво на ДСБ и СДС! Заедно сте много по-силни!Най-сетне го разбрахте! А СЕГА ТР. ДА СХВАНЕТЕ , ЧЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИТЕ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА !

70

преди 15 години

СДС-ДСБ явно ще влязат в парламента, за да слугуват на ГЕРБа на Бойко Борисов! Двете сини партийки не могат да надмогнат слугинския си манталитет!Горко ти, Българийо!

69

mm

преди 15 години

Поздравления! Браво на ДСБ и СДС! Заедно сте много по-силни!Най-сетне го разбрахте! Отново лош ден,КОШМАРЕН ДЕН за ПОЛИТИЧЕСКАТА ЧАЛГА в България! А истинските проевропейци Българи демократи вече имат своя СЪЮЗ! УСПЕХ!

68

НФБ

преди 15 години

Колелото се завъртя и днес коалицията СДС и ДСБ изпреварва червената креатура Герб и неговият неформален лидер, мутрака б.б.!вярно стотици милиони се вляха в б. б. от червените олигарси ,но народа се отдръпна и това поставя в шах червените велможи!Преди 8г те скроиха шапката на "плебса" и докараха мони комарджията да го "управя" за 800 дни...вече станаха 2500..управия нема!Изнася се капитал на поразия!Спомнете си какво стана 1989-90г и червения папа луканов!как червените изпразниха магазини, съсипаха икономика и банки!днес ни готвят подобен сценарий за да ни покажат кой командва парада!Хей честните служители в МВР..Данс...разграничете се от сивите кардинали на Дс и червените велможи и бдете да не се изнася капитал..дане се източва страната!Банковите служители от най-дребния до по -високите етажи да съобщават за всяка съмнителна операция..иначе после всички заедно ще духаме супата!Да не допуснем отново финансово фиаско!фамилията луканови се изнесе и днес живее с препечеленото с "честен" труд в Русия!утре и стани геъ ще си вземе шапката и златната кредитна карта..мони се устрои в Мадрид...На нас какво ни остава и този път .. държавника и финансиста Костов и супер политика М.Димитров да ни изведат от кашата!Браво на тандема но да не губят време!А и ние да им помагаме кой с каквото може!Един човек или двама дори и титани небиха могли да оправят нещата ако нямат народната подкрепа!СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!България над червените интереси!

67

Карина

преди 15 години

Историята ще покаже кой крив, кой прав. Но и отсега се знаят безспорните факти. Иван Костов измъкна страната от блатото, в което я натикаха комунистите. Следващите две правителства, излъгаха и грабиха народа по най-безогледен начин, посегнаха и на европейските пари. Това са фактите уважаеми. Няма човек, който да прави добро и да не греши. Така е писал Соломон преди 3000 г. А Костов направи много за страната си, както и грешки. Посочете ми един, който да се мери с него по този показател. Няма. Ко ви пречи тогава? Крал бил. Вие не крадете ли, плащате ли си всички данъци, осигуровки, никога ли не сте завъртяли тънка далаверка, не сте укрили някакъв доход? Смешни сте. От позицията на какви го съдите? Избиратели? Какво ви вади очите? Много бързо забравяте някои неща, ама 2001 се юрнахте да гласувате за един измислен цар , нали? Щото Костов крив, крадец, *** бил. Как не ви е срам. Един държавник имаме, дето се нагърби с такава разбита конюнктура през 1997 и само за 4 г. извади страната от тази криза и преговори за членство в ЕС почна и в НАТО ни вкара. За един мандат, осмисляте ли го? Ама някои чакат чудеса да станат. И повярваха в чудотвореца-царя. И лъжливите му думи и наглото му присвояване на имоти и ..... не ми се говори. А за крадливито правителство на Станишев, какво да кажем? Ама идете, идете след три месеца и гласувайте, за новия чудотворец ББ, за лъжливия цар, за червените крадци, пак това ще направите, нали. И що? Щото мразим Костов, секи друг, ама и Костов. Нали? Утре ако го блъсне кола и умре, ще въздъхнете ли с облекчение бе нещастници долни? Щото само за това ви бива, да мразите и да злобеете. Пфу, срам ме е. Какво сте направили вие за тази страна, какво сте дали и какво ви е струвало? Само празни думи по разни форуми, злоба и омраза, обидни квалификации и пошлост. Забравихте как по магазините нямаше нищо 1997-98 г. и как с един торба пари с много нули се ходеше на пазар. Нали забравихте. Сега са ви големи устите, щото Костов ви постла на меко. Неблагодарници, кого обичате вие бе, кой е човека дето бихте издигнали, дето въплъщава мечтите ви, долните ви мераци и дребните ви чалгаджйиски душички, да му се поклоня и аз на тоя титан, дето ще ни "оправи"? Де е питам и аз вашият титан ???

66

СКАЛА

преди 15 години

АТАКА ПОБЕДА

65

Карина

преди 15 години

това е разумна стъпка и все нормално мислещ ще я подкрепи, обединение на усилията за постигане на общите цели, а че има вой и тръшкане, няма кой да е учуден. На който не му харесва имат достатъчно други за избор.