115

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

Ами елементарно Уотсън ... Емин е човека, който лично е предал на Сидер 1,6 милиона лева преди изборите 2005 г. изпратени му от ДоганСега Емин го няма и нищо не може да се докаже ...

114

преди 15 години

113 - Я си взех Българка да ми рипа хоро.

113

преди 15 години

Кърджали е български град и такъв ще остане!!!!!!

112

преди 15 години

108, споко, не виждаш ли, че този Хитър Петър, всъчност е Настрадин Ходжа, Или поне се мисли за такъв.Човечето е от ДПС, с полиран мозък, поради което се мисли за турчин. Прецени глупостите.

111

преди 15 години

Ожени се за *** и нека да се разхожда като пингвин около теб!!!!

110

:)

преди 15 години

110 Aз съм си Турция гард Кърджали

109

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

"Анонимен" можеш ли да си спомниш, кога за 3,5 години в Парламента Сидер предложи спасяване на АЕЦ - Козлодуй ?! За която преди изборите си оплю брадата. Кога!

108

GGG 00

преди 15 години

Нумеро 107 от се пениш без *** ще те боли или си падаш садо мазо долен хомосексуалист.Но какво да очакваш от гном гласувал за партия вкарала педофил в парламента.Тц,Тц, тц

107

преди 15 години

108 е до *** 105

106

GGG

преди 15 години

номер 93 и 73 мога ли да ви го начукам в устите ,*** фесове,гад ***,ще ви хвана и ще ви разчекна *** парцали.

105

Хитър Петър

преди 15 години

Въпреки че съм от Български прои'З'ход и аз ще гласувам за ДПС.Млад човек съм и е нормално да искам да живея в едно по- добро бъдеще, което АТАКА многократно доказа че не може да ми "О"сигОри.Много мои връстници, също от Български произход мислят по същияТ начин.Останалото са безполезни и детински дразги.

104

преди 15 години

Дайте да купим *** и броеница на великия Б.Б.!!!!!Токава ще може да си ходи спокойно в джамиите и да се просвещава в ислямския център!!!

103

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

"Анонимен" написа в пост 61"20 точки на партия АТАКА:1. ..............................................2. .................................................. .................... Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации. "Можеш ли да си спомниш, кога Сидер за 3,5 години в Парламента, е предложил забрана на ДПС и Евророма ?

102

Godo

преди 15 години

102 - От избягахте тогази от Бургаската общината а не продължихте борбата.Или дет хортуват хъшовете ХРЪНЪТЪ ПРАИЪ БОРБЪТЪ

101

Godo

преди 15 години

БРАВО ВОЛЕНЕ, БРАВО България трябва задължително да засилят борбата срещу дискриминацията по отношение на ромските, турските, македонските и еврейските малцинства, счита Съветът на Европа, цитиран от АФП. Най-много джамии и се построиха след влизането на АТАКА в парламента.

100

преди 15 години

Всички видяха че депутатите от Атака днес бяха в Парламента и си тръгнаха точно след изказването на Волен Сидеров.Браво на Волен - направи отлично изказване. Гледах запис по СКАТ и на изказването му пред паметника на Левски преди няколко дена - великолепно изказване!

99

ataka

преди 15 години

Благодаря, че те има Волене.Ще гласуваме за ТЕБ!!!! Едничка надежда за светло бъдеще!!!! Дано и слепите прогледат.

98

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

Когато аз участвах в учредяването на Атака в София, когато заедно с другарите си създадохме една от най-силните местни организации, ти си се крил под масата. И сега се криеш като Анонимен.Аз никога не се крия. Винаги във всички форуми съм "НАБЛЮДАТЕЛ"А колкото до прогнозите ... Приказките за 8 и 10 % на Атака, се оказаха според последните проучвания пълна лъжа.САМО 3,4% за АТАКА. ТОВА е ИСТИНАТА.Между другото точно толкова гласуваха за Атака на местните избори в Сандански и Петрич, където Атака е едва 10-та политическа сила.Щом от цялата страна едва събраха 30 души за митинга в Кърджали какво ще говорим ?!!! А по-рано само от Карлово, тръгвахме 3 пълни рейса.Даже знам че Доган, ако се наложи ще накара част от своя електорат да гласува за Сидер, за да може Атака да прескочи бариерата.

97

xxxl

преди 15 години

От дебатите отсъства лидерът на ДПС Ахмед Доган, както и народните представители от партия "Атака", които напуснаха парламента в средата на януари. :)

96

Д-р Стоименов

преди 15 години

Атака е партията, за която ще гласуваме аз и моето семейство!На предишните избори бях песимист, но на тези съм убеден и категоричен - ще дам гласа си за Атака и България!