33

преди 15 години

Нремиковци го продаде Жан Виденов, тъпана.рино

32

преди 15 години

Независимо коя българска партия ще дойде на влас,само диктатура може да управи тази държава.Проверка на всички приватизационни зделки,и отнемане в полза на държавата,часни кооперативи с дотации от държавата и запазване по този начин на родното производство, уграничаване на вноса,и най вече изнамиране на изнесените пари от държавата.А що се отнася до диктата вижте гърция която премина през военен ***,и сега са на светлинни години от нас.

31

крив макарон

преди 15 години

Сега му се пече яйце на г...!Щото изпадне ли на изборите-и край!В България е така!

30

ччч

преди 15 години

най-големият проблем на България е лошият човешки материал. "Това е основата на населението в момента - 1 милион ***, 700-800 хиляди турци, 2 милиона и половина пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ", обясни кметът. Борисов разясни, че пенсионерите "гласуват с цялата си глупост".. Браво, Бойко

29

СДС

преди 15 години

БГА БАЛКАН + КРЕМИКОВЦИ = 2 $ ! Браво костов!

28

преди 15 години

Само обединената опозиция ще спаси България от връщането и в блатото на руската тотална зависимост. Европа никога няма да раздава парите на данъкоплатците да потъват в мафията.

27

преди 15 години

А костов след изборите дали ще е на позиция да казва какво може и какво не?

26

преди 15 години

vqrno e balacite sme nie za6toto ni e gi izbirame

25

преди 15 години

ВОДИ НИ,БСП!НИЕ ВИ ВЯРВАМЕ!

24

преди 15 години

сте всички тук драскачи!...всичките са МАСКАРИ...

23

ние пак сме тук

преди 15 години

Ще поживеем,ще видим!:)

22

liktor

преди 15 години

ДСБ ще влезе в Парламента - 1.2% е платена "изследователска "публикация на МБМД.Простата сметка показва че само избирателите в София са достаъчни ДСБ да влезе в следващия Парламент !Преди време ЕС ни спряха парите от еврофондовете....Сега Б.Б. от Чикаго заявява - "коалиция с ДСБ " ,демек и Щатите са съгласни на този вариант...Първанов е в "Русия съм,Русия съм " ,за да пита как да спасява положението ,но вече е свирено !!!Другари червени дизели,знайно е /за голямо съжаление/,че съдбите на България не се решават тук !Та в този ред на мисли - ЕС и САЩ са в консенсус - ГЕРБ и ДСБ/СДС да образуват ново правителство !Старото е осрано,оядено,некомпетентно !Та да ни е честито новото дясно правителство тази година !!!!

21

преди 15 години

разбира се че ще имат различия те да не са сиамски близнаци.Сиамски близнаци са гоце и доган.Харесват ми че и двамата не обичат комунистите и дпс.И двамата говорят точни неща не като празнодумцитеот бсп дпс и ндсв.ГЛАСОВЕТЕ СЕ БРОЯТ СЛЕД ВОТА.

20

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

Костов няма да го бъде повече. Идва нов световен ред!

19

преди 15 години

Тоя път гаргамел ще духа таратора!

18

ОХ

преди 15 години

Аман огтъпи кирки-костов си има влог за милионите с номер в швейцария и златна кредитна карта пей сърце, бб е същият крали са ще крадът пак,алчни са за пари защото парите са власт а знаино е че от власта няма по сладко нещо тогава ти си господар на всичко,балъците сме ние,

17

ВСИЧКИ ПРОРУСКИ ЛАКЕ

преди 15 години

Косто е единственият с неговата партия , които се борят срещу мафията ! Да дадеме шанс на Костов , отново да докаже , че може !

16

БКП И САТЕЛИТИТЕ И

преди 15 години

И ТОВА Е ТОЗИ ДЕТО ХВЪРЛЯ КАЛ ПО КОСТОВ ! МАМИЧКАТА ТИ *** И НА ПАМПЕРСА , КОМУНИСТИТЕ ОГЛОЗАХА НАРОД И ДЪРЖАВА , ТОЯ ИЗКУФЕЛЕЦ МИ ГОВОРИ ЗА КОСТОВ ! КОСТОВ ОСТАВИ 7 МИЛЯРДА ДОЛАРА ВАЛУТЕН РЕЗЕРВ , КЪДЕ СА БЖЕ НЕЩАСТНО НЕДОНОСЕНО ! 5 ПЪТИ ЩЕ ТЕ РАСТРЕЛВА !

15

преди 15 години

дали е събрала пръдливата ти партийка повече отколкото 1997, .че недоклатено?

14

fff

преди 15 години

FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU