316

кой да е

преди 15 години

Бойко много глупости е изрекъл досега. ЧАК такава изцепка обаче не е имал. Даже си мисля, че е бил пиян/дрогиран, за да плещи такива. И то точно той, който е напуснал членството си в БКП, защото не бил съгласен тя да се преименува в социалистическа!!!Именно той е от некачествения човешки материал, а не ние.

315

Do Bojko Borisov

преди 15 години

Бойко, наи-лошият материал ( но не човешки ) си ти и твоят приятел ( Костов-***)

314

преди 15 години

Нещо замириса...Поиска да пусне газ и напълни гащите.

313

преди 15 години

Аман от НОРМАЛНИ въжеиграчи и политикани!Ако вземем да гласуваме за" оня с хапчетата" от Атака,кво ли ще стане!?..

312

преди 15 години

много добре, хората отвън са одобрили ББ и Костов. Искаме демокрация !

311

преди 15 години

болний мозъко, жална ни майка ако този човек не застане на чело на държавата.най-малкото защото подобни недоразумения, като сергей , доганчо и сие ще продължат да се гаврят с простия, като теб народ.

310

герат

преди 15 години

Толкова го мразя ББ ...

309

me

преди 15 години

Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. ББ се закла днес, началото беше протеста на 14ти, където формално погледнато даде повод чрез подчинената си да бият хората. Днес просто се довърши. Малко забрави тези като нас, дето не са ***, турци и пенсионери. Нищо, халал да му е. Аз лично ще гласувам за лудият Волен. ББ е пълно дърво.

308

kalin

преди 15 години

Факти ако щеш махаш розовите очила.Четеш без тях ..заападни автори и прочие ..ми ти хубаво си ги зачел,но дали си разбрал..какво пишат и прочие.Ницше не е бил комунист...колкото и те да си вдигат акциите с него!Факти..,че В Унгария,Полша.Чехия .нямаше национализация..на имот и имущество.Основен фундамет на всяко общество,като частната собственост ..се запази там.Тук обаче не беше така..прекъснаха се традиции и прочие ..отнеха човешкото в хората.Панелките в големите градове...да не са се птъкнали ей така от само себе си?В Румъния се изучава ..що е комунизъм ..истини и факти.Тук се насаждат простоти и глупости..страх ги е децата да разберат ,кой са сатрапите им.Не ми вменявай идеи ,идеология мисли..,който не споделям ни пистмено ни говоримо.Искаш факти и доказателства ..ми запознай се.Сваляш очилата и гледаш..без розовите прими ,ще прогледнеш..Не съм си даскал ни професор ..нямам претенцията да обучавам.Бг е вропейска страна..дайте и шанса да бъде такава.Съждавай ..си без ровите очила.макар,че се съмнявам...такива менти сте комунистите ..,че сте ,като стадо *** ..да ги блъскаш не разумеят!Ама изобщо няма да тио конкретизирам ..и факти да ти давам!

307

преди 15 години

Кога требeше да избираш между МВР и БКП, си избра да останеш в БКП, забрави ли...

306

преди 15 години

Страхотен гаф!Нагледен пример,че простотията не може да се скрие!Тежко ни,ако този човек застане начело на държавата!Жална ни майка!

305

преди 15 години

razrovi v neta i 6e nameri6 audio zapis na pres konferenciata - tova deto go ima tuka e malka 4ast ot tova koeto kazva.

304

Една българка

преди 15 години

Бойко ,който е били комунист и охранител на Тодор Живков и на Симеон как така не обича вече всички тях.Та той не обича значи и себе си.С тая изцепка ще загуби много симпатизанти.Не може такъв човек, който живее с омраза да управлява държава.И намерил с кой да се коалира.Та нали и Иван Костов загуби управлението заради това, че не обичаше никой и беше толкова самонадеян,надменен и нагъл.Не може толкова да мразиш ако си християнин и искаш да си министър-председател.Със злоба и омраза нищо не се постига.А се кълне, че ще работи за хората .Ами трябва ли толкова много милиони български граждани да бъдат обиждани.Та самия Барак Обама на който ще бъде гост на закуска иска да има разбирателство между хората от различни религии, етноси и прочее.Бойко,опомни се защото с това свое поведение не ставаш за политик.Твърде си невъздържан и понякога не знаеш , не мислиш и не се чуваш какво говориш.После се усещаш и се извиняваш за думите си,но вече си излял отровата и много хора няма да забравят думите ти.Ако си толкова умен и желаеш доброто на българската нация ,ще намериш пътя към сърцата на хората ,независимо какви са по произход ,религиозна и политическа принадлежност.Но май изпусна духът от бутилката и трудно ще намериш пътя да спечелиш доверието на обидените хора.

303

преди 15 години

Bratle...Ako ti kaja: "Ti si tup!" ili "Ti si umen!", nqma problem - pravq si sobstveni zaklu4eniq, koito si gi pazq za sebe si.NO! Ako gi kazvam na glas (ili v slu4aq pod formata na komentar), ne misli6 4e trqbva da se argumentiram? Ti si "takuv", za6toto "tova" i "onova" te pravqt "takuv".Ne kazvam, 4e ne6tata spomenati ot teb sa gre6ni - ne kazvam, 4e te sa i pravilni. Tova, koeto kazvam e 4e trqbva da kaje6 ZA6TO misli6 taka, a ne samo da go govori6 - konkretizirai!I otnovo ti davam primer: Ne moje6 da kaje6 "rusnacite sa tupi" ili "angli4anite sa tupi" i t.n. Za6toto vednaga mogat da te kontra-atakuvat, naprimer: Shekspir, Tolstoy i pro4ie.Taka, 4e ako obi4a6, ne kazvai 4e ima6 fakti (v komentar 290) pri uslovie, 4e nqma6 nito edin spomenat takuv. Pro4eti go otnovo, ako trqbva.

302

някой си

преди 15 години

Плюят го бат,Бойко тези, които му завиждат!Аз самия знам какво значи непрекъснато да се изсипва помия върху теб.Ама те комунистите друго не знаят,знаещ ли си,можещ ли си нямаш място при тях.Хвала на него ,че не им лиже и казва направо както си е.Няма отърване от комунистите.ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ОТИДЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ ИНАЧЕ ПАК ЩЕ ЗАГУБИМ И ЩЕ СИ ОСТАНЕМ САМО С ПРИКАЗКИТЕ!

301

kalin

преди 15 години

Да ви имам вашия правомис и ваща грамотност.....присъдите не ги раздавам аз.Не съм съдник.Нормалния свят ви има за такива.

300

kalin

преди 15 години

Абе нормални ли сте.Бг е европейска страна.Не китайска република..освен Китай и Северна корея ..за пример ,какво давате ..я си панелният комплекс ..доказателства ще му давам.Бг е европейска страна.Кога ще и се даде шанса да бъде такава?След още 70 80 години ли?Помията е абсолютна те доказателства искат!Не менти и не ми вменявай схващания,който е споделям,камо ли да написвам.Оповам се само и единствено на фактите.Ти ,като си слепец да ги видиш .да ме извиняваш.

299

Kалинка

преди 15 години

четейки написаното от Вас се ужасявам от високото Ви самомнение-не е лошо да се бяхте научили на български правопис и пунктоация, пък тогава да раздавате присъди...нали знаете-от глупостта спрадат-другите!

298

Анонимен

преди 15 години

Като чете човек изказването на Бат Бойко човек разбира че между него и комунистите няма идеологическа разлика.Цялата му омраза е за това че не е станал министър. Да им е хаирлия на феновете му.

297

даскал

преди 15 години

Кви избори,бе народе!?"Ако от изборите зависеше нещо,щяха да ги забранят!"Кой го беше казал?