25

аноним

преди 15 години

***

24

БЕДЕН

преди 15 години

Президента призова да увеличът заплатите на ПОЛИЦАЙТЕ няма да протестират утре ! Те се оредиха постигнаха целите си ръководството видя ,че изпълняват заповеди !Не изкам да се храня от пари които са ми дадени че бия жени и деца !

23

преди 15 години

Газта е срещу теб бе Гоце хората от на първа страница са ти показали пътя

22

zzz

преди 15 години

добре а от къде и как ще минава газа и ако няма тръба кой ще я пусне отговорете умници въпрос с повишена трудност

21

123

преди 15 години

priema Goce seriozno e ***

20

14merkator

преди 15 години

Стига с тези наркотици, бе момче!Спри да се друсаш с червена дрога!Радомирският селянин става единствено да лиже зад.ниците на руснаците, но дори и "братушките" не искат да помагат и общуват с женски полови органи,какъво е твоят любим политик!Лекувай се!!!

19

alex

преди 15 години

България се приема като доверителен партньор ....Дупедавци страхливи.. Как така един път не направихте нещо по вашата (НАШАТА) воля... само се гъзим на тоя и оня и после що да не сме надежден партньор... Ако си хванете тя също ще е ваш надежден партньор - нема да те гълчи, само ще гълта :)

18

преди 15 години

май по добре да търсим друг президент

17

БЕДЕН

преди 15 години

Чухте ли бе може Станишев да не чува ама вие народа чувате какво каза президента на ДОГАН !Които не е чул ще му кажа ,че каза бедноста ще се увеличава семейства ще гладуват за което трябва да се погрижи социялното министерство най важното което каза е - Трябва да повишил заплатите на ПОЛИЦАЙте за да се борят с престъпностаКакто и комфорта на семействата на военослужещити НАРОДЕ САБОДИ СЕ ВИЕ Сте ИЗЛИШЛИ не ТЕПланът РАн ът се изпълнява в пълна сила както Адолф е изкал да прочисти нацията и тези сега изкат да се отървът от милиони българи ТОВА МОЖЕ И ДА СИ ТИ!

16

HEADMAN

преди 15 години

Ti si glupost tashak takav. Tochno taka triabva da se tyrsiat drugi varianti! Neshtata koito kazva sa verni vypros i deistivie da ima!

15

gjlkj

преди 15 години

Първанов, твоите мисли не са обмислени предварително. Казано популярно - пълна глупост.

14

Аз

преди 15 години

Това трябва да бъде и целта на България

13

лора

преди 15 години

... а какво зовеше когато другарят от братското СССР беше тук или той при него и се обвързахме с единствения ни доставчик на газ ...

12

Spiro

преди 15 години

"Именно това е целта на САЩ. Да отрежат Русия."Къде сега и САЩ ги вкарахте в това бе ? Ейй, това комуниста е страшна работа, винаги някъде САЩ го дебне зад ъгъла. Утре на бананова *** ще се подхлъзне и пак САЩ ще са замесени по някакъв начин.

11

Spiro

преди 15 години

"Не вярвам в идеята на търговските измерения на конфликта между Русия и Украйна. Този конфликт изразява амбиция за нова стратегическа политика, нови стратегически интересиА, нещо мъдро да каже и Гоце. А защо като ходи при Путин не му каза, че газовата криза нама нищо общо с търговията ?

10

преди 15 години

Именно това е целта на САЩ. Да отрежат Русия.

9

9,14

преди 15 години

NA IME-GOCEEEEEEEEEE

8

преди 15 години

Веднага да се спре тока,водата и парното на Украдиското посолство да видят дали е добре!!!

7

преди 15 години

4oveka si se interesyva ot dalaverata....

6

Pena

преди 15 години

Този откри Америка пак! Ехххх....неизтребима плевел