104

Фани

преди 15 години

продаде България за жълти стотинки

103

СОСИЯЛИЗМЪТ И СОЦПАР

преди 15 години

............ САМО НЕЩАСТИЯ И УПАДЪК НА БЪЛГАРИЯ ! ОТ 1937 - ДО 1943 ГОДИНА БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО ПО БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ В ЕВРОПА ! С ПРЕХВЪРЛЯНЕТО НА ПОЛИТКОМИСАРИТЕ ОТ РУСИЯ КЪМ ПАРТИЗАНСКИТЕ ОТРЯДИ И МАСОВИТЕ ВЗРИВЯВАНИЯ НА СКЛАДОВЕ И ЖП КОМПОЗЙИЦЙИ СТРАНАТА НИ ТРЪГВА КЪМ УПАДЪК , ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН ! ИМАШЕ ИЗВЕСТЕН ПОДЕМ ПРЕЗ 1997 - 2001 , НО ВЕЧЕ ЗАРАДИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ АЙДУЦИ ВСИЧКО ЗАМИНА ПО ДЯВОЛИТЕ ! УТРЕ ДА ГИ ПОМЕТЕМЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ !

102

фАНИ

преди 15 години

НЯМАШЕ БЕДНОСТ.НЯМАШЕ БЕЗРАБОТИЦА. ХОРАТА ИМАХА ПАРИ, ИМАШЕ РЕД И СЕ ЖИВЕЕШЕ ПО-ДОБРЕ - ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВА БИЛА ИДЕОЛОГИЯТА. И СЕГА ИМА ИДОЛОГИИ, НО СЕГА Е БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ. КАК НЯМАХ КЪСМЕТ ДА ЖИВЕЯ ИЗЦЯЛО ПРИ СОЦА, А ЗАКАЧИХ МНОГО МАЛКО И ПОСЛЕ СЛЕД 1989 САМО ГЛАД И МИЗЕРИЯ. САМО СОФИЯ КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ ПРИ СОЦА - ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД, А СЕГА Е ПОРУТИНИ.

101

СОЦПАРТЙИТЕ И НЕЙНИТ

преди 15 години

КОСТОВ Е ВЕЛИК ПОЛИТИК ! ИСКАМЕ ГО НА ВЛАСТ !

100

...

преди 15 години

Само Едно не ми е ясно.Знам,че сме против правителството,но не мога да разбера за кого сме.Кой трябва да мине на тяхно място?Тази си задачка решим ли я,ще сме се справили до някъде с проблема.

99

преди 15 години

Eй некролог - ходи по-бързо да се настаниш в парцела си, за да се освободи България по-скоро от такива зомбирани комунисти като теб!

98

преди 15 години

Eй некролог - ходи по-бързо да се настаниш в парцела, за да се освободи България от такива зомбирани комунисти като теб!

97

преди 15 години

Кой ще понесе отговорността от премахването на чл. 11 от договора с Русия, който урежда компенсациите? Кои *** са подписали договор, в който България има само задължения и няма право да търси от Русия компенсации? Всички отговорни за този договор с Газпром, да си понесат своята НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ! Сега кой ще плати щетите на бизнеса в България?

96

anonimen

преди 15 години

Стига с тия лозунги от седесарските митинги

95

anonimen

преди 15 години

Не знам къде си расъл, но да ми говориш, че смисъла на живота е една кола, тогава си много зле. сега можеш да си земеш по-бързо кола, но пак таратайка втора употреба. Кога при социализма е имало дрехи втора употреба, а сега 60 % от българския народ се облича в такива дрехи, това не е ли унижение. Не е ли унижение да работиш с минимален осигурителен доход, на нищожна заплата и да не можеш да се оплачеш на никого.

94

Станигей

преди 15 години

На този червен *** да му се отнеме българският паспорт.

93

Камелия

преди 15 години

кризата с газта беше ръба, а безучастието на нашите патламентаристи преля чашата, на изборите ще си съберете багажа, багабар с еднопосочния билет за отиващите на майната си

92

.

преди 15 години

Е точно утре ли трябва да е в Москва? Та нали точно утре е протестът на народа на България!!!

91

Светлио

преди 15 години

На оръжие,утре ще стане ясно кое на къде ще е!

90

anonimen

преди 15 години

Има ли алтернатива руската газ - няма. Русия е в правото си да защитава интересите си. Особено спрямо тия, които е влачила на гърба си толкова години, и които се обръщат срещу нея сега. А и я крадат отгоре на това

89

анонимен

преди 15 години

като измрат след 15 20 години тия където са живели добре при социализма тогава няма да могат да гласуват за червената чума и България лека по лека ще заеме достойно място в Европа Аз съм на 38 г ина времето работехме по бригади за жълти стотинки за тия мързеливци Тагава ни учеха учете да не работите и още как при комунизма всички ще са равни ще можеш от магазина да си вземеш каквото си искаш и без пари А че за една таратайка чакаш 20 г и докато се качиш в нея ти си вече в третата възраст Млади хора не се вързвайте на тия стари *** ами само на пред за да може България да пребъде НАПРЕД

88

преди 15 години

pochnaha lupi,sergo ......ovcharov dogan de e da en obere kaimaka toi

87

преди 15 години

Брех, ТОЙ можел да лети?! хахаха като му запалиха газа как бързо литва! Сергей, знаеш ли колко струва един български хляб? Купуваш ли си продукти? Какво ядеш, доста си се позагладил напоследък, шията ти не е станала такава от туршия. А ние и гладни, и боси, и на точката на замръзване сме....благодарение на теб и на твоите съпартийци..от памтивека сме така. Животеца ни замина, еййй, другарю. Дано да не те държат дълго пред портите на Путин, че и с празни ръце да не те върнат, защото ние все нещо просим. Ама и ти стигна като нас - да просиш, да видиш хубаво ли е да се чувстваш клошар. Е, ние сме така от време оно - от вас просим и вие ни ненавиждате. Така става, братле - никой не обича просяци. Всеки отвръща глава, като види протегната ръка. Бъди сигурен.

86

преди 15 години

и да се не връща,ни топъл ,ни студен

85

...

преди 15 години

Ами нека тогава да си стоим и да си кротуваме за да не дойде по-голяма криза.Лека и пръст на леля ти,но не мисля че това е смислен довод,за агнешкия живот който са принудени да водят повечето от хората в България.Вината не е на народа,а на правителството,което се мисли за ненаказуемо.