34

преди 15 години

Snimkata e napylno adekvatna za tazi mirizliva k*4ka komuqga! Tova umee tq nai-dobre.

33

cv

преди 15 години

ВИЕ НЕ БЯХТЕ ЛИ "КОМБИНА" С МОНИ... ?Не е нужно човек да е компетентен, но всеки би трябвало да знае,1. Няма решение на Европа за спиране на ядрените ни реактори! Това е предложение на тогавашното ни правителство... Но дори и да имаше решение, Чл. 36 от договора ни дава право, при криза в сектора като днешната да ги пуснем... Навремето Соломон Паси излъга цялата ни нация, че ще ги пуснем след партньорска проверка..., НО ВИЕ ЛЪЖЦИТЕ СТЕ СИ ЛЪЖЦИ!!!2. Кой ни е спрял до сега, да си направим връзки с газопроводите на Гърция и Румъния, че и през Турция можем да ползваме Ирански газ, до осигуряването на Египетски или Казахтански... Кой ни спира да се свържем с Европейстите газопреносни мрежи... След газовата криза от 2006г. това е въпрос от жезненна важност за нацията ни!!!3. Кой пречи на правителствата ни да изискват, чрез закон, всички структуроопределящи предприятия да се самоосигурят поне с два основни источника на енергия и един авариен!!!ПРЕЧИ НИ БЕЗДАРНОСТТА И КОРУМПИРАНОСТТА на собствените ни правителства..., ТА И ТИ СИ В БРОЙКАТА Г-ЖО!!!ДЪРЖАВИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТразчитат на 5 вида суровини за енергия - атом, въглища, нефт, газ(метан) и вода. Правят се такива разчети, че дори един от источниците да спре напълно(както днес газа), чрез другите държавите да не усещат кризата, НО ЗА ТОВА САМО ЛАПАНЕ НЕ СТИГА ТРЯБВА И...РЕШЕНИЕ ИМА!!!ВЪПРОСА ДНЕС Е, НЕ С КАКВО ЕВРОПА МАЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ..., В УСЛОВИЯТА НА ОБЩОЕВРОПЕЙСКА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА, А НИЕ С КАКВО МОЖЕМ ДА ПОМАГНЕМ НА ЕВРОПА...!!! Договора с Е.С. е ясен..., Г-ЖО ГРЪНЧАРОВА. В условията на днешната енергийна криза, ТРЯБВА незабавно да "пуснем", след завършване на ремонтите, малките четири реактора и ДА ДАРИМ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ с 1600 мегавата качествен и високо рентабилен за нас, електрически ток, с което значително ще подобрим външнотърговския си баланс, и значително ще се приближим, до пълно изпълнение на изискванията за влизане в Еврозоната!!!ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ СЕГА, ЗНАЧИТЕЛНО ОЩЕТЯВА ОБЩОЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА И ЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ!!! Ако ти грънчарова не си наясно с това ПО-ДОБРЕ СИ ТРАЙ... НАЛИ ЗНАЕШ ПОГОВОРКАТА..."Голям го ***, голяма дума не казвай..."ВРЕМЕ Е ДА ПРОУМЕЕМ, а опозицията Е ДЛЪЖНА ДО 14.ЯНУАРИ ДА ЗАЯВИ В МЕДИЙТЕ, че Премиера от правителството на Ахмед Доганов;- Лично е отговорен за спрените Евромилиарди!- Лично излъга Българската нация, че финансово-икономическата криза няма да ни засегне..., не предприе адекватни мерки, чрез създаване на Кризисен щаб, който да осигури финансово, ЕНЕРГИЙНО, суровинно и социално, Нацията и Държавата!!- Лично и УМИШЛЕНО, въпреки редупреждението от Газпром още от 18.дек.08г. за газовата криза..., СЪЗНАТЕЛНО НЕ ПРЕДПРИЕ ИЗПРЕВАРВАЩИ ДЕЙСТВИЯ !!!ПИТАМ,КЪДЕ Е НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ И КАКВИ ПО-СТРАШНИ, ЗА НАЦИЯТА НИ ПОВОДИ..., ЗА СЪДЕНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК... ПО-ТЕЖКО ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е САМО, АКО ДОПУСНЕ ДА НИ ОКУПИРА ЧУЖДА АРМИЯ......НО ЗАЩО ПЪК НЕ..., АКО СИ ПЛАТЯТ КОЛК

32

преди 15 години

Nenasitna e!!! Otkakto q puskat v tazi poza, celiqt forum q izchuka mnogokratno, a tq oshte iska!!!!

31

преди 15 години

Snimkata e naylno adekvatna za tazi mirizliva k*4ka komuqga! Tova umee tq nai-dobre.

30

присмехулник

преди 15 години

"Престанах да броя колко пъти темата за 3-ти и 4-ти блок се реанимира по различни поводи, не си спомням някога това да ни е донесло полза, завърши тя."Аз пак мисля, че и от тази няма полза и ще завърша:))

29

преди 15 години

Алооо редакцията на Днес.бг нямате ли други снимки на г-ца Грънчарова. С подобни снимки само предизвиквате тъпата *** да пише *** коментари!

28

Юлиан Вучков ! ! !

преди 15 години

Юлиан Вучков ! ! !

27

преди 15 години

Никой не е казал че ще пуска реактора като тостер, напротив - доколкото чух пускането му ще отнеме най-малко месец.

26

преди 15 години

да пуснем реактора и да изтрием България от лицето на Европа

25

преди 15 години

Браво г-це Грънчарова. Поне един адекватен управляващ. Вместо да се търси изход от кризата с газта, наште *** веднага реват за АЕЦа! Никога не се работи по съществото на проблема в тази държава! АЕЦ е мисия изгубена и вместо да работим по нещо, което няма да се получи така или иначе, не е ли по-добре да съсредоточим сили в сърцевината на проблема! Дори и да бъде пуснат АЕЦа, той няма да ми пусне топлата вода в тръбите, нито ще напълни радиаторите. Така че мислете, малко скъпи съграждани!Последните колабси, които изживя държавата бяха през '89г, през '97 все по времето на комунистите. Опс май и сега сме "по време на комунизъм". Май на около всеки 10 години трябва да си изхвърляме ***! 14. 01. 2009г - среща пред парламента

24

преди 15 години

Много е глупав първанов. Реактор не се пуска като тостер, ама какво можем да очакваме от агент гоце.

23

преди 15 години

Юлиан Вучков е български есеист, пoeт, пoлитик, драматург, публицист, художник, театрален, литературен и телевизионен теоретик, литературен гений, актьор, ексцентрик, историк, критик, борец за свобода. Създател, коментатор и водещ на народа.

22

преди 15 години

Ледения Стив Остин иска да строши главата на Кърт Ейнгъл с железния стол.

21

ТАРИКАТА

преди 15 години

КАКВАТО ПАРТИЯТА ,ТАКАВА И МИНИСТЪРКАТА!!!

20

преди 15 години

haideeee, cenzurata pak trie komentari!

19

преди 15 години

Ядрена война ще стане, защото така каз Христос нашия Спасител

18

Neon Knight

преди 15 години

Дупе давам, АЕЦ не давам!!!

17

преди 15 години

чифутска канджа - шифрантия

16

преди 15 години

аман от продажни твари ! Гнус ме е да ги гледам!Разбира се, че трябва да работят 3 и 4 блок на АЕЦ !

15

преди 15 години

Gaza, ili gaza!