7

преди 15 години

Tи пък ще ги спонсорираш. Мани ги да мръзнат. Да видят от къде идва белия хлеб. А не да мислят че картофите се берат от дървета. Кво да мисля, щом са се натиснали да живеят да ми ядат хуЯЯ.

6

Каспичанчето

преди 15 години

Ние пък в Каспичан си имаме всичко - и газ и ток и дърва - духалки не ни трябват. Може да спонсорираме софиянци.

5

преди 15 години

Ех, мила родна картинка - *** народ сме!!! Вместо да идем да ги издухаме всички ония, които докараха държавата дотук, пак им пълним джобовете!!!!!!!!!! Какво ще те стопли една духалка, като се отдалечиш от нея и пак си мръзнещ? Дърва и въглища - новият девиз на комунистите - връщане назад във времето:) Но от друга страна ще се топлим качествено. Да напуснем тези измислени жилища-апартаменти и сега е времето да си купим къщи на село или в планините - без това има излишък от застроени перачници за пари. Дърва от гората, пей сърце! Другия вариант е да се топлим на място в колите си - нали ще забраняват да ги караме, докато има газова криза, замърсявали околната среда. Куп предложения на изключително нискоквалифицирани хора с досиета с класифицирана информация. Секретни сътрудници, изключително ценни, но не се знае за кого. Пълна мизерия, опърпана държава! Ще доживеем ли изборите?

4

Оптимист

преди 15 години

Те това е "демокрация"на практика.Викайте УУУУра.

3

преди 15 години

бааа племето от зъзнещи шопи са избива за духалки :D това трябва да се види :D А ние нали сме в пловдив провинцията мръзним на климатици :D

2

преди 15 години

Най-добре е с руса духалка с къса пола, ама много скъпо излиза

1

преди 15 години

Хубави са, ама за помещения с изолация, иначе не топлят много, а харчат като змей, ама....няма друга оправия!