16

преди 15 години

Аз съм шоп и имам парно. Сигурно сме вързани директно към газохранилището... Обаче не бих отказал на една духалка, може и изрусена...

15

преди 15 години

Ей, не се свършиха ... Абе, това е АЕЦ, бе, не е обикновена духалка! За там требе акъл и гориво за милиони долари. И като свърши кризата в г*ъза ли ще си завирате излишния ток? Или само ще си го палим и гасим през месец, да си праим дискотека...

14

преди 15 години

А ти знаеш ли въобще на кои им викат шопи номер 12?

13

преди 15 години

При положение, че се знаеше че може да има криза още от 18 декември, чудно ми е защо никой не предприе никакви мерки???? Жалки сме в очите на всички държави ...

12

провинциалист

преди 15 години

Айде шопи нали сте големи отворковци направете протест пред парламента аз ви подкрепям :)

11

atom

преди 15 години

Разберете,че спрените реактори никога няма да бъдат пуснати! Това е част от Европейската даже световната ядрена програма.Ще се строят принципно нови реактори "Generation 4" В БГ това ще е в Белене.Тук нашите политици нищо не могат да направят.Но можеше да договорят по добри обещетения от ЕС.А за газа - това си е некадърност и политическа и икономическа, защото нещата никога не се мислят предварително ,действа се на приципа - не бе няма да се случи.Аиде сега червените другари дето са толкова гъсти с руснаците да видим как ще се оправят.

10

преди 15 години

(Меките китки) Управляващите да вземат едно решение самостоятелно - ПУСКАТ РЕАКТОРА !!! ЕС не му пука за нас,а ние какво чакаме?

9

Gio

преди 15 години

...защо тогава скапаните парламентаристи и правителството прави спънки и пречи всячески на изграждането на алтернативни енергоизточници? Отдавна бе време да се замислят за това, а не само да си пълнят мазните шкембета... В тази страна има хора, които работят по 20 часа на ден, разработвайки именно алтернативни енергоизточници - чисти и надежни като капиталовложения, но бюрократщината, изградена именно от мазниците, пречи с всички средства. Нека помислим кой работи срещу интересите на държавата в случая...

8

Онбашията

преди 15 години

принципно от ес са прави - за пускането на реактора ще иде месец, а до тогава и газта ще е тръгнала и студа ще е минал и на мазут ще са минали сички тецове. но все пак ако аеца ще се пуска сега е момента, щото има повод, ес ще повряка малко и ще им мине.

7

преди 15 години

мизерници! кво като ЕС не е съгласен? какво - пари ли ще ни спрат? те вече ни ги спряха. ще ни изгонят ли? - няма как! а и да ни изгонят - по-убаво.

6

Дедо Иван

преди 15 години

лапайте европейския и оранвевия на *** на шабесите и бъдете щастливи...сливи...сливи...сливи...

5

поредната отвратена

преди 15 години

Защо изобщо продължават да искат разрешение и да се молят за реакторите?Един път страхливците не могат ли да вземат решение въпреки волята на Великите сили? Пуска се реактора и точка. 100% има начин и вратичка в този договор. Народа е най-важен.За какво сте ги избрали не ми е ясно...Тикви. И вие и те.

4

преди 15 години

Таймс е сериозно издание. Виж CNN ако ще една лампа да угасне, ще дойдат да я снимат от всички страни, после ще снимат как някой се бута в тъмното, послв един как си свети с фенерче. Абе що не ми ядат хуиЯЯ.

3

преди 15 години

"В страната влиза само един газопровод и той идва от Украйна" - eto tova e istinata

2

Оптимист

преди 15 години

Реакторите ще ги пуснат, ама по нататък,когато съгласилитете се за спирането им върнат взетите проценти като лобисти и мекерета на чужди интереси.Забравете.

1

преди 15 години

Откриват пак топлата вода, ама като ни управляват политически ***-така ще е!