81

г-н Шопов

преди 15 години

А бе я мое ли да ви попитам *** проЗти, оти ни един от вас като дойде у София не се връща на село после? Май не ви е толко зле тука, половината ви братя и сестри като завършат университето у София и оставаа и те тука да праат калабалък, че и без т'ва нема место вече. Пътувам по 1 час до работа заради такиа като вас и пак не съм тръгнал да говорим против селянията. ви...я ходете си дойте кравите по селата. А па тия с тия руснаци дето майка им била от Русия, май никога не са излизали от наш'та смотана държава да видят дали па не сме най-зле у Европа.

80

anti

преди 15 години

Столичани пак ще намирисват, както по времето на Янчулев, защото само един ултрас на хигиената може да се къпи с хладка вода в този студ.:)

79

Евлогия

преди 15 години

Ако случайно си свободен и не те е страх, *** преброй, колко точно възмутени граждани и др "народности" ще присъстуват пред кръвопийното събрание! Не съм хлапачка, и ако те интересува ела на скайпа, ника е същия като името ми и ще ти кажа, колко са "смели" българските мъже? Установих, че ако стане война, мъжете ще се скрият под полите на жените си! Ще те подразня с едно име - Илия Минев, ако ти говори нещо! Точно когато той имаше нужда от помощ, нямаше мъж във родния му град Септември, който да те трепери от ужас като чуеше неговото име! Горко ти Българио, че си родила безгръбначни и страхливи мъже!

78

batekrasi

преди 15 години

лелеееее .... 8 милиона капацитети се пънат и знаят вярното решение на всеки проблем.... знаем кой футболист е некадърен и кой е велик ... знаем кой политик е корумпиран... знаем как да оправим здравеопазването,образованието... знаем кой е богат и естествено е крадец... знаем кой комшия какъв тарикат или *** е... знаем коя жена е супер и коя е курвентия... знаем коя ракия е хубава и коя не е ... знаем как да станем милионери ... знаем как да се справим с финаансовата криза... знаем заради кой *** нямаме газ сега ... Всъщност истината е малко по-различна - нищичко не знаем- стоим пред компютър за 300 лева и пишем простотии из форумите... бачкаме за 400 лева и си мислим,че заслужаваме 40000 евро ама шефа е ***... чукат жените ни а ние си мислим ,че са най-верните съпруги на света... всичките ни съученици си имат фирми и печелят добре... караме голф3 или опел кадет и се кълнем ,че е най-хубавата кола на света ... топлим 1 или 2 стаи в панелката и твърдим пред колегите,че другите стаи просто не ги използваме... купуваме цветя на жените си веднъж на 2 години и ги убеждаваме,че така правят всички... гледаме футбол само по телевизията, но твърдим,че бихме изиграли което и да е положение по-добре от Роналдо... телевизора ни е Панасканик или Сонио и вече е на 18 години, но пак си бачка идеално... пием гроздова скоростмърница която никой бял човек не би и помирисал ... някой от тези които досега писаха тук откри ли себе си в думите ми ???? ама честно ???? *** сме се родили и *** ще си умрем... поне да чукнем жените на тези дето си мислят,че техните са им верни :))))))) писна ми от разбирачи,но евала ,че ги има :)))) добре че са те,за да намажем и ние :))))))))))))))))

77

преди 15 години

не сме народ, а ***...

76

dantess

преди 15 години

za6to ve glupav *** shop

75

anonimen

преди 15 години

ami shte e po-bore otkolkoto bez topla voda

74

преди 15 години

Като стане пренатоварване тогава ще те питам

73

eli

преди 15 години

za toplata voda ima reshenie, kato si zakupish boiler.ama s toplinata vkushti malko slojno...

72

преди 15 години

Яште му главата, *** шопи!

71

преди 15 години

Майка Русия - ти *** ли си бе

70

Ernesto 'Che' Guevar

преди 15 години

''Професоре'' къде е моята грешка? Просто няма такава.Ти май бачкаш в аграрната промишленост като гледам твойте разсъждения,чел си упътването на комбайна,ама ние говориме за газта тука.То с псувни всеки може важно е с факти панимаеш ?

69

Евлогия

преди 15 години

Много ви бива, да лаете срещу луната, като страхливи пършиви, недохранени, въшливи, беззъби, недоносени, вълчи бълхи! Ако не смеете да си напишете името по лична карта, какво се надувате бе пуяци? *** безгръбначна! Ще увеличават всичко! Защото управниците много добре знаят, че не сте народ, а ***! И богатеят на наш гръб, а вие дори тук, не смеете да си напишете името, а да не говорим, че нямате грам смелост да направите стачка, за това, че бавно ни убиват! Какъвто народа, такива и управниците!

68

za 66

преди 15 години

ми пиши на български ,бе ***!

67

Калин

преди 15 години

Комунисти я кажете пак как ЕС е виновен.

66

DANTESS

преди 15 години

prestanete da pluete po maika rusia bezhabernici takiva,po-dobre se poklonete na nashata pravoslavna maika,stiga ste se navegdali pred tapite zapadniaci

65

БКП

преди 15 години

Няма страшно спират и тока! А десните не искат АЕЦ! ЦИРК!Здравейте циркаджии! ЕВРОидиотизмите продължават!

64

преди 15 години

Всеки,който може да разгласи новината за 14 януари ,да го направи.Чрез принтери вкъщи или други подобни ,няма значение.Трябва целия български народ на знае за това .

63

Потребител

преди 15 години

Няма топла вода - няма и плащане. А топлофикация да си вземе парите от булгаргаз те не могат да доставят предплатените количества.

62

преди 15 години

Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги близо наште душмани.Кураж дружина, вярна сговорна,ний не сме вече рая покорна!Нека пред света да се покажем,нека му гордо братя докажем,че сме строшили мръсни окови,че сме свободни, а не робове!Припев:Дружно братя българи, в боя да вървим!Дружно, братя българи, враг да победим!О, майко моя, Родино мила, ний не сме вече рая покорна!С гняв и дързост днес да издигнем глас,времето няма все да чака нас,нека във битка славна влезем ний,нашта десница Бог ще подкрепи!