28

Михаела

преди 15 години

Напълно подкрепям 12. ПРотив съм това само да ги вкарат в затвора, защото там ще са си като на хотел- на топличко, сити, ЖИВИ! Присъдата трябва да е еквивалент на извършеното от тях. А и тогава няма да е присъда- ще е просто непредумишлено убийство-какво толкова- щом те са са си позволили да го извършат, защо пък да не се случи и с тях?

27

преди 15 години

стига сме плакали, стига са ни мачкали, ТРЯБВА ДА СЛЕДИМ ДЕЛОТО!!! ако го пуснат - трябва всички да излезем и да сложим край на тая "държава"

26

kalin

преди 15 години

ТРЯБВА да излезем и да направим бунт не може да продължава така в тази скапана долнопробна държавица

25

111

преди 15 години

KAKVI SA TEZI JALKI STA4KI..TVA AKO BE6E STANALO V SURTBIQ Q SI PREDSTAVETE KAKVO 6TE6E DA E......

24

ник

преди 15 години

Ние сме и дори да и бият няма скочиме като гърците Ние сме пумяри и ***,а останалите неграмотни *** с нулева култура и първична мисъл..

23

Mimi

преди 15 години

НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЛЕДИМ ДЕЛОТО!!! ЗАТВОР ЗА УБИЙЦИТЕ, ПОНЕ 15 ГОДИНИ !!! ЗАЩО НЕ ИМ ПОКАЗВАТ ЛИЦАТА НА ИЗРУДИТЕ ??? ЗАЩО ГИ КРИЯТ ???

22

преди 15 години

Трябва много внимателно да следим това дело и ако го пуснат убиеца - трябва всички да излезем като гърците

21

преди 15 години

Да агресията сред мъжете трябва да се лекува!Това са липса на елементарни възпиание,култура и ЧОВЕЧНОСТ много разпространени сред мъжете в България!Защо например някой не се е притекъл на помощ и не е спрял убийците?

20

преди 15 години

Неумишлено причиняване на смърт ?!?!?Абе вие акъл имате ли? Умишлено биеш някой, ама ако умре, става непредумишлено ??

19

преди 15 години

Неумишлено причиняване на смърт след телесна повреда - само да не излеза накрая, че са били във временна невняемст и че всъщност са "много добри" момчета на които това им е първо провинение. За тези убийци наказание по-малко от доживотен затвор е равностойно на подигравка с цялото общество.

18

преди 15 години

Dano si poluchat zaslujenoto tezi gadove!!!

17

Bob

преди 15 години

...че сигурно и те не са се замислили какво точно правят и че това може да доведе до смърт... Лошото е, че има и много други такива като тях, и сигурно случаите ще продължават... Нещата са стигнали дотам, че вече е пълно с хора, които живеят като животни, само за яденето и най-вече за пиенето, наркотиците и разни други простотии и не осъзнават в какво са се превърнали...

16

lll

преди 15 години

Какво става в тази държава? Пак намерили труп в Студентски град?

15

Бачо

преди 15 години

Сега ще намесят протестите в Гърция, цената на дизела на международните пазари, майчинството и (естествено) международното положение. Със сигурност обаче няма да си свършат работата- 100% гаранция.СМЕШНИЦИ

14

...

преди 15 години

Ще има да си чакате да затворят някого. Ставийски ....... Ако някой ден ми се случи да бутна някой човек, дано ме пуснат. Иначе какво ми пука, че родителите и други близки се скъсват от рев...?! Ставийски е свободен, тия да ги освобождават, какво като не са известни..... Това, което пиша са глупости, но няма накъде повече да се изнервя........... НИКОЙ НЯМА ДА ЗАТВОРАТ !

13

коко

преди 15 години

За да има ред в тази страна трябва полицията да има право да бие.Държавата трябва да осигури площад,стълб,въже и столче.Трябва и да се назначи един човек да рита столчето под поредния ***.Тогава много бързо нещата ще си дойдат на мястото.За пример-Китай,арабските страни и най-демократичната страна-САЩ.

12

а

преди 15 години

присъдата трябва да е само една- неумишлено причиняване на смърт по същия начин, по койте те са го направили

11

преди 15 години

''Неумишлено причиняване на смърт''. Не го разбирам това.

10

преди 15 години

Разстрел за управляващите!

9

daysleeper

преди 15 години

Дано даа ги пратят поне за десетина петнайсет годинки при тежките рецидивисти. Като им калиброват дупенцата, и като почнат и те самите да отнасят ритници в главите за щяло и не щяло, ще им дойде акъла! Егати *** !