65

student ot UNSS

преди 15 години

"Всяко чудо за три дни !" Прав е , човек по - долу , които ви попита къде бяхте по време на митинга вчера. Е аз бях там и честно казано не вярвах , че ще се съберем толкова хора ! Искам да изкажа съболезнованието си на близките и познатите на това момче - нека почива в мир ! Това е Студентски град - от една страна е пълно с улични песове, от друга е пълно с пияни и надрусани наши колеги ... абе красива картинка ... да те е страх да излезеш ! Жалко е , че си отиде толкова младо момче заради сбирщина пияници ! Както съм написал в началото "Всяко чудо за три дни" ... дори да ги осъдят (дано приемат закона за доживотна присъда и да им я дадат на тия изверги) след време случая ще бъде потулен и от нас зависи това да не стане ... нека бъдем по - добри... Много от нас , които сега сме студенти ще участва в правосъдната система след време и дано нашето поколение е по - добро от тия мутри! Полицаите , които пребиха Чората получиха около 80 години общо ако не се лъжа,защото убиха един мафиот при опит да го арестуват след като той е оказал съпротива ! Значи на тия ще трябва да им дадат много повече - все пак това е убийство първа степен , причинено по особено жесток начин ! И ако има правосъдие в нашата мила майка България ще ги осъдят на минимум по 20 години ... Това заслужават да изживеят най- хубавите си години в затвора и като излязат един ден да немогат да си намерят място на тая земя !

64

преди 15 години

кое е ясно ?! полицаите като бият гангстерите, са виновни пред съда и ги осъждат и затварят в затвор, а като не бият гангстерите, тогава пък са виновни пред обществото. и докога обществото ще търпи мафията, гангстерите окупирали Стдентски град и техните адвокати и съдии. обществото трябва да е наясно иска ли полицията да се бори с бандитите и техните адвокати или не. и да накара най-накрая корумпираните съдии и прокурори да си свършат работата и да вкарат бандитите и техните адвокати в пандиза ама наистина за дълго време. защото ненаказуемостта виждате до какво води

63

преди 15 години

"Знаете ли къде са децата ви в момента и какво правят ? "Или правителството трябва да се грижи за това ?...Nikoi ne otgovaria ... truden vupros mai a ? Ina4e da laete mojete

62

ss

преди 15 години

наистина трябва доживотни присъди за всички участвали в побоя .... но в българия това не може да се случи за жалост

61

До 60

преди 15 години

1000% съм съгласен с теб..до оня ден в кръчмите висяха..сега не ги искат...я ми отговорете..къде бяхте вечерта след шествието? За да искате промени...първо вие трябва да се промените...с щракане в 33 обаче няма да стане..иначе най лесно е да обвиняваш някой друг..ние сме добри в това........

60

преди 15 години

къде бяхте на 8ми декември,бе отворковци,мамини.защо тогава не боикотирахте кръчмите и не си останахте в общежитията?

59

преди 15 години

пише се "сгради".

58

hhhhh

преди 15 години

te za 3no ubiistvo po osobeno brutalen nachin davat 30godini vie iskate dojivoten... ne che ne e pravilno, no nqma da go osudqt na dojivoten..

57

xcv

преди 15 години

Ситуацията е ясна...Група гангстери(на английски членове на банда) хладнокръвно убиват човек, уверени че бащите им, както винаги до сега, с дебелите си портфейли ще оправят всичко...По същия начин гангстерите полицаи убиха "Чората", за да не говори..., точно след изявлението на тогавашния им министър Р.Петков...Роднините на "Чората" платиха, където трябва и полицаите са в затвора за ГРУПОВО УБИЙСТВО!!!НЯМА НИКАКАВА РАЗЛИКА МЕЖДУ УБИЙСТВОТО НА СТОЯН И ЧОРАТА..., ИМА ПРЕЦЕДЕНТ И ПРИСЪДАТА ТРЯБВА ДА Е СЪЩАТА!!!Жалкото е, че до подбудителите (Р.ПЕТКОВ И "ЧЕРНИЯ МЕРЦЕДЕС"), НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ...ЛЕКА МУ ПРЪС НА СТОЯНЧО...

56

Makaveli

преди 15 години

Вижте ко става в Гърция хах кво ми пишете по форумите.Станете от стола, хванете дървото и излезте на улицата и почнете от държавните згради.

55

преди 15 години

не виждам каква вина имат полицаите. според тебе те трябва да ходят след всеки студент и да го пазят даже и ако ходи до тоалетна. как може да стане такова нещо. още повече че в Студентски град са над 100 заведения и дискотеки. трябва да викнем сигурно полиция и от Перник, Враца и други градове за да вардят студентите. смешно е. като са хванали убийците полциате са си свършили работата. ако някой се нуждае от охрана във Амнезия или другите заведения това е друг въпрос. и полицията с какво са длъжни да слагат охрана на всяка дискотека или капанче в Студентски град

54

преди 15 години

"Не 60, по-добре е петима полицаи да има в Студентски град, но да си вършат работата", смята майката на убитото момче". Това е присъда на майката за работата на полицаите! За тези, които искат и искат, насъскани от Бойко и неговия "умен" слуга.

53

преди 15 години

колко осъдиха Максим Стависки че онова момче умря на място а приятелката му е жив труп

52

А

преди 15 години

за всичко са виновни свободната продажба на наркотик номер 1 на насилието - Алкохола, както и все по разпространяващата се употреба на амфетамините!!! Докато политиците пазят интересите на мафиотите с дискотеките и кръчмите и докато давате пример на децата с друсането с ракийка всяка вечер - ще е така!

51

МИХАЕЛА

преди 15 години

ЗАПОЧВАЙКИ ДА ГО БИЯТ, МОЖЕ ДА НЕ СА ИМАЛИ НАМЕРЕНИЕ ДА ГО УБИВАТ, НО УБИЙСТВОТО СИ Е УБИЙСТВО И ПРИСЪДАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗА УБИЙСТВО-ПРЕДУМИШЛЕНО ИЛИ НЕ, ТО Е ФАКТ!!! ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ!!! НЕКА ВЪРНЕМ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА НЕ ЗА ДА ДОКАЖЕМ КАКВО МОЖЕМ, А ЗА ДА ПРИЗОВЕМ СПРАВЕДЛИВОСТТА!!! НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ДОКАЗВА ДАЛИ Е БИЛО ПРЕДУМИШЛЕНО, ЗАЩОТО УБИЙЦИТЕ СА СГАНТА И ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА *** НА ДЕГРАДИРАЛОТО ОБЩЕСТВО, В КОЕТО ЖИВЕЕМ И ТАЗИ *** ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТНЕСЕНА ТАМ, КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО, А НЕ ДА БЪДЕ ОСТАВЯНА И ПО ТОЗИ НАЧИН ПОДСТРЕКАВАНА ДА УБИВА! ЕДИСТВЕНОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ Е ДА ВЪВЕДЕМ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ КАТО МЯРКА, РАВНА НА УБИЙСТВОТО! ИЗКЛЮЧЕНИЕ ОТ ТАКАВА ПРИСЪДА ТРЯБВА ДА БЪДА САМО УБИЙСТВО, ИЗВЪРШЕНО ПРИ САМОЗАЩИТА!!! 43, АКО БЕШЕ УБИТ ТВОЙ БЛИЗЪК(КОЕТО НЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ), ДАЛИ ЩЕШЕ ДА РАЗСЪЖДАВАШ ВЪРХУ ТОВА ДАЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е БИЛО ПРЕДУМИШЛЕНО ИЛИ НЕ, ИЛИ ПРОСТО ЩЕШЕ ДА ИСКАШ СПРАВЕДЛИВОСТ?!

50

преди 15 години

Към всички, които искате да се вдигате, защото правителството ви е виновно, имам един въпрос - "Знаете ли къде са децата ви в момента и какво правят ? "Или правителството трябва да се грижи за това ?

49

az

преди 15 години

призовавам всички българи да се вдигнем докога ще убиват децата ни смърт за убийците а не да се крием като мишки по форумите погледнете какво правят в съседната държава???!!!

48

janiffer

преди 15 години

Това ли трябваше да се случи ,за да разберем колко бездушна нация сме и избирателите , и избранниците ни ? Защо трябваше да се разделим завинаги с още един млад човек , та да поискаме някакво наказание на тези *** , които се опитаха да вземат функциите на Господ? МОЛЯ ДА ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ , ОПЕЧАЛЕНИ РОДИТЕЛИ !Дано и наши народ-БЪЛХАРИ да си вземе забележка от този потресаващ случай и да не се налага да се разделяме с още млади хора ,та да разберете какво НЕ трябва да правите!!!!п.с... Аз не съм българка - РОМКА съм

47

kvo znachenie ima

преди 15 години

Namerete gi teq ubiici kade jiveqt, oblepete im vratite na kyshtite oblepete im kolite "UBIEC"

46

Сатанаил

преди 15 години

Студентите,къде бяхте на 8-ми???Празнувахте,нали? По късно се сетихте да правите шествия? На 8-ми бяхте забравили колегата си,или решихте в негова памет да се напиете?