44

Анонимен

преди 9 часа

До До 47.Ти откъде разбра, че не работи ? И какви конкретно са тия технологии ?

43

До 47

преди 9 часа

Не спи, а става за смях. Не работи срещу технологиите на Израел. Нали виждаме всички какво става и какви експлозии има, всичко удра целта.

42

АзъКанъАзъ7112136860

преди 9 часа

До 31. Допускам,че просто не знаеш и ще се постарая да ти обясна съдбовно важно нещо.Понятието МУСЛИМ е ПРОИЗХОД,а не вероизповедание.МУСЛИМ може да бъде само АРАБИН И БЪЛГАРИН !!! Означава ЧИСТ ! МЮСУЛ-МАН е обратното на МУСЛИМ!МЮСУЛ-МАН означава КРАДЕЦ НА ЧИСТОТАТА.Да се прави разлика между Арабин и мизрахски роми,които се криптират зад исляма. Както Църквата,така и Джамията са управлявани от евреи. Арабите са най-добрият приятел на Българите,защото една утроба ни е раждала.

41

Анонимен

преди 9 часа

До Анонимен 44. Туй да не ти е футболен мач бе

40

Анонимен

преди 9 часа

До Анонимен 44. А ти откъде знаеш, че спи ?

39

Анонимен

преди 9 часа

Тези внимават да не ядосат мечката, защото знаят, че ще бъдат пометени с 1 замах. Затова са заложили на пиратки от разстояние

38

пияница мистик

преди 9 часа

Ние нормалните гейове винаги подкрепяме братята евреи

37

Анонимен

преди 9 часа

С400 отново спи. Чаршафите не могат да направят нищо на Израел, но Израел може да ги унизи по всяко време. Смело напред!

36

магареспиратор

преди 9 часа

Мда. Както винаги,затъмнението е пълно :) Очаквам вече Израел наистина да изчезне от картата, оставяйки само спомените за него.

35

пияница мистик

преди 9 часа

До Мечока === А ти какво печелиш от цялата работа? Пyтлаpax ще ти вдигне пенсията ли? :))))))))))

34

пияница мистик

преди 9 часа

Евреите са най-големите пичове в света. Не се съобразяват ни със САЩ, ни с Мордор. Бият се със всичките си съседи, водят войни с поне 5 държави едновременно и хич не им дреме. Мани, ами и побеждават :)))) Само нашите православни християни и носители на семейни ценности се кефят на арабелите мюсюлмани и забравят, че Христос, който уж обичат е евреин

33

Анонимен

преди 9 часа

До ! 36. Добре щом си гледал. Браво !

32

Мечока

преди 9 часа

А руските щурмови части вече са в покрайнините на Покровск.Руснаците мачкат по целият фронт в Донбас и нямат спиране.Падне ли Покровск цял Донбас попада в лапите на Мечока.

31

Анонимен

преди 9 часа

До WALTER PAPAZIS 29. И колкото повече няма нищо общо с еди какво си толкова повече го пали на национализъм да доказва, че е еди какъв си.

30

!

преди 9 часа

Преди малко гледах блогъра Винекуров той каза че аятулаха и Райси се Били скрили в бункер в казан. Явно са при джуджето в бункера му след срещата а проваления съюз Брикс.

29

Анонимен

преди 9 часа

До WALTER PAPAZIS 29. Е па то по целият свят е така. Никой назоваващ себе си еди какъв си няма нищо общо с еди какво си.

28

АзъКанъАзъ7112136860

преди 9 часа

Ще обобщя вече казвани от мен неща,които представляват не повече от половин процент от това,което знам.Евррите не са хора. Истинското название на "Европа" е Канаан.Евреите превземат Канаан.С Ковид бяха избити около 500 000 000 бели хора. Третият Храм на Иудейското зло е "Sagrada familia" в Барселона. Цел е обявяване на Сефарадска държава Септимания между Окситания и Каталуния.ЕВРЕИТЕ НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА !

27

Д

преди 9 часа

Все повече допускам ,че чичо Ади е бил най-близо до решаването на проблема със злото в света , никога не съм бил предубеден , но след всички избити хора и деца в рамките на малко повече от година започвам да допускам , че е бил на прав път. Другото семитче не пести украинско пушечно месо за другата война , за ковто по сецреве , че нали е по на сърце на евроатлантиците , но и тсм не се пести.

26

WALTER PAPAZIS

преди 9 часа

ИРАН НЕ СА НИКАКВИ ИРАНЦИ..АМИ СА СТАДО АРАБИ, ЗЗИГГАНИ, ЧЕРНИ МАВЪРСКИ ПЛЕМЕНА, И НЯКАКВИ ТУРСКИ ДИВАЦИ АЗАРБАДЖАНАЦИ...ОРИГИНАЛНИТЕ ИРАНЦИ Е ИМАЛО НАВРЕМЕТО, ПО ВРЕМЕТО НА КИРОС ВЕЛИКИ, КСЕРКСИС, КАМБИЗ, ДАРИИ 1 2 3.....НО НИЕ ГЪРЦИТЕ ГИ РАЗМАЗАХМЕ ОТ ВОЙНИ И БОЙ ,..ПОСЛЕ АРАБИТЕ В 7-ВИ ВЕК..А ПОСЛЕ И МОНГОЛСКИТЕ ДИВАЦИВ В13-ТИ ВЕК ...ДНЕС НЯМА ИРАНЦИ..А САМО МАВЪРИ И АРАБИ ТАМ .

25

ЛибераленГосподар

преди 9 часа

Аз съм хомосексуалист и се гордея с това бе копейки вмupucaни