77

Анонимен

преди 5 часа

Аз така и не разбрах какво стана с контранастъплението

76

Анонимен

преди 5 часа

А какво става с визите за САЩ? Отмениха ли ги вече?

75

Анонимен

преди 5 часа

Направете Русия отново малка. Не ни трябват някви гиганти. Така изглежда като *** с крепостни селяни. Пък и нека не се лъжем, почти всички спортни успехи на "Русия" са от хора от окупираните територии. Като се тегли чертата накрая, Русия ще има по-малко олимпийски медали от нас. Факт.

74

Анонимен

преди 5 часа

Българите от години правят избори два пъти годишно, и все повече затъват в rовната. А Китай е комунисическа страна, която се упралвява от Комунистическата партия. В Китай няма опозиция, няма политически партии и многопартийна система. Има само една партия. В Китай не се провеждат избори - страната се управлява само от една партия. Китай, и Северна Корея са единствените демократични страни в света, където лидерите на страните реално работят за народа.

73

Христо Христов

преди 5 часа

Успех на Русия в смачкването на ЕС и НАТО!

72

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 71 Колкото върнаха Крим, толкова и успяха да превземат Круск. Над 25000 убити ВСУшници от началото на нападението в Курск, стотици танкове, БМП-та, БТР-и, артилерийски установки, РСЗО и MLRS. Парите от Запада, пушечното месо от изтока и погледите все повече и повече се насочват към България. Дадохте пари, оръжие, сега е ред да дадете и войници! Да му мислят русофобите, направо не ги виждам, как ще се оправят с батака, който забъркаха!

71

Анонимен

преди 5 часа

Тия съвсем изкукаха. Диктатора този диктатора онзи. Абе аб да ли, я вижте как бай Дън взе властта, как Зеленски е на власт па после пишете глупости. Вие всички тези страни се провеждат избори, и това дали на запада му харесват или не това сие техен проблем. Нас като ни управлява 12 години автокрадец не е проблем нали. Да ви имам двойните стандарти. Погледнете си собствените кочини и после коментирайте другите.

70

Анонимен

преди 5 часа

Копирчика шорош дето все пита за контранастъплението е провокатор.

69

Христо Христов

преди 5 часа

Браво на Ким - Освободителят и Обединителят на Корея.

68

Анонимен

преди 5 часа

Предполагало че нещо сме си мислили щото сме живеели в демокрадция. Ти на това демокрадция ли му викаш бе. Три милиона напуснаха бг демокрадцията за трийсет години три милиона .По добре не предполагай глупави предположения щото така изглеждаш доста глупаво и жалко

67

Анонимен

преди 5 часа

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

66

Анонимен

преди 5 часа

Да попитам кога дават пенсиите? Предполагам повечето коментиращи са информирани.

65

Кисело ли ви е?

преди 5 часа

Зеленски видяхте ли с ква тениска изкочи? Make Russia Small Again #MRSA

64

Христо Христов

преди 5 часа

До 45 "Икономиката на Китай зависи от пазарите на Запада. На кой ще продават, ако не е богатият Запад? " - ц. Не зависи. От четири години поне, в Китай живеят в абсолютни цифри повече хора отколкото в САЩ, с доходи равни и над средните на САЩ. Демек над сто милиона с доходи над 70000 долара. ПП. Бедният ЕС не се брои.

63

Мечока

преди 5 часа

А руските щурмови части наемници вече са в покрайнините на Покровск.Падне ли този град цял Донбас ще е в лапите на Мечока.При липса на защитни линии не се знае докъде може да стигнат в следващата укрообласт.

62

Анонимен

преди 5 часа

Изглежда западът приключи с идеите за демокрация и развитие на човешката личност. Останаха само мощни интелектуални напъни като тая статия. Такива, макар и по-качествени, дращеше комунистическата агитка през соц-а. Видяхме я как приключи.

61

Анонимен

преди 5 часа

Ким играе по свирката на Китай и Русия.

60

Анонимен

преди 5 часа

Русофобиииииии там на фронта украинските войници не измират за ВАС, Урсула, Байдън и фюрера си в Киев, а ЗАРАДИ, ВАС, УРСУЛА, БАЙДЪН И ФЮРЕРА СИ В КИЕВ!!!

59

Анонимен

преди 5 часа

Идва времето, когато нашите русофоби ще плащат цената за убийствата, които извършиха, въоръжавайки украинските фашисти с оръжие и боеприпаси от името на българският народ. Народен съд за тези предатели и родоостъпници. Те показаха скритата си през десетилетията същност на поклонници на фашистка и нацистка идеология. Справедливо наказание за тези сатанисти и едва тогава българският народ ще намери своя път на развитие и благоденствие!

58

3

преди 5 часа

починалия), а Зе и неговата камарила продължават да въртят този конвейер на смъртта, за да защитават британските и американските интереси, за които всъщност украинците дават живота си, в същото време, за които самите нацисти не искат да умират. И ярък пример за това е как азовските нацисти от 3-та "щурмова" избягаха от Авдеевка, криейки се зад "прясно месо" от други бригади. Ситуацията е толкова въпюища, че дори украинските грантоядни медии вече не могат да мълчат.