264

Анонимен

преди 4 часа

До 235Точно пхенян е от малкото градове които са индустриализирани отдавна и пак са т.ъпи и на вид поне колкото софия, в натовска европа няма и един.

263

Анонимен

преди 4 часа

Русия няма за какво да се договаря със запада, още по малко с нелегитимен президент. Целите на Специалната военне операция ще бъдат изпълнени в пълен размер.

262

Анонимен

преди 4 часа

Когато видя леки коли с емигранти от ЕС да влизат в Раша, Индия, Бразилия ще разбера, че нещата са се обърнали за сега са само приказки на Копейките...2/5 000 000 руснаци са емигранти в Германия, а не в Китай или Индия!

261

Анонимен

преди 4 часа

Урсула каза че всички в ЕС ще станем зелени гейове и ще сразим Путин!

260

Денко Сапуна

преди 4 часа

Акад. Денко Zеленков каза: Истината е, че запада иска да докопа ресурсите на Русия и да пороби руското население, което да използва като работна сила. Нас така ни поробиха и вхеха ресурсите ни. Работната сила избяга на запад, че и тука останалата маса бачка за западняците. Нашите и европейските управници и медии са изцяло под контрола на америка и западните богати корпорации.

259

Анонимен

преди 4 часа

СССР няма нищо общо с ЕС (ЕССР както се подиграват). Точно обратното е. СССР имаше проблеми, но те бяха решими. Руснаците сами си разтуриха държавата заради дънки, касетофони хитачи, западни коли и лъскави западни стоки. А ЕС е точно обратното - гражданите на ЕС искат да си запазят Евросъюза и всички благинки с лъскавите стоки и колите и техниката, но икономическите и социалните проблеми на ЕС са нерешими, затова ЕС ще се разпадне по неволя с мъки и агонии, за разлика от СССР който се разпусна доброволно.

258

Анонимен

преди 4 часа

Друго си е да си част от Евразийския съюз, нали така русофили? Какво стана с него? Нали беше по-хубав от ЕС? Нали трябваше и България да влиза там според вас? Поне вие знаете ли, дали съществува или и вие забравихте за него? хахаха Има ли поне един честен русофил, който да напише "Сбърках тогава, Евразийския съюз се провали." Нека позная - няма. Знаете ли защо? Защото русофилът всеки ден да греши цял живот, никога няма да си признае. Иска се достойнство и интелект, за да си признаеш грешката.

257

Анонимен

преди 4 часа

Как са заплатите на българите в ЕС?

256

Анонимен

преди 4 часа

Сесесер беше блато.Такова ще си и остане.Малко редуцирано.

255

Анонимен

преди 4 часа

Десетки милиони неудачници, пpoшляци скапаняци, хора без образование и квалификация които не могат да се реализират в източна Европа при васалщината защото няма работа, емигрираха на запад да мият улиците и да пpocтитуират и да се унижават пред богатите оядени западняци да им слугуват и да им задоволяват инстинктите. На пръсти се броят българите на запад които работят престижни професии, а и тях ги гледат като хора втора ръка.

254

Анонимен

преди 4 часа

150 европейци са поискали да се преместят в Русия по схемата за граждани на държави, които натрапват деструктивни неолиберални постановки и споделят духовно-нравствените ценности на Москва. И това е само началото. Досегa потоци източноевропейци се преселиха на Запад заради материално блогополучие, готови и на най-унизителен труд там, готови да бъдат роби. А към Русия тръгват заради ценности и това са интелигентни и обезпечени хора, за които жизнен приоритет са именно ценностите - това са хора, търсещи свобода, а не тълпите скапаняци източноевропейци които отидоха да се подлагат на запада.

253

Анонимен

преди 4 часа

Ленин имал голяма гробница. Вижте гробницата на ейбрахам линкълн и тогава бълвайте вашето русофобско словесно разтройство!

252

Анонимен

преди 4 часа

241- ще ти кажа какво ще види БГ от БРИКС- заплатите в Китай в производството са 20% от заплатите на САЩ, а заплатите на Индия 3%, ще видим 12/13 часа работен ден и шест дневна работна седмица- като в БРИКС- робите които си внесохте от БРИКС и те избягаха в ЕС!

251

Анонимен

преди 4 часа

След разпада на ЕС всички ще се наредят на опашка за БРИКС.

250

Анонимен

преди 4 часа

Пропагандата по телевизиите пита върналите се прошляцци: Как, защо, луди ли сте, защо се върнахте в България от Сащ, Германия, Швейцария и др.? А прошляккът, изтощен и смачкан от Запада, влиза в играта и си придава важност. Обичал родината, затова се върнал. А на него му е писнало да седи у задръстванията, да гледа и работи с африканци, забулени и брадати араби и тюрбанени индийци. Да му вземат половината заплата и да не може на ресторант да отиде и да пазарува от най-евтините магазини.

249

Анонимен

преди 4 часа

До 235Ето тези сте най-т.ъпи.

248

Анонимен

преди 4 часа

Джуджи най-много да формира многопластов фекал в памеперса си.

247

Анонимен

преди 4 часа

"На БРИКС"? Това на какъв език е?

246

Анонимен

преди 4 часа

А пък Байдън има ако!

245

Анонимен

преди 4 часа

Млякото с 400% надценка докато стигне в магазина