86

Анонимен

преди 5 часа

Това повишение , може само да ни облекчи в цената на тока , А ЗА ОСТАНАЛИТЕ СМЕТКИ , ДАНЪЦИ И ТАКСИ ,---КАКВО НИ ОСТАВА ????????????

85

Анонимен

преди 5 часа

Така е. На гол .... чифте .... Започнаха да се сравняват с Япония, Германия скоро и с Швейцария. Забравиха как чакаха по опашките за хляб с купоните. Благодарете се на майките и бащите ви , че са ви отгледали в тези гладни времена. София беше като дискотека. 2 часа без ток един с ток. Писал съм домашните на свещ. Едва ли всички сте под 40 , че не помните какво беше.

84

Анонимен

преди 5 часа

С колкото и да ни вдигат заплатите и пенсиите , то ЦЕНИТЕ ВИНАГИ СА ,....ПРЕД ТЯХ , ИЗЯЖДАТ НИ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ , И СТАВАМЕ ВСЕ ПО-БЕДНИ !Тома Томов пред ''120 минути'' , на Светльо Иванов :''България не я очаква нищо добро , УПРАВЛЯВАТ Я МНОГО ПОСОЛСТВА , А ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ПОЖАРИТЕ , НЯМА ДА ПОЛУЧАТ НИКАКВИ ПОМОЩИ , ЗАЩОТО , ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ---ОТКРАДНАТИ , ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ПОДАРЕНИ НА УКРАЙНА ''!!

83

Анонимен

преди 5 часа

Малка но съществена разлика,от нова година минималната заплата Румъния става 1092 лева само,че НЕТО!

82

Данъкоплатец

преди 5 часа

Чужди пари лесно се харчат. А служебно правителство може да си позволи безотговорно харчене, защото след тях и потоп! Говорят за 28 млрд. дефицит, а гласуват още харчове! Главчев по съветите на Радев, Пеевски и Борисов иска да дръпне кранчето на тоалетната.

81

дезинформатор

преди 5 часа

Комунизъм в действие. И при комунизма не можаха да постигнат това- всички да са на минималната :) Да живее демокрацията, изпълни и преизпълни петилеткита.

80

Анонимен

преди 5 часа

Това решение ще доведа само да по голяма безработица, Европа отива към рецесия те вдигат МРЗ, неадекватници.

79

Анонимен

преди 5 часа

Много сте неблагодарни ей. Забравяте как беше преди няколко години. Режим на тока, виденова зима със заплати от 20-30 долара или по долар на ден. Работехте 8 часа за 1 долар, сега философствате, че минималната станала 650 долара.

78

дезинформатор

преди 5 часа

Еахмааму. Скоро ще стигнем минималната заплата. Стига са вдигали минималната, чриемете закон за средната заплата, която да е по е 5 пъти минималната. Така сега вдигайки минималната, средната заплата не се вдига и скоро половината работещи ще са на или около минималната. Така не се прави.

77

Анонимен

преди 5 часа

Не се радвам ,защото ще има двойно повече работа :) .Никои няма да дава повече пари за същата работа работена за 900 лв примерно .Преебават яко .Повече пари +повече работа =по бързо до гроба .Работехме и съботи и недели по 15 дни без почивка .Ама пука ли му на някой ?Хората понеже изнемогват и идваха на работа ,сакън и за мен че ми е такава длъжността ...при мен нямаше избор и трябваше да бъда .И не не съм чистачка (това ще помислят някои )

76

Анонимен

преди 5 часа

Какво станЪ със визите на х-АМЕРИКА , и шенгенЯ?

75

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен--71 А ФЪФ Бг , пък се чудели , как така сме на всички последни места в ЕС , ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ , а и няма Шенген , заменят го със ''МеНГЕН'' !

74

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен--72 ... И последната дупкЪ на кавалЯ в ЕС !

73

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен--65 А как е в Япония със сметката , спрямо доларЪ?

72

Анонимен

преди 5 часа

С тия 500 евро минимална , задминахме всички страни в БРИКС ...

71

Анонимен

преди 6 часа

Руснаците се чудели -как може дори в най-бедната страна на ЕС - България , стандартът да е по-висок отколкото в страната на великите лидери - Ленин , Сталин и Путин ...

70

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен--65,66 ..Аве , какво ви интересува Русия ....???Нали ние тук сме цъфНАле и вРъзале !

69

Анонимен

преди 6 часа

Ааа Главчев я вдига предизборно, сто процента остава служебен още няколко години. Хо хо хо

68

Анонимен

преди 6 часа

Малките места в страната са винаги на минимална заплата /понеже няма много фирми и мъчат хората на минимална /

67

Анонимен

преди 6 часа

Какви ти ''заплати и пенсии'' , на фона на :Подкрепа за Украйна - пари , за НАРО /САЩ/ , за бежанците и другите бежанци , за ромите , за НАС / депутати , политици и управляващи / , за държавните чантаджии , които от 340 000 , Борисов ги направи на 620 000 , ПЛАТЕН ТВЪРД гласоподавател на герб !И ,... ЗА НАРОДА ПАК НЕ остаНАЛЕ !Гледайте РЕАЛНО на нещата !?