241

Анонимен

преди 4 часа

Аз от комунизма помня, че спираха още на 50 км от вътрешния край на границата. Празните магазини и задължителните маршировки на деня на СССР. Не разпознавам такова нещо в ЕС копейка.

240

анонимен

преди 4 часа

Бразилия,Русия,Индия,Китай,Ю.Африка,Египет,Етиопия,Иран,ОАЕ правят стъпки за увеличаване на политическото си сътрудничество главно за да могат да бъдат равностоен опонент на САЩ в основните търговски съглашения ! Това е БРИКС ОСНОВАН 2009 г. - 9 срещу 1 ! Хайде мислете умници къде се живее по-добре все пак живеем собствен живот а не този на Копейкин например, той говори това което трябва да говори за да е добре вие какво предпочитате той ли да е добре или вие да сте добре ? На къде бягат хората

239

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 253 Плюя на тебе бе про3та копейке. Да кажеш на някого "чети в интернет" значи "ходи за зелен хайвер". Ти си лъжец. Както всичко руско и русофилско е лъжа, така и ти.

238

Анонимен

преди 4 часа

"Не става така, ние още помним комунизма. " Ако още помните комунизма, трябва сега да го разпознаете в ес, но не можете, защото ви липсва абстрактно мислене и култура.

237

смях

преди 4 часа

Костя, едно ще ти призная, цар си на науката Тролизъм. Цар си да да хващаш тая риба, тоя планктон, който плува в тинята блатото и мръсните води, да му обещаваш светло бъдеще, щастие и просперитет, но самият ти да живееш в палат, за който събра пари, когато се видя с власт. Евала ти правя - играч си от класа.

236

Анонимен

преди 4 часа

До Комсо молец Е прав е бил. Дай да видим поне една държава на която БРИКС е донесъл нещо добро и тогава ние да скачаме.

235

Анонимен

преди 4 часа

"Демек" ти казвам да прочетеш по Интернет, село проЗтоид, и да се образоваш.информацията е там и никой не я крие. Има я даже и само на български, защото демек друг език не вярвам да знаеш.

234

Анонимен

преди 4 часа

Е видя се същността на Копейкин и Възраждане. Искат да извадят България от белите държави с безмозъчния довод, че "населението на Индия се увеличавало". Прости хора са си това русофилите

233

До Веселяка

преди 4 часа

Аз пък мисля,че ти трябва да отидеш в Украйна и да защитиш американските интереси

232

Анонимен

преди 4 часа

Не става така, ние още помним комунизма.

231

Комсо молец

преди 4 часа

Бай Тошо щеше да каже за евросъюза и за брикса . Да се снишиме.Да изчакаме. Да видиме. Пък после да решиме. Мъдър беше.

230

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 244 Например, Ти си от про3тоидите. Типична слабоумна копейка. Плюя на теб.

229

Веселяка

преди 4 часа

Мисля, че е време да заминаваш за Москва. А от там директно да те изпратят в Сибир.

228

Анонимен

преди 4 часа

Затвор за Късият. Директно трябва да се изхвърли от обществото този лицемерен , платен путинист.

227

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 241 Демек ми казваш, че няма държава от БРИКС с референдум. Плюя на тебе гнусна копейке.

226

Анонимен

преди 4 часа

Малко мислещи българи, много проЗтоиди, ето това е положението.

225

Анонимен

преди 4 часа

До 231 Аз пък не разбрах какво ти дава членството в БРИКС освен тефтер и молив. И без да си член на БРИКС можеш да търгуваш с Китай, Индия, ЮА.... Що държиш България да плаща още една вноска? За да може Радев да се снима в калабалъка със Си ли?

224

Анонимен

преди 4 часа

БРИКС = национализация, фалит, купони

223

Анонимен

преди 4 часа

БРИКС е алтернатива на ЕС и Костадинов е прав с оглед на това, че ЕС се разпада. Трябва да се мисли за алтернатива на разпадащия се ЕС.

222

Анонимен

преди 4 часа

Концерните уж се изтеглиха от русия пък пак си работят . Че реаслизират печалби даже от износ. Парите не миришат един беше казал .