43

Анонимен

преди 7 часа

И всеки ден някой тук мрънка, че българите са бедни! Забравихте какви поттурри бяхте.... и сега само се очлаквате!

42

до36

преди 7 часа

Като гледам и цените в кръчмите, или всеки българин е пиинал 1 бира в кръчмето или само няколко българи са пийвали и апвали в ресУрантУ, щот за мижавите 5м толкова или някой яко послъгва в оборота, други вариАнти нЕма.

41

Грък

преди 7 часа

И в Гърция още толкова

40

ВЪПРОС

преди 7 часа

Ако ДДС за Юридическите Лица беше 20% ? БВП щеше да е 200 милиарда Долара ?Щеше да има пари за Пенсии и Здравеопазване ? Не се шегувам .

39

Бaй Kypтu

преди 7 часа

Eeeeйee, 5 мuлuapga ce uзяжgaт, 5 мuлuapga ce uзnuвaт, caл' cnoмeнът ocтaвa... Aй'e, нaзgpaвe!

38

Русофил

преди 7 часа

Аз ям каквото сготви приятеля ми

37

Анонимен

преди 7 часа

Част от тези пари са изпрани.

36

Анонимен

преди 7 часа

В къщи в кухнята сложих табела "Ресторант" и всеки ден го посещавам. Готвачка е жена ми! Когато имам гости, по време на рожденни дни, именни дни ги поканвам в кухнята "Ресторант" и те не плащат нищо. Всички са радостни! Мога ли да регистрирам моя "Ресторант" и какви данъци трябва да плащам за него? Някой знае ли?

35

Анонимен

преди 7 часа

5 милярда, тея кръчми празни ли стоят ве, тва е нищо, означава само едно, българина не му остават пари да се забавлява, като сложиш, че 1/3 са от чужди туристи.

34

Боко-чекмеджето

преди 7 часа

Значи заради намаленото ДДС на кръчмарите бюджета е изгубил към 550 млн за 1 година...много добре!Като и прибавим,че 90% от работещите в тоя сектор взимат заплатите си в плик,сумата минава милярд.За 5 години с тези пари ще се направят чудеса.А още колко бездънни ями има в тая територия... Държавата не е бедна, лоши са ни управляващите!

33

пенсионер-ветеран

преди 7 часа

много ми се ядосаха ЖълтоПавеАктивистите на ППДБ - как ли не ме Обиждат! което е повече от Комплимент - идващо от тях!!

32

Мен

преди 7 часа

Как няма да отчитат тройни печалби,на ревльото АЛИ му дадоха най много привилегии,9% ддс,намален ток,помощи за първа линия при ковида и още е така гаранция и изведнъж ресторантите пълни с оборот.Да защото най лесно се препират пари така и с най малко данъци това е.В територията някой бизнес отчете ли големи обороти да знаете,че са включили пералнята на центрофуга и парите излизат чисти като сълза.Уж няма персонал за работа,те ревът,че няма и изведнъж свръх печалби касовите апарти им се запалиха.

31

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 26. А така картонолюбец. Фалшиви плюсчета, фалшиви хиперавтомобили...вие сте по тия работи...

30

Анонимен

преди 7 часа

Че то колко са 5.2 милиарда вече? Нищо работа.

29

до22 до17

преди 7 часа

Програмиста мотокарист ти ли си ве, днес скромно си решил да го раздаваш а, ми пак те хванах ве, как е термопомпата, хахахахах, днес си бил първа смяна а.

28

Факт

преди 7 часа

Нямам нищо общо с това!

27

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 26. Верну ли е тей бе картонолюбител ?

26

Анонимен

преди 7 часа

Единствени бедни в България са русофилите. Те са на социална пенсия (защото нямат стаж) и ако някой е успял да си извади фалшив телк

25

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 9. Може би да се замислиш...

24

Анонимен

преди 7 часа

До До 17. Въшки имаш.