93

Петя

преди 12 часа

Славчо избухнал,е и?! Той освен да избухва,да лъже,да се държи нагло друго може ли?!Или на него и приятелчетата му им е разрешено всичко ,но на другите не,трябва да си затварят очите и да им се възхищават И за какво ? Щото си фантазират,че са ,,велики и безгрешни" Кои сте вие бе, за какви се мислите?!Яйде марш

92

Анонимен

преди 12 часа

Балабанчо, Копейката, Тошко, Цончо и още 2-3ма са един дол дренки. Празни погледи, празни глави, празни души. Най-вече по стъклените погледи ще ги познаете. Гледат само "навътре", а не човека, с когото говорят. Търсят там в празното наизустените си изречения, не изслушват какво ги питат, а директно атакуват със заучени фрази.

91

Анонимен

преди 12 часа

Слугата на Пеевски и Борисов пак изпълзя от гнусната си дупка и започна да сее жлъч и злоба.

90

Анонимен

преди 12 часа

Ама те ако се обичат, направо да си се вземат.

89

Анонимен

преди 12 часа

Браво Слави! Спрат ли твоите да ходят там, може и да почна да гледам телевизия! И без това твоите хора буквално ТЕКАТ от ВСИЧКИ МЕДИИ!

88

Бобо

преди 12 часа

Само Бисер Петното я оправи тази преди време.

87

Анонимен

преди 12 часа

до 86 Костадинов бил 1.60 висок? Аз съм минавал покрай него. 1.78 см съм. Той беше с една глава над мен. Костадинов е някъде 1.87..1.88, смееешник!

86

Анонимен

преди 12 часа

В БТВ, Нова и БНТ се вихри неистова, цинична манипулация в полза на умнокрасивитета от ПП-ДБ и джендър идеологийте. И не само Цънцарова и Йочев, ами и Ризова, Иванов от 120 минути", от Нова - Крумова (помня, че когато Слави дръпна ръчната на правителството на Киро, Крумова беше плакала със сълзи), двамата от сутрешния блок и на Йочев жена му дето се подвизава съботно - неделно по Нова. БНТ - Златарева и нейната колежка в "Още от деня" са направо като насъскани срещу всички изповядващи нормалност

85

Анонимен

преди 12 часа

Защо бе Цънци, защо??? Защо изпадаш до такива низости, демонстрираш просташко поведение и срамиш думата журналист?

84

Анонимен

преди 12 часа

БРАВО НА СЛАВИ! ПРАВ Е!

83

ХоХо

преди 12 часа

Рядко си губя времето с БГ телевизиите , но веднъж бях свидетел на едно предаване в което поведението въпросната Зрънцарова премина всякакви граници на простотията и простащината ......

82

Анонимен

преди 12 часа

до 82 БТВ, Нова тв все са същите. За мен са едно. И викаш не съм гледал интервюто с Костадинов и Цънцарова щото съм се объркал с телевизиите? Поне 5 пъти съм си пускал този момент където й каза Костадинов "Мария Цънцарова" И след това започна да си говори само с оня другия папагааал до нея.

81

Истината

преди 12 часа

Не харесвам Слави,но тук е прав! Заради Цънцарова не гледам изобщо БТВ! Тя не е журналист,а пропагандатор и интригант!

80

Анонимен

преди 12 часа

Цънцарова наистина има махленско поведение.Превключвам канала като я видя.Много ниско ниво.

79

Анонимен

преди 12 часа

Ама ти като си прави години наред политическата пропаганда там всичко беше ОК, ай сиктир Слави ти беше началото на края на България, ти с вашите протести и слугинажа на руския аватар Радев!

78

Копейкин

преди 12 часа

Щом чалгарите на Пеефски от ИТН няма да гостуват сутрин по бТВ пак ще започна да гледам тази телевизия. Благодаря ти Слави. Пеефски, обоздай подчинения си, моля.

77

Кире

преди 12 часа

Гледах го сутринта и си е много прав Слави. Цънцарова изглежда има оферта като Хекито за след БТВ-то и сее глупост след глупост. Толко ли пък не се научи как да го направи технично?!? ПП с Тиквун и Шиши гласували нещо, ИТН били виновни:) Айде леко ся!

76

Анонимен

преди 12 часа

от 74 До ръководството на Нова тв... Значи тази мисирчица Цънцарова има правото да внуши на зрителите че Костадинов е лъжец с този въпрос, но Костадинов няма правото да каже, че тя е лъжкиня? Айде бе??? Муахахахаха...

75

Анонимен

преди 12 часа

Поведението на Цънцарова било махленско,но итн гостът се държал ***.Отново плюе опонентите си от пп-дб и намигва на Делян от нн,белки и този път прехвърли бюлетини към Слави,за да влязат в 51-ия парламент.Продукта на учиндолският,е с тежка,ограничена мисловна дейност,която го прави зъл и непредсказуем.

74

Анонимен

преди 12 часа

За пръв път видях Цънцарова да не знае какво да каже и да гледа като блъсната с товарен влак, когато Костадинов миналата седмица като гостува при нея тя го попита: " Г-н Костадинов, как се нарича човек, който лъже? Костадинов за стотни от секундата й отговори: " Мария Цънцарова". Онази се гипсира. Не знаеше какво да каже. Красота... И след това цялото ръководство на Нова тв скочиха възмутено. Муахахахаха...