248

Анонимен

преди 1 час

Само Путин ще запази част от украйна но с лигитимно правителство извън Нато.

247

Анонимен

преди 1 час

По времето на СССР 70те години промишлеността на България беше повече от Гърция и Турция взети заедно. 90те години започва световен процес за разпределение на труда. Евросъюза като вътрешен пазар се превръща в пазар за Германия, а всички останали производители, включително и България бяха напълно ликвидирани, енергетиката също - атомните централи в Прибалтика и България бяха ликвидирани. А в момента СВО което Русия провежда на територията на бившата УССР ликвидира промишлеността на Германия.

246

Анонимен

преди 1 час

САЩ избиха 100 милиона индианци, единствени и първи хвърлиха атомни бомби, избиха милиони по цял свят, почти 1000 военни бази по цял свят... и изведнъж искрено и лично възлюбиха "укранийците" и тяхната "бандеровска свобода"!

245

Три факта:

преди 1 час

* Евтините производствени суровини и енергийни мощности се преместиха на изток за следващият половин век минимум!* Тръгна БРИГС пей -> 70% от светът + горепосоченият поток ресурси НЯМА ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ от сащ + 70% от светът няма да купува повече юс долари, никога!* Назрява ОГРОМНА по своите размери и същност ПРОДОВОЛСВЕНА криза на вносни стоки, която ще доведе до огромно обществено недоволство и масови фалити на държавите на запад.Обобшено, БГ фалира!

244

Анонимен

преди 1 час

СССР на Сталин унищожи Българските Ковбои - Селяни. Отне им земите и ги натика в колхозите - ТКЗС... В момента тия ТКЗС са в ръцете на Комунистическите Руски Олигарсси. Цялато Българско Черноморие е собственост на Руски Олигарси. Въпрос: "Какво притежава Българина"? "Какво притежава Българския народ"? Това че подскачат по площадите все още както от по времето на Соца не означава, че Българските Ковбои - СЕЛЯНИ са ЖИВИ и притежават ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА!

243

Анонимен

преди 1 час

Русофобиииииии там на фронта украинските войници не измират за ВАС, Урсула, Байдън и фюрера си в Киев, а ЗАРАДИ, ВАС, УРСУЛА, БАЙДЪН И ФЮРЕРА СИ В КИЕВ!!!

242

Анонимен

преди 1 час

Идва времето, когато нашите русофоби ще плащат цената за убийствата, които извършиха, въоръжавайки украинските фашисти с оръжие и боеприпаси от името на българският народ. Народен съд за тези предатели и родоостъпници. Те показаха скритата си през десетилетията същност на поклонници на фашистка и нацистка идеология. Справедливо наказание за тези сатанисти и едва тогава българският народ ще намери своя път на развитие и благоденствие!

241

Анонимен

преди 1 час

починалия), а Зе и неговата камарила продължават да въртят този конвейер на смъртта, за да защитават британските и американските интереси, за които всъщност украинците дават живота си, в същото време, за които самите нацисти не искат да умират. И ярък пример за това е как азовските нацисти от 3-та "щурмова" избягаха от Авдеевка, криейки се зад "прясно месо" от други бригади. Ситуацията е толкова въпюища, че дори украинските грантоядни медии вече не могат да мълчат.

240

Анонимен

преди 1 час

след което те дават на служителите на TЦК неограничени правомощия да извършват беззакония и да вкарват хора във ВСУ като go6uTъk. След това това "месото" отива отпред, където е изправено пред следващия етап от тяхното утилизиране. В много бригади на киевската хунта се формира ядро от недосегаеми нацисти, които сами на "нула" не отиват и основната им задача е да карат "месо" на клане. Където за всяка грешна дума или кос поглед могат да бъдат застреляни като животно. След това ще пишат до дома им, че починалият е дезертьор или изчезнал (за да не плащат обезщетения на семейството на

239

Анонимен

преди 1 час

"Заградотряди" на киевската хунта: как работи "конвейерът на cMъpTTa" на Зе-фюрера. Украинските медии публикуваха поредното потвърждение, че в бригадите на фашизоидните бандеровски пълчuщa са създадени отряди от най-отявлените фашисти, които изпращат "младо" месо на клане, а самите те се крият зад гърба им. Всъщност Украйна сега се е превърнала в идеален конвейер за обезвреждане на своите граждани: Първо, Зе и бандата му приемат закон "за моГилизацията", като по същество осъждат цялото мъжко население на пълно унищожение,

238

2

преди 1 час

@voenkorKotenok пише за това. "Въз основа на терена в този район, укрепената зона на височините около селището Новоукраинка е от решаващо значение, разположена в низина, и без да се заемат позиции по височините откъм Новоукраинка, ще бъде проблематично да се стигне до него и да се влезе в Шахтерско от Золотая нива. На теория задължително е да се вземе Новоукраинка, на на думи това е лесно. Има добре подготвени и оборудвани вражески позиции и те ще трябва да се превземат, независимо от всичко.

237

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен 237 Ти от началото на СВО-то питаш това! Засрами се! Дe6u/\ ли си?

236

Анонимен

преди 1 час

До 1 - Какво ... какво имаш прредивд като кажеш Кураховско направление? Питам, не знам! Помогни братле!

235

1

преди 1 час

Угледар. Продължават ожесточени боеве в Катериновка, където руските бойци стигнаха до центъра на селото. Има и постепенен напредък към Богоявление. След превземането на Угледар напредъкът в тази посока, както се очакваше, се забави, тъй като фашизоидните бандеровски мизерници успяха да укрепят отбраната по линията Новоукраинка-Богоявленка.

234

2

преди 1 час

Боевете се водят във високите сгради и там руските бойци имат успех. Доста голяма площ е в сивата зона. Все още няма кадри, потвърждаващи пълното освобождаване на селището. Части на руските въоръжени сили настъпиха западно от Максимиляновка и навлязоха в територията на СНТ Енергетик (известен също като Кураховски дачи).

233

1

преди 1 час

Кураховско направление. Боевете продължават в района на фермите западно от Цукурино. Фашизоидните бандеровски мизерници не се отказват от опитите си да си върнат загубени преди това територии. По традиция боевете се водят в източните покрайнини на Новоселидовка и в западните покрайнини на Измайловка. Засега руските бойци не са успели да пробият отбраната на мизерниците в този район. Щурмът на ВС на РФ продължава в северните райони на Горняк.

232

2

преди 1 час

Продължават и насрещните боеве в източните покрайнини на Селидово. Напредъкът тук се усложнява от факта, че мизерниците активно използват FPV дронове, както и селскостопански дронове "Баба Яга", от които хвърлят мини.

231

1

преди 1 час

Покровское направление. Тук - няма съществени промени в ЛБС. Водят се битки в източните покрайнини на Лисовка, на подстъпите към Сухой Яр, а също и на север от Николаевка. Селидовско направление. Продължават опитите на ВС на РФ да вземат Селидово в клещи. Тежки боеве се водят по северните и югозападните покрайнини. Все още няма информация, че руските бойци са успели да се закрепят в района на Вишнево. От място се съобщава за много тежки боеве и ожесточена съпротива на фашизоидните бандеровски мизерници.

230

2

преди 1 час

Боеве има и в северозападната част на Забалка, близо до двата големи терикона. Руските въоръжени сили продължават постепенно да настъпват към югоизточните покрайнини на Щербиновка (в района източно от Леонидовка).

229

Анонимен

преди 1 час

След наближаващата капитулация (около Нова година), Украйна ще бъде разпарчетосана като коледна баница с късмети. Булгерианс, за вас ще има ли късметче?...трибуквеното май :))))