83

ANTI

преди 15 години

в БГ няма полицаи ,а са си чисти милиционери!Прости са! Винаги се държат с теб все едно си престъпник!К'ви са тия! Много добре знаете как се става милиционер-с връзки! Като не им изнася да ходят по строежите,ама там се работи нали?Що се отнася до ГЕРБ-Поредният надут балон!Ченгета и мутри!ГЛУПОСТИ

82

преди 15 години

Протест ще има на 13декември, пред сградата на МВР, който е съпричастен с полицаите да оиде и да запали по една цигара, това е протеста, тъй като по закон са забранени стачките в полицията.

81

преди 15 години

Не може Борисов и Цветанов, които дълго време са били в МВР и нищо не са направили за неговото технологично обновление и повишаване на стандарта, сега да използват това за своя политическа дейност

80

преди 15 години

"Според него това ще се случи заради факта, че в различните служби има големи разлики в заплатите."- Това е точно така. "Разузнавачите" в в една новосъздадена служба у нас вземат по около 2000 лв заплата - доста повече останалите полицаи, а в същото време - дори не вършат и колкото тях работа!

79

ivac

преди 15 години

АБЕ ДА КАЗВА НЯКОЙ ЗА 13 КЪДЕ И В КОЛКО И ДА ТРЪГВАМЕ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА . АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕЩО ДА ГО КАЗВА СТИГА С ТЕЗИ НЕДОМЛЪВКИ -

78

преди 15 години

Къде ще скачат тия търтеи.

77

преди 15 години

Според мен тия които пишат тука срещу стачкуващи и недоволни не са народа са на работа в някоя партийна централа така че споко колкото ида си драскат и на черното да викат бяло номера няма да мине

76

ves

преди 15 години

Браво,подкрепям те!

75

koko

преди 15 години

Когато учителите стачкуваха-мързеливи били и частни уроци давали. Когато лекалите стачкуваха подкупни били. Когато полицаите стачкуват биели и мутри били. За всички чалгаджии пиещи ракия и псуващи-***: това са професиите, които са елита на нацията. Те са всеки ден до Вас, те са ТОВА - КОЕТО СТЕ ВИЕ и ако не ги подкрепяте заслужавате да ви бият, убиват, палят по вагоните, блъскат по улиците, да си плащате парното и тока, да ядете отровно свинско и дане ви искат в ЕС, да не ви лекуват и образоват. Чалгаджии нещастни!

74

SYNOPTIK

преди 15 години

Служителите на МВР нямат право да са ЕТ,да извършват търговска дейност и още куп ограничения. Де факто със закон ги принуждават да живеят с подаянията на Миков и сие.

73

преди 15 години

ДАВАЙТЕ ДРУГАРИ, НИЕ СМЕ С ВАС

72

преди 15 години

Пари в държавата има ама се дават само на нашите.Тоест в момента нашите са ДАНС щото те ще слухтят и ще ни пазят от политическите ни конкуренти,наши са съдебната състема щото ако случайно някой се издъни да омажем така работата че да не е виновен но полицията не тя не е от нашите тя не трябва да работи тя трябва да е смачкана в ъгъла да няма заплати да останат на работа само дяковци и некадърници в нея за да може да се диша свободно е това е политиката на сегашните управляващи обяснена на *** народен език долни комунисти с което сте се хванали него не сте ***

71

преди 15 години

Абе драскачи , питайте личните си лекари, колко полицай със заболяване има при тях ?!? Що не плюете съдебната система, ааааааа, 13, 14 и 15 заплата, не е ли малко нагло ????????

70

преди 15 години

Няма да коментирам глупостите на Цветанов.Но да започнем със заплатите на полицаите.Никой не почва със седемстотин лева, а доста по-малко.МВР болниця не е лукс и специалисти почти няма , повечето полицаи се лекуват в други болници също като "вас" и си плащат.За осигуровки се взима процент от заплатата им.Ведомствени жилища отдавна не се дават и ги няма.Много от тях са с кредити също като вас , за да си купят собствено жилище.Стипендията в Академията е по-малка и варира според успеха.Като искате учете там и вие да взимате , а и да нямате свободно време , за да работите и да си докарвате повечко пари.Другото , което е , че трябва да имат минимум 5 години стаж , за да получат някакво обезщетение.Никой не се пенсионира на 40 години, защото все пак важи и за тях общото законодателство за пенсиониране , а именно необходимата възраст.За да не се чудите защо пиша всичко това, ще ви изясна, че моят мъж беше в системата и понеже както пишете всичко беше "ОК" затова се махна и предпочете да работи по специалността си от средното образование, за да може да си отгледаме детето и да не живеем с "екстрите", които му осигуравя държавата като служител на МВР.Хайде със здраве!

69

преди 15 години

К*обур си купува за пистолета !

68

преди 15 години

Българския полицай е унижаван, оплюван, хулен и не оценяван !!! Всички тук драскачи против редовия полицай, знаете ли, че полицая сам си слага бензин в колата и работи с личния си автомобил, щото държавата няма пари за гориво, че полицая сам си купува принтер, комп и консумативи към тях, че полицая сам си купува - ЗА ПИСТОЛЕТА СИ !!! Ами ако това е супер условия за работа, здраве да е, за това и чакате резултати от МВР, АМА НЯМА !!! А как може в съдебната система да има пари, от къде са ???

67

Comment

преди 15 години

Въпросът с манипулацията на общественото мнение се състои точно в това! Избира се един истински случай и се тиражира многомилионно (съгласно броя на зрителите)! Т. е хвърля се на обществеността едно внушение по савършено различен повод. Защото ако въпросният корумпиран бизнесмен спонсорира ГЕРБ ( при това, не е сигурно дали не, като добре платено или възмездено подставено лице ), то сигурно има други 10 още по-корумпирани от него, които спонсорират БСП или други партии. Но в случая целта е езпулнена! Направена е неповторима антиреклама на ГЕРБ!

66

преди 15 години

Тука е пълно с платени драскачи на власта чиято цел е да внушават кави мутри и колко облагодетелствани сме полицаите квото и да пишете факта че колегите ще ходят да дърпат цигари пред министерството говори достатъчно тия хора от хубаво няма да отидат да клечат и да се тровят с тютюн всичко останало са празни приказки Защо не ходят от данс или от съда или данъчни да пушат пред министерствата си а

65

До 58

преди 15 години

Тая поговорка е много хубава поговорка . Ама за тоя , който прави "чудото". Ако на вас ви се случи "чудо" , не знам дали ше ти харесва толкова. Глей в Гърция кви чудеса стават напоследък . ..

64

Дядо Петър

преди 15 години

Полицайте са неразличими от мутрите, дори и когато са в униформа.Пази боже да имаш нужда от тяхната помощ.Остатък от разлагащата се комунистическа система. Която все повече и повече смърди.Не зная до кога ще издържим.