56

Аз

преди 1 седмица

До Криви са им сметкитеА ти ще работиш ли за тая заплата която искяш???

55

Програмист

преди 1 седмица

До Анонимен 52 : Не, драги, просто съм обикновен дразнител, който посочва на хората неприятната истина, която се опитват да игнорират. Приеми го като вид мотивация.

54

Анонимен

преди 1 седмица

Време е да се каже истината! И тя е: работил неработил ... взема минималка. Не е честно така. Пенсиите трябва да минат на лична партида. Който не работи, не трябва да яде!

53

Анонимен

преди 1 седмица

Да , вярвайте му на програмиста. Той е мултимилионер , ама седи по цял ден да спами в интернет вие колко сте бедни и ниско интелигентни. Това им е работата на тро ло ве те на сороските НПОта.

52

Мен

преди 1 седмица

Каква ли е производителноста на програмиста който цял ден пише тука ;) май ще го изритат.

51

Asassin

преди 1 седмица

А не иска ли и замразяване на всички цени?

50

Програмист

преди 1 седмица

Всъщност разбирам ви - всички *** - бачкатори от най-ниският пласт на обществото винаги се нуждаят да посочат класов враг - някой, който да им е виновен за мизерното им съществуване. Никога няма да признаят че дължат всичко на слаба квалификация, нисък интелект, ниско образование и дълга поредица от погрешни избори, които сте правили през живота си. За вас няма нито бъдеще нито друга алтернатива освен да чакате някой друг - в случая държавата да промени нещо, например да вдигне минималната

49

Анонимен

преди 1 седмица

Програмиста е професионален манипулатор нает от НПОта като Отворено общество и Америка за България на Сорос. Всичко са измислици , копи-пейст от общия им чат за ръсене на пропаганда.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Най добрият вариант е национализация и народен съд. За а такива като тия доживотна каторга

47

М унчо

преди 1 седмица

Какъв бизнес си ти.Ако дърдоренето е бизнес....здраве му кажи!

46

Програмист

преди 1 седмица

До Анонимен 48 : Не и ако се занимавам с разработки в областта на ИИ :) Всъщност това е едно от нещата, които правя.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Програмисте, ти си като жътвар на нивата. Идва комбайнът изкуствен интелект и ти ставаш излишен. Комбайнерът ще е един.

44

Програмист

преди 1 седмица

До 38 : Мизерното заплащане на труда е резултат от мизерното качество на труда.

43

Алекс

преди 1 седмица

Ало,Велев,събуди се.Еврочленството сме го постигнали още през 2007 год.МРЗ в България и пенсиите са най-ниски в ЕС.Трябва да си завършен едеот,за да предлагаш замразяването им.Не всички са гепили ДС куфарче с пачки,за да бръкнат в него при необходимост.Ниски данъци,ниски заплати,държавна помощ за ток и въпреки това "бизнесменът" Велев не може да излезе на печалба.Освен куфарче си требе и акъл за бизнес.

42

Anonimna

преди 1 седмица

Уплашиха се, че си намерих работа, да не би пък да забогатея :)) Мух*льовци. Не можете да предотвратите неизбежното. Ха ха ха.

41

Анонимен

преди 1 седмица

Народът е крава,която трябва редовно да се дои.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Даааа , Програмиста е 100 % нааакан ***, плаща му се от Велев и Хампърци да ръси глупости в сайта , ама като гледам само минуси събира ....

39

Анонимен

преди 1 седмица

Българският мутренски бизнес иска да получава парите директно от държавата, а не щрез пазара. Защото е некадърен и 90 процента е паразитен бизнес, живеещ от държавни поръчки и държавни субсидии. Увеличаването на пенсии и заплати увеличава покупателната способност и потреблението. Но за да вземат тези пари от пазара и да печелят от тях, те трябва да произвеждат и да работят. А българският бизнес не желае да работи, а да получава пари директно от държавата, а хората да живеят в мизерия.

38

Програмист

преди 1 седмица

До 34 : Работя когато си искам. Това е сладкото на работата ми. Мога да избирам. А какви данъци плащам си е между мен и НАП.

37

СТРАНДЖАТА

преди 1 седмица

АААА СТАНА МИ ЯСНО... АЗ СЕ ЧУДЕХ ЗАЩО ПУСКАТ ТОЧНО ДНЕС ВАСИЛ ВЕЛЕВ ПО МЕДИИТЕ А ТО ДНЕС БИЛ СВЕТОВЕН ДЕН НА ПСИХИЧНОТО ЗДРАВЕ! Значи и другите ще ги слушаме днес!