60

Анонимен

преди 6 часа

"евроатлантици",защо сте толкова жлъчни,да не кажа прости ?!

59

Зозо

преди 6 часа

Копейката е един Московски глашатай. Търчи-лъжи от всякъде. Има задача да лъже колко е зле в ЕС и НАТО - фалит, глад.... И колко е добре в Блатная и БРИКС, Китай :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Само пълен ид/иoт може да му се върже.

58

Една

преди 6 часа

Единствения политик,който не е за затвора,а за диспансера!

57

Възраждане

преди 6 часа

за вече Колко Години в Парламента - Толкова Много НаПрави за Избирателите си, че Едва ли скоро - ще има - Избиратели!!

56

Анонимен

преди 6 часа

затова ли точно сега ни предлагат Шенген, всички мигранти у нас,няма да можем да излезем навън след 18 часа

55

Атакист

преди 6 часа

Костадинов разби патриотичните партии!

54

До Копейкин

преди 6 часа

Днес новият Британският посланик изнесе слово на Български по случай встъпването си в длъжност в България. --- Питане към Копейкин - кога посланикът на Русия- Митрафонова е казала една дума на Български. Надменното , имперско отношение на путинопикантропското отношение на руските империалисти към България и Българите е обидно за Българите и е НЕдопустимо.

53

Трак

преди 6 часа

А ти га дойде от Хиндокуш,те приехме!

52

Зозо

преди 6 часа

Копейката вече няма с какво да плаши мaлoyмнитe си фенове. Много ще е изненадан на изборите. Бачо му Волен ще му дръпне едни 20000 гласа. Пастор Ивелин 4-5 % :)))))))))))))))))))))))) Пак ще му дърпа ушите Мутрофанка :)))))))))))))

51

Анонимен

преди 6 часа

Тъй като Копейкин и Цончо глупакът са гейове / те не се крият от това / и не могат ,да носят оръжие ,са отказали ,да заминат за фронта !!! Обаче са приели ,да станат пожарникари ,тъй като Русия гори и да помагат ..Хвала, за тези патриоти ...

50

Тя

преди 6 часа

Много предатели, а може би са един, двама и се късат да плюят истината !

49

Анонимен

преди 6 часа

Казва човека,който сравни Насрала с Ботев и Левски!

48

Анонимен

преди 6 часа

Този човек е жълтеничав. Вижте му лицето, сигурно е заразен. А очичките му едни малки, шарят нагоре - надолу да търсят опорките, но никога не те гледа право в очите. Подлец, та дрънка.

47

Анонимен

преди 6 часа

Копейка или както щете го наричйте но на всички избори си умножава резултата а на другите гласовете се топят като ланшния сняг!!! ФАКТ !!!

46

Бершен

преди 6 часа

Бележете рублите....

45

Ада на чебурашките

преди 6 часа

Докато не изметем цялата руzка *** от България, ще гледаме как Румъния става все по-добре, как от следващата година ще пътуват до САЩ без визи, строят най-голямата база на НАТО на Балканите, и в Шенген ще бъдат равноправни на останалите страни. А ние ще продължим да се дърляме с диванните чебурашки и ще правим избори по два пъти в годината, докато държавата не фалира. Всички червени ***...лу..ци вън от България.

44

Анонимен

преди 6 часа

Бежански лагер,Максуда....

43

Анонимен

преди 6 часа

Единстевеният политик с разум!!!

42

Анонимен

преди 6 часа

Този гнусен ром ,отдавна трябваше ,да бъде подложен под съдебна отговорност ,за държавна измяна ..Копейкин е ром - гагаузин и по природа ,този етнос мрази България !!!!

41

Джихан

преди 6 часа

Много разчита на имунитета!