23

до 12

преди 6 часа

Ти кога се върна от Америка бе,въшльоо?А тва за създаването на БРИКС е простотия сътворена от една американска чвбурашка,която гледам набира скорост по мрежите.Разбира се в такива глупости вярват само неграмотниците.

22

Анонимен

преди 6 часа

Нема нужда да срутва цел Иран, все пак бомбите и ракетите струват пари.Достатачно е да срине нефтените инсталации за износ на петрол на остров Харк, 90% от износа минава от там.Това за за Иранската икономика е смъртен удар.

21

А ако не иска?

преди 6 часа

Иран е държава с история от 5 000 години. Израел няма и сто години. Няма как да продължи. Жалко, умните евреи не са много - например Айнщайн, ръководил защитата на Георги Димитров в Лайпциг.

20

Анонимен

преди 6 часа

тоя скоро про зветанка ризова предложи да разменим южното черноморие срещу излаз на бяло море, няма кво да го ворим повече хахах

19

AAAAAAAAA

преди 6 часа

Само чукове в т.Ъ.пата кратуна на Чуков ще го оправят

18

Тъп чук

преди 6 часа

*** аннал

17

Тъп чук

преди 6 часа

И тоя бил купен от юдеите *** лизатор!

16

Войводата

преди 6 часа

1. Ако дойде момента знайте това. Защо не можеш да победиш камък? Защото той не чувства. 2. Значи ти също трябва да отвеждаш всяка болка извън теб. И веднага удари. 3. Как се прави? Отпусни се напълно, свали рамената. Гледай го в очите, но през него. Сякаш празен неучастващ поглед. Не прави друго чакай. Ако е супер силен и опита да те ритне. Просто го посрещни неравно (свито коляно или свит лакът). Ще го заболи. Теб също. Когато усетиш болката стисни всеки мускул в теб и нанеси удар в него.

15

Моля за пояснение

преди 6 часа

"Сменяйки кодовото име на акцията е очевидно, че идеята за новия Близък изток може би е изпаднала", поясни Чуков." ------------ Може ли да поясните какво се опитва да поясни Чуков?

14

Анонимен

преди 6 часа

Има двама Чукови. Единият е мегарусофил, а другият по-скоро обратното. Затова винаги трябва да се казва кой кой е, а не да се пише такова общи заглавие.

13

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 часа

Въпросът е, кога Израел ще метне ядрена бомба върху Иран? След това Тел Авиф и Йерусалим ще се превърнат в ядрена пустиня. От ответният удар на Иран.

12

Анонимен

преди 6 часа

САЩ е в ръцете на частния капитал.Няма вече държава САЩ, а Блекрок.Те са предали запада от 20 г.Затова сега стават тези неща.БРИКС е създаден от частния сектор в САЩ.Предатели.Блекрок са световния капитал и са предали запада.Капитализмът изяжда месата си.

11

!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 часа

Тоя малоумнк какво ни го пробутвате. Явно се видя, че Иран ако искаше ракетите щяха да са в жилищните райони и всички щяха да са мармалад. Но еранците не са като фашистите еврейски, не засегнаха градовете. Тоя *** е като сайта ви, платена ***

10

Хулио

преди 6 часа

Чуков,пийси редовно хапчетата,смешен си

9

Анонимен

преди 6 часа

Всеки пияница ли вече може да се изказва в медиите?

8

Анонимен

преди 6 часа

А Натовска Турция стои зад Иран.И иска в Брикс.А зад Брикс стои Блекрок, тоест САЩ или каквото е сега САЩ.

7

Анонимен

преди 6 часа

Чук, да не те претопят и да станеш наковалня?

6

Анонимен

преди 6 часа

Израел ако иска и САЩ може да срути ама не иска защото ще им спрат дотациите и ще фалира.

5

Пич

преди 6 часа

То и Русия ако поиска може да срути ОкраИна, едно ядро в Киев и е готово, но не иска.

4

Анонимен

преди 6 часа

СЪРПИЧУКОВ ЛИЖЕ НА ГРЕШНОТО МЯСТО.