28

До 23

преди 6 часа

До До 18 Определено не си прав! Разбирам, че си предприемчив човек, но явно си млад или си забравил за липсата на свобода на изява преди 10.-11.1990 г., а има всички признаци, че определени сили ни тласкат натам или на нещо подобно, при което парите няма да те спасят ако не слушкаш!

27

Анонимен

преди 6 часа

Който и да дойде на власт , то МНОГОТО ПОСОЛСТВА няма да му позволят да управлява истински , все ще трябват пари за НАТО, бежанците , Украйна , другите бежанци , и ромите ,... да не забравим , И ЗА ТЯХ - ИЗБРАНИЦИТЕ ''НАРОДНИ'' !

26

НЕ НИ ПОКАЗВАЙТЕ

преди 6 часа

БЮЛИТИНАТА. ПОКАЖЕТЕ СПАСЕНИЕТО АК 47

25

00-11

преди 6 часа

Поне да ги бяха направили "меки и нежни", та след това да можеше да се използват за Тоалетна хартия! -))))

24

До 22

преди 6 часа

То отдавна се е въдворил, ама само кухари като теб не са разбрали, че държавата в на Пеевски и Боко! БлаженносаБалъциъе

23

До 18

преди 6 часа

Гласуват само умници като теб, дето чакат ония от НС да им дигнат доходите! А на способните и работливи хора им е все едно, щото се оправят сами

22

До 15

преди 6 часа

Утре, когато заради такива като тебе се въдвори тоталитарен режим не само няма да ги изкарваш тези пари, а и ще бъдеш посетител на място като Белене и Скравена!

21

Анонимен

преди 6 часа

ДПС , герб и ШАЙКАТА им , препъват пътят на България , към истинският ЕС и Шенген !!! Ако искаха , до сега да сме влезли 100 пъти в Шенген и ЕС като ПЪЛНОПРАВНА ЧЛЕНКА , но не искаха , ще им се развалят ДАЛАВЕРИТЕ , ЩЕ ИМ СПРЕ ЛАПАНЕТО !

20

Възрожденеца

преди 6 часа

Само номер 12 ме интересува......

19

Бай Ой

преди 6 часа

На ден изкарвам по 500 лв, работя когато ми е кеф, но обикновено в събота и неделя. Никакво гласуване, няма време за губене!

18

До 8

преди 6 часа

До Очуден Няма какво да се чудиш! Българите не гласуват, после се оплакват! Българите не мислят с главите си, цинично в своя полза, а се водят по приятели, по външен вид и по други несъществени признаци вместо да избират този, който ще им свърши работата, а няма да им сваля звезди от небето и да ги лъже право в очите!

17

Deep Zone

преди 6 часа

Ще си добавя Салах, Меси и Кристияно да ми е интересно и ще се чудя поне десетина минути в стаичката за кой да пусна глас :D

16

Анонимен

преди 6 часа

Резултатът ще бъде , ---същият !

15

Анонимен

преди 6 часа

Никакво гласуване до откат! Изкарвам си по 12 бона на месец и даже новини не гледам! Ако сам не се оправиш, никой няма да ти помогне! Пролет купувам по една стара къща в селата около София, правя я и преди Нова година я продавам със 60-70 Хил евро печалба! За кви избори ми говорите?

14

Анонимен

преди 6 часа

Тя тая бюлетина съвсем като за академици стана. После се чудим защо по-простоватите хорица не гласуват и избирателната активност пада. Ами как да гласува с това чудо някой съвременне бизнесмен с основно образование и купено "више"? Или пък някой умен и красив, завършил напоследък Харварт? А?!

13

Анонимен

преди 6 часа

Защо занимавате 80% от народа , който няма да гласува ?

12

Анонимен

преди 6 часа

Само глупациГласуват за тия айдуци в НС

11

Анонимен

преди 6 часа

КойгоБоли като ще гласуват 28%! Хахахаха. След 3 месеца пак докато не паднат 10%

10

анонимен

преди 6 часа

Вървете по дяволите,аз НЯМА да гласувам за ***

9

Анонимен

преди 6 часа

Как изглежда .... както предния път.