318

Анонимен

преди 7 часа

Руснаците да не са искали разрешение от Америка да убиват, да бомбандират и разрушават Украйна, а сега се и възмущават! Руснаци и русофили са еднакво нaгли и npocтu! ПФУ!

317

Бай Гошо

преди 8 часа

До Toni Ivanov Тогава когато РАШКАЯ БЛАТНА няма да я има вече..!!!

316

Toni Ivanov

преди 8 часа

Откачени политици. Колко им е скъпа Украйна,че искат да изтрепят собствения си народ???

315

Toni Ivanov

преди 8 часа

Тази въшлива държва Хитлер я превзел за 1 час,а Русия за колко ще я превземе?

314

Делфин

преди 8 часа

Датчанинът воюва само с делфини. В останалото време бива брутално насилен и при тях исторически е комплекс за малоценност.Няма друг изверг, подчертавам ИЗВЕРГ, който да избива делфини под формата на празник. Трябва да си ментално болен като нация, за да го позволиш.Но нали сме Хепи Юръп, търпим подобни неща в името на либерализма.Решението е просто, но няма воля. Пипни делфин и куршум. Що за *** трябва да си да убиеш толкова красиво и умно животно, и да парадираш с това!?

313

Анонимен

преди 8 часа

до 323, не знам дали е виждала, но датчаните са изцяло на велосипеди, поддържането на кола е много скъпо, не ми се видяха щастливи сутринта под дъжда като отиват на работа с колело, някои са като рикши, за да могат да превозват децата си или инвалиди - в Канада външните тоалетни се наричат екотоалетни

312

Амии

преди 8 часа

Тази май се чувства далече от ракетите.и радиацията

311

Българин

преди 8 часа

До 332:Тази цикличност е с Изкуствен интелект на гърба ни. Ще оставим хора като Мъск да вземат решения. А те без мрежата не могат.Оттам губим Божественото. И влизаме в Матрицата. Но Нео е филм.Пренаселвайки дома си го обричаме на гибел. Кой от Лидерите ни го е грижа за Затоплянето? Ще копаят дори до Ада, само да са на печалба.А пари никой не е отнесъл в Отвъдното;)

310

Анонимен

преди 8 часа

и пак някаква nача безумна... каква изненада

309

Анонимен

преди 8 часа

Пpuзoвaвaмe Дaнuя ga noзвoлu нa CAЩ ga kynu Гpeнлaнguя!

308

Анонимен

преди 8 часа

Група руски хакери обявиха, че от утре ракетите томахоук ще бъдат известни като "бумеранг"

307

Българин

преди 8 часа

До 326.Краят отдавна е дошъл. Няма РАЗУМНО животно, унищожаващо собствения си дом.Динозаврите не са имали интелекта. Ние нямаме волята.Ще се видим в Отвъдното :)

306

BONZO

преди 8 часа

Дания е 2 пъти и половина по-малка от РБ. Тази мома от снимката мисли ли, че тя, децата ѝ, роднините ѝ ще бъдат защитени от радиацията в бункерите си? Смешни и жалки войнолюбци.

305

Анонимен

преди 8 часа

и после.....

304

Българин

преди 8 часа

Чел съм го.И в генът ни е самоунищожението. Великият Евреин Айнщайн е избягал от злото уж, за да го повтори с Вернер фон Браун 45-та срещу Япония. За пари.За много пари.Генеалогия на провала, ако си чел други теолози. Отхвърляне на Божественото в търсене на Собственото.И в Рим, и в повечето Православни религии, дори в Исляма и Будизма се говори за Възгордяването.

303

Анонимен

преди 8 часа

Украйна бе 50 милиона и с промишленост като Германия преди 30 г. Сега е 20 милиона и като мине срока на аец, отиват в 15 век

302

Анонимен

преди 8 часа

Тази женица виждала ли е външна тоалетна?

301

Анонимен

преди 8 часа

Кой те чува Дания. Един чичо преди време те завладя за два часа има, няма. Лека женя не се сваля толкова бързо.

300

Българин

преди 8 часа

Този, който го цитираш, ако е Нетаняху ще те разпънат на стените на Йерусалим.Никъде Бог не казва аз се нуждая от стени, от кражби на атома, от лихварство и т.н.Те Израел нямат общо с Бог честно казано от времето на Давид и Мойсей.

299

Анонимен

преди 8 часа

Ех, колко липсва Сталин. Ест Дания, естествено проблем. Нет Дания, нет проблем