135

Анонимен

преди 4 дни

давай Апти...много ми прилича на Бойко Борисов в светло синята униформа, проверете в гугъл. Ние сме с теб Апти, въпрос на мъжка чест не на игра. Първи любовници с Кадирката сте. Горещо попълнение в редиците на матушката.

134

Анонимен

преди 4 дни

Медведев - "Ако бяхме влезли в ЕС,щяхме да изгубим своите ресурси!" ....Сега ще ги изгуби само Русия :-)

133

Анонимен

преди 4 дни

Тогава защо Зеленски няма един филм на украински език??

132

Анонимен

преди 4 дни

До 118Русия яйцата са 18 стотинки///Не лъжи! 10яйца са 118 рубли - 1,5 $ което значи 26 стотинки.

131

Ужасът да си рашист

преди 4 дни

Най-забавно е как рашистанската пропаганда се напиня че Европа се излямизирала и копейките жални припяват в захлас, докато в самия Рашистан брадати ислямисти се явяват на бункерния Вова като Гестапо и тероризират и изнасилват млади уплашени от войната православни рашистанчета.

130

Анонимен

преди 4 дни

До УрсулаРазликата е в менталитета. Азиатският менталитет е на робството и на това човешкият живот да не струва 5 стотинки. Крепостничеството в руската империя е било чисто робство и не се нарича робство само заради руската пропаганда. На Запад човешкият живот се цени и хората имат стремеж към свободата. Затова Беларус и Украйна не са русия. Те са живяли под Жечпосполита и под Запорожката Сеч и знаят какво е да си свободен, а не роб.

129

А бе

преди 4 дни

Понеже било срамно да се предадеш на врага ,този умник призова чеченците в плен ,да си направят харакири! Интересно е, колко ще послушат този "звезден" призив? Дали вярват,че горе ги чакат 70 девственици?

128

Анонимен

преди 4 дни

А вие западните шлифери що не сте в родината ви Майка-САЩ? Що се,рете тука? Отивайте при дементиращия с вълците и онази с изтерясалата усмивка...Или пък бегом да помагате на зеленио за Плана за победата. Търсил тъкачи на килими за червения площад...

127

Анонимен

преди 4 дни

До 147. А ти къде си в момента?

126

Западняк

преди 4 дни

Тук някакъв зомбиран съветски шушляк се е развихрил да хули запада и да хвали просията. Не знам самият той какво прави тук, а не е в масква, но най-добре да пита децата си къде им харесва. Аз знам.

125

Анонимен

преди 4 дни

Има едно видео от Аптито как обяснава, че,, Ахмат"търсли украйнците из Курско, но все се разминавали с тях. Голем образ е не случайно им викат,, ***".

124

Урсула

преди 4 дни

Специално за сърбите откъде са дошли, има и теории, че не са баш славяни( каквото и да означава това). По са близо до германците. Обаче си говорим почти един език, вероятно защото толкова много години сме били в една държава - България и Османска Империя ;) Баш славяни се водят поляците, тоест от там е произлязал генът, който преобладава при славяните.

123

Ужасът да си рашист

преди 4 дни

Този е поредният смахнат *** ислямист. Все едно с конкурс ги избират. Рашистите тепърва ще страдат с такива "звезди"

122

Възмутен

преди 4 дни

А защо не пита как русия спря устрема на Чечения за свобода и независимост от империята на злото? И колко жертви дадоха чеченците?

121

Vladalv Putup

преди 4 дни

До 115 "стотици разновидности на шунка. Хляб с квас или мая, със захаросани плодове или кимион, без захар и дори без глутен." ------- Приятелю в един и същи комунизъм ли сме живели, защото това при нас и по книгите го нямаше :D :D :D още на стотиците видове шунка ме вкара в тъч!

120

Алекс

преди 4 дни

Апти и сбирщината му се изпокриха по горите,когато видяха настъплението на ВСУ.Сега пита,защо украинската атака все още не отбита.Отговорът е очевиден: Заради клоуни и тик-ток герои като Апти.

119

Урсула

преди 4 дни

На Север в Русия са по-близо до финландците. На юг, примерно в Украйна, са си с наши гени. Има си генни изследвания. Българи, румънци и украинци сме най-близо като ген. Дори македонците са леко встрани, а сърбите повече. Турците хептен се различават от нас. Унгарците също са много близо като ген до нас и това е нормално,имали сме много общо с тях в средновековието. Това, че днес говорим различни езици не означава,че не сме се омешили през годините. Обаче националността днес се определя по езика

118

Анонимен

преди 4 дни

Норвегия притежава само 1% от световните запаси на природен газ. Норвегия няма никаква икономика и никакво производство, само точат от тръбата и продават и така живеят. Запасите на Норвегия все повече намаляват.

117

Анонимен

преди 4 дни

Консумация на палмово масло на човек за 2017та година. русия 5.1кг. САЩ 4.0кг. Италия 3.7кг. Франция 0.5кг. Масовият импорт на палмово масло в СССР почва 70те години. В държави като СССР и България циркулират митовете за "качествените" продукти от времето на соца просто защото хората тогава не са имали достъп до информация, а сега не я търсят, защото искат да си вярват в Живков, Сталин и Путин.

116

Анонимен

преди 4 дни

В Англия 16,5 млн. англичани спират отоплението за зимата и няма да ползват топла вода. Не могат да си го позволят. Това показва излязло наскоро проучване на Citizens Advice което е цитирано от специализираното издание Oil Price.