133

Анонимен

преди 4 дни

Вече на трета страница задавам въпроса защо Киро не прие тези закони по време на мандата си и всички пепейски троладжии ме заобикалят. Нещо притеснява ли ви момчета? Истината може би?

132

Възраждане! Време е!

преди 4 дни

Кога украйна живееше по-добре? Преди майдана или сега?

131

Анонимен

преди 4 дни

ППДБ нямат поглед върху нещата, искат да ни се харесат с дребни битовизми като паркоместа пред училище (колите нямат място там), но сериозни теми като привличане на инвеститори, енергийна политика и подобни не ги търсете!

130

Анонимен

преди 4 дни

Каква план само възстановяване и устойчивост от какво се, възстановяваме чумата ли е минала през България

129

Анонимен

преди 4 дни

до 124защото герп и дуписе НЕ ДАВАТ! Андъммо?

128

Анонимен

преди 4 дни

ГРОБ само печели избори, без да прави нещо...

127

Анонимен

преди 4 дни

Руските агенти от Възраждане са последната надежда за спасяването на България...

126

Анонимен

преди 4 дни

Сори, ама за кръговете около ГЕРБ, ДПС, БСП изобщо не трябва да има повече никакви бонуси и преференции, след като се приеме антикорупционния закон, за който настояват от ПП. Достатъчно крадоха последните 2 десетилетия, докато обикновените хора тънеха в бедност или направо умират. И трябва да има вкарани затвора за тази разруха, начело с Борисов!

125

Диагноза българин

преди 4 дни

Шиши, моля ти се, прибери си вересиите и довърши започнатото с опг гроб, само както ти си знаеш.

124

До 121

преди 4 дни

Конституционният съд също върна всички закони, които написаха на парапета Киро и великите юристи от ППДБ.

123

Анонимен

преди 4 дни

Защо тези законови промени не бяха приети по време на управлението на Киро? Защо настоява да се размие отговорността между неговата и други партии?

122

Анонимен

преди 4 дни

ГР0Б, Продължаваме потъването и дпс са едни и същи цръвули от евроатлантическата _шайка

121

Анонимен

преди 4 дни

Вторият транш по ПВУ е 653 милиона евро. Изобщо не става дума за 10 милиарда евро. Шарлатаните Киро и другите от сектата лъжат. Няма 10 милиарда. Повтарям 653 милиона евро е втория транш. То бива, бива наглост, но Киро чупи дъното. Много лъжат тези, бе. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха

120

Анонимен

преди 4 дни

Кабинет Петков имаше година и половина да приеме въпросните закони, но не го направи. Всичкото, което ПП,ДБ записаха в плана бе отхвърлено от ЕК. Сега неможачите от ПП търсят начини да въвлекат ГЕРБ в провалената си схема и да прехвърлят вината за провала с 10-те млд които българите няма да получат, на ГЕРБ. Описали са някакви си 600 млн и то, сигурно погрешно. Нещастниците още искат да управняват, при това?! Що за наглост! Тримата от снимката Лена от парапета, Киро просто и Кокорчо счупиха ***

119

Възраждане! Време е!

преди 4 дни

Възраждане е последната надежда за БГ

118

Анонимен

преди 4 дни

Тия да кажат колко пари са дадени до сега на окрайна. Народа има право да знае колко пари и какво е дадено.

117

Анонимен

преди 4 дни

103 ПП,ДБ е символ на шуробаджанащината, корупцията, руските мръсни пари, пачки и пудели...Я марш!

116

Анонимен

преди 4 дни

Единственият начин да се спасим от Просто Киро е да се спрат техните замислени проекти за усвояване на европари за техните Обръчи от фирми. Като видят, че няма далавера да стоят у Партийното събрание, ще си заминат пак у чужбината. Шарлатаните вече са измамили частни съдружници, никой на Запад няма да прави бизнес с тях, затова дойдоха да си правят далаверите на гърба на държавата.

115

Анонимен

преди 4 дни

Цвилещият Никола Минчев не знаеше как се бие звънеца в парламента. Научи доста от Желязков който му бе учител, но за "награда, ПП,ДБ го свалиха и с донос срещу Захариева в ЕК, бетонираха жалкия си политически статус, на неможачи и доносници. Жалки комунистически издънки, това си и мога само. Да позорят страната си. Никога повече ПП,ДБ!

114

Нагло Саксофонов

преди 4 дни

Какво става в Курска област? Щом нашите платени пропагандатори мълчат значи събитията се развиват отлично