146

Анонимен

преди 4 дни

Бойко сгреши, че не върна чл. първи!

145

Анонимен

преди 4 дни

Членувам в ППДБЛГБТ. Ние всички си поделяме един мозък. Кой взел по-голямо парче кой по-малко. Затова когато Денков бълва клишетата си в ефир, Кирчо заеква. Мозъкът е претоварен и дава накъсо. Най-добре е Мравояда Ицето. Не говори много, а само усвоява грантове.

144

Анонимен

преди 4 дни

В главата на Денков духа вятър, който може да захрани половин България. Само трябва да насложим перки на подходящи места около ушите му и да уловим тази природна стихия.

143

Анонимен

преди 4 дни

И Атанасов ли ще махат? И Рашков?

142

Дренко измисли план

преди 4 дни

Ако всички Български граждани минат на диета два картофа на ден и се лишат от здравни грижи и онразование за децата, за няколко години ще можем да купим 1000 Абрамс танка и да ги стоварим на морската ни граница с дула насочени към Русия! На Всеки 500 метра по един танк! Така ще изплашим Путин, а от Козяк ще получим стикерче за награда.

141

Баце към Ники

преди 4 дни

Аз казах ли ти че няма да пътуваш?!!!!!Гледай си сапуните и не се бутай при мъжете!

140

Платих за магия

преди 4 дни

Платих на магьосница да направи черна магия на Денков да спре да пътува и да нагъва салами по шведски маси на държавни разноски. Женицата, след като се напъна и почервеня цялата, поклати глава с думите: МОЛЦИТЕ МАГИЯ НЕ ГИ ЛОВИ.

139

Анонимен

преди 4 дни

Нема нужда, ако ги сменяте с Тошко, Балабан, Костя, Гуци, Кольо.....

138

Денко бърже на бой

преди 4 дни

Айде всички сглобкаджии под ръчички и да ходите в Украйна, да папнете Кинжал, ФАБ, Циркон и там каквото дадат от Москва. Нали сте много ербап и големи биткаджии и евроатланти. Времето дойде да застанете с делата си зад думите си.

137

Анонимен

преди 4 дни

Денков вашата Шар.атанска работа е СТАНИ да седна Денков никой си я се опомни фигурант на Асен и Киро си хахахахаха

136

Анонимен

преди 4 дни

на това нещо на снимката, рамките на очилата му са дебели за да компенсират липста на гръбнак и да го крепят изправено.

135

Анонимен

преди 4 дни

Нещото наречено НАВЕДЕНков е печелило всички конкурси по навеждане. Професионален навеждач. Най-обича да се навежда на посолства и западни партньори, но когато се налага се навежда и на мутрите у нас.

134

Анонимен

преди 4 дни

От новите фигури има по за махане!

133

Анонимен

преди 4 дни

Ама, помолете ги да се махнат! Или им купете сараи на Бахамите!

132

Детето видя Дренков

преди 4 дни

Детето видя Денков по телевизията и попита, Това нещо как ходи изправено след като няма гръбнак. Отговорих му: За екскурзии на аванта дори и амеба би се изправила и проходила.

131

Анонимен

преди 4 дни

Кой ше махаш бе каква е тази риторика фашизо-комунистическа

130

На каква позиция еТО

преди 4 дни

НЕкадемик Дрянков на каква позиция се намира в момента? То знае ли? А ние знаем ли? Чии интереси провежда този проводник мисля,че е ясно на всички мислещ хора. Скъп уран, скъп газ, реактори на безценица за Украйня, оръжия подаяния за Украйна, договори за милиарди за Американски оръжия на хартия, затвяряне на ТЕЦовете, затваряне и на проекта Белене. А във външната политика провал след провал! Това са резултатите от свръх здравословната политика на на това недоразумение.

129

Анонимен

преди 4 дни

Кой, как, кого ще маха?

128

Потресен съм

преди 4 дни

Потресен съм от ниското ниво в Българската политика. Първо пробиотика Кирчо дето две изречения не може да върже, после Гълъб ли беше врабче ли беше някакво дето кквото му казаха това подписа и направи. И накрая инсталираха на ротационен принцип някаква с мозък на амеба и това безгръбначно Наведенков, което буквално му се виждат конците как ги дърпат. А за капак на манджата плазмодия Тагаренко. Тая държава запАда пред очите ни.88346

127

Алекс

преди 4 дни

Я,Мъпет Денков е в България.Не пътува момчето.Мъка.